Gebeliğe Hazırlık Hsg çektirip hemen hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 1 yıl korunmadan hamilelik olmazsa mı hsg çekiyorlar?

Siz mesela hamile kaldınız mı canım merak ettim de

Evet canım çok şükür hamileyim şuan hsgden sonra 3.ayda hamile kaldım
Hayırlı olsun gebeliğiniz darısı başımıza tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ya aslında çok merak ettiğim bir şey var sormak istiyorjm. Hani diyorlar ya kafaya takmayın serbest bırakın. Siz bu hamile kaldığınız sürede mesela çok mu rahattınız ? Yoksa hala olacak mı olmayacak mı diye kendinizi dinliyor muydunuz ?

Tavsiye edeceğim tek şey kafanıza takmayın evet çok zor geliyor bunu yapmak ama stres bence en büyük etken inanın son 2 ay hiç kafama takmadım artık dedim olursa olur napalm dedim çok şükür hiç beklediğim anda öğrendim rabbim sizede isteyen herkese nasip etsin

Geçen aylara göre aslında bu ay fazla takmadım. İnşallah bu ay olur

Geç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olur ben 2 gün kala öğrendim silik çizgi çıkmıştı rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Ne güzel ya amin canım çok istedikçe olmaz ya bu ay adet olursam 6 ay olucak tam olmuyor demek için erken mi bilmiyorum. Ama ailemde annem olsun halam olsun tüm kadınlar hep ilk aydan gebe kalmış doğurganız yani. Bi ben aralarından hemen kalamadım

Geç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olur ben 2 gün kala öğrendim silik çizgi çıkmıştı rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Bir de canım yaş kaç ve kaç ay deneme sonucu hamile kaldın ? Diyorlarya stres olma diye bu hamile kalanlar da sonuçta stres yaptı ama kaldı bir şekilde ben stres yapmamayı öğrenemiycem sanırım

Bir de canım yaş kaç ve kaç ay deneme sonucu hamile kaldın ? Diyorlarya stres olma diye bu hamile kalanlar da sonuçta stres yaptı ama kaldı bir şekilde ben stres yapmamayı öğrenemiycem sanırım
Herhangi bir sorun yok değilmi doktora gittiniz mi? Benim ikinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilk çocuğumda bende ilk aydan hamile kalmıştım ama bunda 1 sene sürdü hiç bir sebep olmamasına rağmen tam 1 sene sonra oldu çok şükür ama gerçekten stres çok etkiliyor bencede yaşım 28

Allah her iki yavrunuzu size sağlıkla bağışlasın dilerim biz de hiçbir sorun yok. Eşimde ben de sağlıklıyız çok şükür. Ama ben bugün kendimi heveslendirmekten çok korkuyorum ama belirti hissediyorum tuhaf tuhaf sağ tarafımda. İnş olumlu sonuçlanır lütfen dua edin benim yaşımda 29

Amin çok teşekkür ederim rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…