HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Ins
Yaptm cnm kan testi ama sonuc maalesef negatiff... Hayirli haberi kuzenimdn aldk 9 haftalik hamile hsgden sonra hamile kaldi kizlsr bize umut olsn insallah...
inşallah canım benim inşallah ben bide bu ada çayı yağı acı elma yağını deniycem bugün alacam aciyormus kanalları çok kişiden duydum kanalları açınca tadı ta genzine ağzına geliyormuş bütün iltihabı söküp atıyormus benim kanallar tikali baslicam bugün hadi hayırlısı ok desin RABBİM vesile bekliyor biliyorum sonunda bizimde bol çocukludaha mutlu yuvalarımız olacak

Cnm
Ins
inşallah canım benim inşallah ben bide bu ada çayı yağı acı elma yağını deniycem bugün alacam aciyormus kanalları çok kişiden duydum kanalları açınca tadı ta genzine ağzına geliyormuş bütün iltihabı söküp atıyormus benim kanallar tikali baslicam bugün hadi hayırlısı ok desin RABBİM vesile bekliyor biliyorum sonunda bizimde bol çocukludaha mutlu yuvalarımız olacak
Canim kullan faydasi olur belki hic duymdm ben ama zaten ne duysak deniorz bir care ins. Olur acilir kanallarn rabbim isteyrn herkisi cocuk sahibi yapmsn insaallah en kisa zamanda

Yazarım yine sonuçları
Cnm

Canim kullan faydasi olur belki hic duymdm ben ama zaten ne duysak deniorz bir care ins. Olur acilir kanallarn rabbim isteyrn herkisi cocuk sahibi yapmsn insaallah en kisa zamanda
Senin sıkıntı ne canım tüpler de açıkça çok sürmez merak etme evvel ALLAH çabuk olur inşallah

Ins

Doğru bir duyumdur belki ama adaçayı ni pek tavsiye etmezler özellikle hamile bayanlarda düşüğe neden olduğu için tabi bunu kullanırken bilemezsiniz de hamile olup olmadığınızı.

Yazarım yine sonuçları

Senin sıkıntı ne canım tüpler de açıkça çok sürmez merak etme evvel ALLAH çabuk olur inşallah
Cnm tuplerm acik ben pko hastasym ama 1 yildr adetm falanda duzene girmsti hsg cekildktn sonra adet olamdm test de yaotm sonuc negarf smd de adet olmaya calisiorm belliorm bakalm kismetse ne zaman her habgi bir problemim yok baska

Kizlar bugun doktora gittm hala adet olamdm her turlu sey yapmama ragmen siyah lekelenmelerm oldu tabi. Doktor gec dollenms olabilir dedi kist falan olmams rahim duvar kalinligina da bakti bir sknti yok dedi senin adet duzenliydi dedi tek ihtimal gec yumurtlms olabilirsn dedi ve kan testi yaptrdm yarn doktorm sonucu soylick ona gore sokturucu vereym dedi o umitli hamile olmamda ama bnm hicc umudum yok Kizlar aranzda hsg cektrp adet olamayan yok mu bir tek ben mi boyleym 31 agustosta cektrdm hsg 26 agustos da oldm en son adet... kan testi idrar testi yaptm somuclr negatf. Bu yuzdn umudm yok hic rabbim bir mucize gercklestrse keske de ben hamile olms olmsam kizle dua edin bana lutfenn ins yarn hayrli haber alirm...

Kizlar bugun doktora gittm hala adet olamdm her turlu sey yapmama ragmen siyah lekelenmelerm oldu tabi. Doktor gec dollenms olabilir dedi kist falan olmams rahim duvar kalinligina da bakti bir sknti yok dedi senin adet duzenliydi dedi tek ihtimal gec yumurtlms olabilirsn dedi ve kan testi yaptrdm yarn doktorm sonucu soylick ona gore sokturucu vereym dedi o umitli hamile olmamda ama bnm hicc umudum yok Kizlar aranzda hsg cektrp adet olamayan yok mu bir tek ben mi boyleym 31 agustosta cektrdm hsg 26 agustos da oldm en son adet... kan testi idrar testi yaptm somuclr negatf. Bu yuzdn umudm yok hic rabbim bir mucize gercklestrse keske de ben hamile olms olmsam kizle dua edin bana lutfenn ins yarn hayrli haber alirm...

Bazı hastanelerin laboratuar sonuçlarını internetten ogrenebiliyorsun. Şahsen ben bütün sonuclarimi öyle takip ediyorum öncelikle

merhabalar arkadaşlar hsg çektirip hemen arkasından hamile kalanları okudukça 1.5 yıldır hamile kalamayan ben, içime umut doğdu,fakat bu hamile kalan arkadaşlar eşlerinde hiç mi sperm düşüklüğü ,hız problemi yoktu bu soruyu benim gibi hsg çektircek arkadaşların çoğu merak ediyordur sanırım,yani benim eşimin sayı ve hızı düşük hsg çektircem ama yinede hamile kalamamaktan umutsuzluktan korkuyorum

Ben hsg cektirdim 7 aydan fazla oldu kalamadim. Eştende bi problem yok bende de yok. Sadece icin rahatlamis oluyo ama kalani da cok duydumm

mrh arkadaşlar.
yarın hsg çektirmeye gitcem ama acaba acele etmesem de ideal günlere mi denk getirsem.
yarın reglm biteli 2 gün olmus olacak.
bunu neden soruyorum : hsg ile kanallar açılıp sperm girişi kolaylaşıyormus. tabi yapışıklık yoksa. bu durumda 10. günden sonra gitmek daha mı uygun olur..
pofff çok karıştı kafammm:110::KK70::KK34::rolleyes:

mrh arkadaşlar.
yarın hsg çektirmeye gitcem ama acaba acele etmesem de ideal günlere mi denk getirsem.
yarın reglm biteli 2 gün olmus olacak.
bunu neden soruyorum : hsg ile kanallar açılıp sperm girişi kolaylaşıyormus. tabi yapışıklık yoksa. bu durumda 10. günden sonra gitmek daha mı uygun olur..
pofff çok karıştı kafammm:110::KK70::KK34::rolleyes:
Canim rahim filmi cektrp hamile kalan cok kisi var yapisiklik gidior ne bilim tupler kapali ise acilabilior oyle bende cektrdm rahim filmden sonra ilk defa ilac aldm klomen bitti 7 kasimda kontrolm var duruma gore catlatma ignesi vurulacagm oyle iste bu sefer isi sansa birakmiorm. Yani 1 yildr bebegnz olmuorsa eni somu rahim filmi cekior doktorlr bence cektr derm.

Canim rahim filmi cektrp hamile kalan cok kisi var yapisiklik gidior ne bilim tupler kapali ise acilabilior oyle bende cektrdm rahim filmden sonra ilk defa ilac aldm klomen bitti 7 kasimda kontrolm var duruma gore catlatma ignesi vurulacagm oyle iste bu sefer isi sansa birakmiorm. Yani 1 yildr bebegnz olmuorsa eni somu rahim filmi cekior doktorlr bence cektr derm.
Şuan doktordayim umarım sıkıntı yoktur. Ve hamilelik için avantaj sağlar bana

Kizlar bende 31 agustosta rahim filmj cektrdm smd beklemektym doktorum sadece glifor icmemi soyledi pko hastasym normalde bu ay dinlen dedi diger aya klomene baslarz eger gebelik olmzsa dedi tuplerm temz cikti herhangi bir sknti yokms ama benm cok fazla kanamam oldu hele ilk gun inanin cok korktm. Aranzda bnm gibi beklemekte olan var mi. Hangi ilaci kullaniorsnz paylasalm kizlar
Biraz vakit geçti konusmanizdan ama bende bu ay hsg çektirdim klomen kullandim 5 gun ayın 19 unda çatlama iğnesi oldum şimdi bekliyorum

Back
X