- 9 Mart 2017
- 50
- 7
- 86
- Konu Sahibi Sheismyworld
-
Hamileyim şuan ben çektirdiğim ay hamile kaldım bi sorun yoktu çok şükürValahi dilek hanim cihazmi berbatti yapan doktormu bilemiyorum ama tarif edemiyorum ya. Birde canim cokta kiymetlide diildir benim. Dusunun ben iki kez bayildim o esnada. Biri masadayken aci esnasinda. Bittikten sonra ayaga kalktigimda tansiyonum dustu bayildim. Birde benden once 3 kisi girdi ayni odadaydik. Onlardan biride bayildi ama diger 3ude resmen benim gibi ciglik attilar. Sizinkisi temizmi cikti peki ? Hic kapanma yoktu sanirim dimi.
Bende pcoluymuşum canım engel değil ki hamileliğe doktorum öle dedi banaMasallah cok guzel. Gozunuzaydin. Allah bana da nasip etsin insallah. Cok istiyorum. Bende polikistik over var. Birde yumurtaliklarim tembel. O yuzden 4 aydir cabaliyoruz olmuyor. Klomende kullandim olmadi. Ikinci ay kullandigim klomende bitti dün. Doktoruma gidicem yarin. Yeterli buyuklukteyse ve catlamadiysa, catlatma ignesiyle denemek istedigimi soylucem. Insallah ise yarar. O da olmadi aşılamayı yapicaz dedi doktorum. Insallah bana da nasip olur
Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda canımMasallah sana canım. Âllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim dr da bir tuhaf ya. Gecen ay bos yere gecti. Klomen verdi hic yumurtlama takibi yapmadi. Zaten 2 ayda bir regl oldugum oluyor. Zorlaniyorum. Ne deyim Allahtan hayirlisi
Evet evet kimisi inanmiyor anlamadim yaniBenim hsg de cookk agrili olmustu ciglik cigliga cektirdim. Aci esigim yuksektir ama dayanamadim yinede
Kisiden kisiye degisiyo sanirim
Çekilirken ve o gun cok rahattim bisey hissetmedim ama sonraki iki gun baya ağrili gecti.adet sancisindan fazla ama sonuca odaklanip dayanalim arkadaslar
Allah kucaklarimizi boş birakmasin kizlarAllaha cok sukur atlattim o hsg faslını . Bide bebek olsaydo Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?