HSG cektirmek

Sheismyworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
50
7
86
Merhaba arkadaslar bugun HSG cektirdim. Benim gibi cektirmek isteyen herkese nacizane ama onemli bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Asla ama asla anestezisiz HSG cektirmeyin. Gidin özelde gerekirse tum birikiminizi verin ama anestezili cektirin. Bazilari yazmis hic acimiyor adet sansici kadar bile diil hissetmedim falan diye. Inanasim gelmiyor. Hangi kafadaydi o arkadaslar acaba masallah diyelim yinede. Kisacasi sakin ha benim yaptigim hatayi yapmayin anestezili cekilin :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek. Benim tüplerim acikmis. Hersey normal gorunuyor dedi dr. Ama hsg cekilirken ultrasyon cihazindan takip eden bayan kapaliydi önce ilaci verince acildi birden o yuzden aşırı derecede acidi dedi ama ne yalan soyleyim ölseydim keske dedim o an. Abartmiyorum. Bunyeye gorede degisiyodur belki ama hic hissetmeme gibi birsey soz konusu olamaz!!! Napalim deger eger bir evlat sahibi olcaksak.

Son düzenleme:
E Ben anestezi felan almadan çektirdim 5 dakika ya sürdü ya sürmedi ne ağrı ne acı oldu aynı gün de İstanbul turu yaptım bence biraz fazla abartmışsınız ya da gittiğiniz yerde ki cihazlarla alakalı

Valahi dilek hanim cihazmi berbatti yapan doktormu bilemiyorum ama tarif edemiyorum ya. Birde canim cokta kiymetlide diildir benim. Dusunun ben iki kez bayildim o esnada. Biri masadayken aci esnasinda. Bittikten sonra ayaga kalktigimda tansiyonum dustu bayildim. Birde benden once 3 kisi girdi ayni odadaydik. Onlardan biride bayildi ama diger 3ude resmen benim gibi ciglik attilar. Sizinkisi temizmi cikti peki ? Hic kapanma yoktu sanirim dimi.

Hamileyim şuan ben çektirdiğim ay hamile kaldım bi sorun yoktu çok şükür

Masallah cok guzel. Gozunuzaydin. Allah bana da nasip etsin insallah. Cok istiyorum. Bende polikistik over var. Birde yumurtaliklarim tembel. O yuzden 4 aydir cabaliyoruz olmuyor. Klomende kullandim olmadi. Ikinci ay kullandigim klomende bitti dün. Doktoruma gidicem yarin. Yeterli buyuklukteyse ve catlamadiysa, catlatma ignesiyle denemek istedigimi soylucem. Insallah ise yarar. O da olmadi aşılamayı yapicaz dedi doktorum. Insallah bana da nasip olur

Bende pcoluymuşum canım engel değil ki hamileliğe doktorum öle dedi bana

Masallah sana canım. Âllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim dr da bir tuhaf ya. Gecen ay bos yere gecti. Klomen verdi hic yumurtlama takibi yapmadi. Zaten 2 ayda bir regl oldugum oluyor. Zorlaniyorum. Ne deyim Allahtan hayirlisi

Masallah sana canım. Âllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim dr da bir tuhaf ya. Gecen ay bos yere gecti. Klomen verdi hic yumurtlama takibi yapmadi. Zaten 2 ayda bir regl oldugum oluyor. Zorlaniyorum. Ne deyim Allahtan hayirlisi
Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda canım

mrb arkadaşlar, bnde salı günü rahim filmini çektirdm çok kokrmuştum ama çektrcek arkadşlar gerçekten anesteziye geek yok en fazla 5dk sürüo zaten ki bnm baya b zor oldu ilaç rahim içine gtmedği için alet değiştirdi doktorum ona rağmen ağrım çok az oldu sonrasındada öncesinde antibiyotik ve ağrı kesici almıştım.bu arada ben 2 kere düşük yaptım 1 yıl korunduk sonraki bir yıldırda uğraşıorz ama olmuor doktor 3 ay yumurtlatma tedavisi dedi olmazsa aşılamaya geçilcekmi,ş Rabbim bu hyrlı aylarda hayırlı cuma gününde kimin ne dileği varsa hayırlısıyla kabul etsin bizlerinde duasını kabul eylesin inşAllah...

Benim hsg de cookk agrili olmustu ciglik cigliga cektirdim. Aci esigim yuksektir ama dayanamadim yinede
Kisiden kisiye degisiyo sanirim

Bende anestesiziz çektirdim .benden önceki bayanın çığlıklarını duyunca vazgeçmek bile istedim.fakat yinede çektirdim 5dk sürdü bir tüpüme ilaç yayılmadı ıkındırıp öksürttüler ancak yayıldı.ilacın verildiğini hissetmedim normal jinekolojik muayenesinden farklındeğildi.c kollu Yen'i makineydi 500 ödedim çok memnun kaldım

Bende perşmebe çekilicwm yumurta tembelliği sağ yumurtam da sol yumurtam da da dermoid kist var acaba doktor rahim filmim temiz çıkarsa yoluna nasıl devam eder ya

bem anestezi olmadan çekildim. .
bitek rahim içini temizlerken çok ağrım oldu polipler varmış onları aldı. .
daha sonra sıvı yı gönderdi hiç hissetmedim kalkabilirsiniz dedi doktorum. . ben şaşkın şaşkın bakıyorum bitti mi dedim evet dedi tüpler açık. . hiç ama hiç bir şey hissetmedim ben. . insandan insana fark ediyormuş. .bende çok korkarak gittim bilseydim bu kadar yipratmazdim kendimi

Bende anestezisiz çektirdim 5 dakika falan sürdü ve ağrı bile denmez yaşadığım şey reglinin ilk günü yaşadığım karın ağrısı oldu o kadar. anlamadım bile

Çekilirken ve o gun cok rahattim bisey hissetmedim ama sonraki iki gun baya ağrili gecti.adet sancisindan fazla ama sonuca odaklanip dayanalim arkadaslar

Anestezisiz çektirdim özel hastanede. Normal adet sancısından biraz daha şiddetli ağrı oluyor çekilirken ama kesinlikle anestezi gerektirecek kadar değil. Canı çok tatlı olmayan biri rahatlıkla dayanabilir. Çektirdikten sonra 2 adet gördüm ve hamile kaldım. Ama boş gebelikti, iki gün önce kürtajla aldırmak zorunda kaldım maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…