Canım 1 yıl korunmadan hamilelik olmazsa mı hsg çekiyorlar?Ocak ayında yaptırdım şubatta İlk ayda kimyasal gebelik geçirdim idrar yolu enfeksiyonu vardı bende bata 5 gün kala bıraktım ilaçları ama yinede kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamileyim şükür4 ay sanırım etkisi dr Bişi demedi mi sormadın mı ?
Canım 1 yıl korunmadan hamilelik olmazsa mı hsg çekiyorlar?ertesi
Ertesi ay ilk aydan kalan da var etkisi 4 ay diyor dr lar ama ben ilk aydan kaldım bazısı ikinci defa yaptırıyor canım geçmiş olsunCanım 1 yıl korunmadan hamilelik olmazsa mı hsg çekiyorlar?
Tamam canım teşekkür ederimAdetten sonraki hafta gidiliyor ama sen kdd cuya git canım daha iyi bilgi verir
Siz mesela hamile kaldınız mı canım merak ettim deHsg çekildiği ay hemen hamile kalan oldumu eğer olduysa bebek için herhangi bir olumsuz etki yaratır mı arkadaşlar? Yada o aykorunup diğer aylarda hamile kalan oldumu doktorum bu ay korumam gerektiğini söyledi, forumda baktım ama net bir bilgi göremedim hemen hamile kalıp doğum yapan varmı sağlıklı şekilde diye
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Peki kaç ay süredir deniyordunuz ? Ve kaç yaşındasınız acaba ?Ertesi ay ilk aydan kalan da var etkisi 4 ay diyor dr lar ama ben ilk aydan kaldım bazısı ikinci defa yaptırıyor canım geçmiş olsun
Evet canım çok şükür hamileyim şuan hsgden sonra 3.ayda hamile kaldımSiz mesela hamile kaldınız mı canım merak ettim de
Hayırlı olsun gebeliğiniz darısı başımızaEvet canım çok şükür hamileyim şuan hsgden sonra 3.ayda hamile kaldım
Tavsiye edeceğim tek şey kafanıza takmayın evet çok zor geliyor bunu yapmak ama stres bence en büyük etken inanın son 2 ay hiç kafama takmadım artık dedim olursa olur napalm dedim çok şükür hiç beklediğim anda öğrendim rabbim sizede isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun gebeliğiniz darısı başımızatavsiye edeceğiniz bir şey var mı ya aslında çok merak ettiğim bir şey var sormak istiyorjm. Hani diyorlar ya kafaya takmayın serbest bırakın. Siz bu hamile kaldığınız sürede mesela çok mu rahattınız ? Yoksa hala olacak mı olmayacak mı diye kendinizi dinliyor muydunuz ?
Geçen aylara göre aslında bu ay fazla takmadım. İnşallah bu ay olurTavsiye edeceğim tek şey kafanıza takmayın evet çok zor geliyor bunu yapmak ama stres bence en büyük etken inanın son 2 ay hiç kafama takmadım artık dedim olursa olur napalm dedim çok şükür hiç beklediğim anda öğrendim rabbim sizede isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım rabbim seninde gönlüne göre versinGeçen aylara göre aslında bu ay fazla takmadım. İnşallah bu ay olur
Bat 6. Dayanamadım bir erken gebelik testi yapayım dedim negatifİnşallah canım rabbim seninde gönlüne göre versin
Geç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olurBat 6. Dayanamadım bir erken gebelik testi yapayım dedim negatif
Ne güzel yaGeç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olurben 2 gün kala öğrendim silik çizgi çıkmıştı rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Bir de canım yaş kaç ve kaç ay deneme sonucu hamile kaldın ? Diyorlarya stres olma diye bu hamile kalanlar da sonuçta stres yaptı ama kaldı bir şekilde ben stres yapmamayı öğrenemiycem sanırımGeç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olurben 2 gün kala öğrendim silik çizgi çıkmıştı rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Herhangi bir sorun yok değilmi doktora gittiniz mi? Benim ikinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilk çocuğumda bende ilk aydan hamile kalmıştım ama bunda 1 sene sürdü hiç bir sebep olmamasına rağmen tam 1 sene sonra oldu çok şükür ama gerçekten stres çok etkiliyor bencede yaşım 28Bir de canım yaş kaç ve kaç ay deneme sonucu hamile kaldın ? Diyorlarya stres olma diye bu hamile kalanlar da sonuçta stres yaptı ama kaldı bir şekilde ben stres yapmamayı öğrenemiycem sanırım
Allah her iki yavrunuzu size sağlıkla bağışlasın dilerimHerhangi bir sorun yok değilmi doktora gittiniz mi? Benim ikinci çocuğum olacak hayırlısıyla ilk çocuğumda bende ilk aydan hamile kalmıştım ama bunda 1 sene sürdü hiç bir sebep olmamasına rağmen tam 1 sene sonra oldu çok şükür ama gerçekten stres çok etkiliyor bencede yaşım 28
Amin çok teşekkür ederimAllah her iki yavrunuzu size sağlıkla bağışlasın dilerimbiz de hiçbir sorun yok. Eşimde ben de sağlıklıyız çok şükür. Ama ben bugün kendimi heveslendirmekten çok korkuyorum ama belirti hissediyorum tuhaf tuhaf sağ tarafımda. İnş olumlu sonuçlanır lütfen dua edin benim yaşımda 29
Amin çok teşekkür ederim ♥Amin çok teşekkür ederimrabbim sizede en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Adet oldumGeç döllenme de olabilir canım üzülme elbet olurben 2 gün kala öğrendim silik çizgi çıkmıştı rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin
Sağlık olsun canım üzme kendini elbet olacak stres yapma demekki daha zamanı varAdet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?