- 23 Ağustos 2015
- 75
- 76
- 3
- 31
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Yok canım bende septum var rahimde perde yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canim. Ins hepimzn en kisa zamanda bebisleri olurYok canım bende septum var rahimde perde yani
Seni oyle iyi anluorm ki ins olur cnm suan canim cok skkn cok uzgunm adet olmadm 10 gun gecikti idrar testi yaptm sonuv negatifti 2 gun once yaptm. Adet de olmdm napacm bilmiorm rahin filmimde temz cikti gecikme yapmzms rahim filmi ndn duzenim bozuldu onuda bilmiorm. Bugu arkadasm aradi hamileyms sevindm onun adina daha 2 aylik evliler ben de 1 yildr ugrasiorm olmuor surekli testler negatif yani anlicnnn artk iyice umudumu kaybettm bazen diorm cocugum olmick herhalde sorunda yok pko hastasiym ama adet oluorm sonra yumurtalarm gelisior catlior ama gebelik olmuor anlams degil esimin sperm tesleride normalms ondada sknti yok.oyle iste... smd elimde gebelik testi var yapip yapmamakta kararsizim cunku gene negatif sonuc gorecgm belli...Benimde bikaç günüm var adete umarım olmam lütfen rabbim bana da dua edin 2 yıla yakın istiyoruz
Bende aylardir hep tek cizgi gormektn skldm esim hep olur acele etme takma diye diye koca bir yil gecti takiorm bugun aglafm uzuldm biktm die ama yapack birsy yok adet olmayi bekliorm bende. Canim o perdenin amelyati varms ve sonra cok hamile kalan insanlar var. Yani bilmuorm o kdr cok imreniorm ki insanlar bir yapmada hamile kalior onca bizler her ay olumsz olumsz napacz bilemiormda dua ediorm yani her ay ayni stres adet ol ilac al sonra yumurtlama gunleri takip et catlatma ignesi ol sonuv negatidf biliorm zamani var ama artk o zaman gelsn cok doldm kizlad yaaKızlar bende beş yıldır evliyim hatta Ocak'ta 6 Olcak hiç korunmama rağmen hamile kalmadım eşiminn ilk evliliğinden bi kızı var bende evlendim evleneli hep çalışıyorum birazda küçük evlendim üstüne düşmedim nasılsa. Olur diye bi yıl gecti iki yıl gecti yok eşimde hep erteledi evimiz olsun paramız olsun diye nasıl olsa rahat onun cocuğu var benide hiç anlamadı en sonunda üç ay önce doktora gittim ondan habersiz başka bişi içinn gidiyorum. Diye biliyo gittim hormon kann testleri herşey normal en sonunda genc Çarşamba rahim filmi çekindim ondan önce de ofis histeroskopi oldumm sonuc olarak rahimde perde varmış doktor engel değil gebeliğe diyo ama başka hiç bi sebeb yok sonuc olarak Kasım adetinden. Sonra ameliyat olucam ondan sonra inşş olur kafam cok karışık inan ki hep aklımda cıkmıyo her adet olduğumda ağlama krizine giriyorum kimseye bişi Diyemiyom valla biraz önce komşumun haberini aldım kadın 40 yaşında istemeden hamile kalmış gecen hafta da Sezeryanla doğum yapmış bebeği de bi küçük minicik utanmasam ağlicaktım Rabbim bize de nasip etsin yaaa kucağımız boş kalmasın artık kırmıZıları görnekten yoruldum sizleri cok iyi anlıyorum dua edelim yapcak bişi yok başka düşünün yine sizin eşiniz destek oluyo benim haberi bile yok 10 yıl daha geçse cocuk yapalım demez zaten 32 yaşında ben 21 yaş farkımız var biraz daha zaman geçse yaşım gecti diyip kapatıcak psikolojim bozuldu inan ki
Bende sen gibi hamile kalanları görünce imreniyorumSeni oyle iyi anluorm ki ins olur cnm suan canim cok skkn cok uzgunm adet olmadm 10 gun gecikti idrar testi yaptm sonuv negatifti 2 gun once yaptm. Adet de olmdm napacm bilmiorm rahin filmimde temz cikti gecikme yapmzms rahim filmi ndn duzenim bozuldu onuda bilmiorm. Bugu arkadasm aradi hamileyms sevindm onun adina daha 2 aylik evliler ben de 1 yildr ugrasiorm olmuor surekli testler negatif yani anlicnnn artk iyice umudumu kaybettm bazen diorm cocugum olmick herhalde sorunda yok pko hastasiym ama adet oluorm sonra yumurtalarm gelisior catlior ama gebelik olmuor anlams degil esimin sperm tesleride normalms ondada sknti yok.oyle iste... smd elimde gebelik testi var yapip yapmamakta kararsizim cunku gene negatif sonuc gorecgm belli...
Bende sen gibi hamile kalanları görünce imreniyorum[/QUOT kismetimzde ne zaman Allah bilir. Canim ins en kisa zamanfa bizimfe olur bu site de ne cok bizimgibiler ben hep dusunurdm bekarken bile ya cocugum olmzsa diye ne aci smd yasiorm o durumu. Pko olup da cok hamile kalan insanda var ki bunun bir ornegide ablam 2. Bebevinide dogurdu pko hastasi tedavi gordu oldu. Kismetnde varms onun demekki bakalm bizim ne zaman
Evt canim bende pko hastasiym bir kac ay klomen ve catlatna ignesi oldm sonra doktoem hsg istedi onuda cektrdm adet olmadm daha 11 gun oldu bugunde geceli 3 gun once yaptm test ama tekrarda yapmdm kendimi de tutamuirm ama negatifj de gormektn inan yoruldmCnm sende mi pko hastasisn.
Evet canım ameliyatı varmış sonrada hamile kalanları duydum Kasım da olucam eğer ondan sonrada olmazsa kısmet değip bırakıcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim cok bekletmesin. Biliyorum cok zor beklemekBende aylardir hep tek cizgi gormektn skldm esim hep olur acele etme takma diye diye koca bir yil gecti takiorm bugun aglafm uzuldm biktm die ama yapack birsy yok adet olmayi bekliorm bende. Canim o perdenin amelyati varms ve sonra cok hamile kalan insanlar var. Yani bilmuorm o kdr cok imreniorm ki insanlar bir yapmada hamile kalior onca bizler her ay olumsz olumsz napacz bilemiormda dua ediorm yani her ay ayni stres adet ol ilac al sonra yumurtlama gunleri takip et catlatma ignesi ol sonuv negatidf biliorm zamani var ama artk o zaman gelsn cok doldm kizlad yaa
Evt cok skntili surecmz ama napalim mecburuz kismet hersy hakkimzda hayrlisi. Ins en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlarmz olurEvet canım ameliyatı varmış sonrada hamile kalanları duydum Kasım da olucam eğer ondan sonrada olmazsa kısmet değip bırakıcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim cok bekletmesin. Biliyorum cok zor beklemek
Aynen canim kesinlikle doktorn sana onerecgi seyleri yap. Ins En kisa zamanda olumlu sonuclar alirsn.Kendi başına bişi yapma canım kulaktan dolma şeylerle olmaz o iş doktorun mutlaka başka bi tedavi uygular o ne Diyosa doğrudur yine de şifa Allah'tan tz zamanda iyi olursun inşş