Bende bugün çektirdim canım çok şükür tüpler açık doktor bu ay korun dedi ama birkaç yerde okudum çekildiği ay hamile Kalanlar varmış ama acaba o gebelik sağlıklı ilerliyorum onu merak ettimOcak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim bu ay normal gebelik oldu canım. Anestezili oldum ben anestezisiz yaptıranda var hastanede yaymıyorsun o gün çıkıyorsun
Ben hemen kalmadım ama 1 kez adet oldum çekildikten sonra ki ay kaldımHsg çekildiği ay hemen hamile kalan oldumu eğer olduysa bebek için herhangi bir olumsuz etki yaratır mı arkadaşlar? Yada o aykorunup diğer aylarda hamile kalan oldumu doktorum bu ay korumam gerektiğini söyledi, forumda baktım ama net bir bilgi göremedim hemen hamile kalıp doğum yapan varmı sağlıklı şekilde diye
Canım doktor sadece bu ay korun dedi ve antibiyotik verdiOcak ayında yaptırdım şubatta İlk ayda kimyasal gebelik geçirdim idrar yolu enfeksiyonu vardı bende bata 5 gün kala bıraktım ilaçları ama yinede kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamileyim şükür4 ay sanırım etkisi dr Bişi demedi mi sormadın mı ?
Çekildiğiniz ay korundunuz mu pekiBen hemen kalmadım ama 1 kez adet oldum çekildikten sonra ki ay kaldım
Bana demedi ama bilmiyorum canım dr ne dediyse uygula sen istersenCanım doktor sadece bu ay korun dedi ve antibiyotik verdi
Öyle yaparım büyük ihtimalle sağol canımBana demedi ama bilmiyorum canım dr ne dediyse uygula sen istersen
Hayır korunmadım ama olmadı olan var tabiÇekildiğiniz ay korundunuz mu peki
Anladım, herhangi bir tıkanıklık yoktu çok şükür tüplerde.Tüpler kapalıysa, sorun varsa işlemden sonra hamilelik şansı artar hiç bir sorun yoksa gebeliğin oluşup oluşmamasının hsg ile alakası yok. Bir de galiba ilaç filan kullanılınca o ay hamilelik önerilmiyor.
Ben hsk cektirdim narkossuz. O ay korunmadik. Doktor oyle bir seyde demedi. Bir sey cikmadi HSK'da. Her sey normal dedi ama o ay direk hamile kaldim.Hsg çekildiği ay hemen hamile kalan oldumu eğer olduysa bebek için herhangi bir olumsuz etki yaratır mı arkadaşlar? Yada o aykorunup diğer aylarda hamile kalan oldumu doktorum bu ay korumam gerektiğini söyledi, forumda baktım ama net bir bilgi göremedim hemen hamile kalıp doğum yapan varmı sağlıklı şekilde diye
Tüplerde tıkanıklık yoksa bile hsg ile ile görülmeyen ama sperm ve yumurtanın buluşmasını da engelleyen küçük yapişikliklar olabiliyormuş, o yüzden hsg sonrası, sorunu olmayan insanlar hemen hamile kalıyor..Anladım, herhangi bir tıkanıklık yoktu çok şükür tüplerde.
Bende yapışıklık vardı sol tüpte açıldı solda yumurta oluştu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde hamileyimTüplerde tıkanıklık yoksa bile hsg ile ile görülmeyen ama sperm ve yumurtanın buluşmasını da engelleyen küçük yapişikliklar olabiliyormuş, o yüzden hsg sonrası, sorunu olmayan insanlar hemen hamile kalıyor..
Yaa goxunuz aydın.. Sağlıkla alin kucağınıza inşallahBende yapışıklık vardı sol tüpte açıldı solda yumurta oluştu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde hamileyim
Teşekkür ederim canım saol Allah isteyen herkese nasip etsinYaa goxunuz aydın.. Sağlıkla alin kucağınıza inşallah
Çekildiğiniz ay korundunuz mu pekiyse
Hsg için ne zaman gideceğiz fark ediyor mu bende övülasyon testi yapıyorum ve t çizgisi bir türlü gitmedi yumurtlamayı da görğdmOcak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim bu ay normal gebelik oldu canım. Anestezili oldum ben anestezisiz yaptıranda var hastanede yaymıyorsun o gün çıkıyorsun
Adetten sonraki hafta gidiliyor ama sen kdd cuya git canım daha iyi bilgi verirHsg için ne zaman gideceğiz fark ediyor mu bende övülasyon testi yapıyorum ve t çizgisi bir türlü gitmedi yumurtlamayı da görğdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?