- 9 Mart 2017
- 50
- 7
- 86
- Konu Sahibi Sheismyworld
-
kızlar mrb hsg çektirdikten sonra hamile kalanınız var mı? bende henüz bişey yok bu ay femara hap ve melional iğne kullandım kontrole gittğimde yumurtlama olmuş çatlamış hepsi dedi şmdi ayın 10 u kadar beklicezzz inş güzel hbr veririm de burdan herkeese umut ışığı oluruz :)
kızlar mrb hsg çektirdikten sonra hamile kalanınız var mı? bende henüz bişey yok bu ay femara hap ve melional iğne kullandım kontrole gittğimde yumurtlama olmuş çatlamış hepsi dedi şmdi ayın 10 u kadar beklicezzz inş güzel hbr veririm de burdan herkeese umut ışığı oluruz :)
Ben hsg cektirdikten sonra 2 ay adet gördüm ve 3. ayda hamile kaldığını öğrendim. Yani şubatta çektirdim. Yumurtalarim hep büyüyor ve gereken zamanda catliyordu. En son nisanda adet oldum ve mayısta hamile oldugumu öğrendim. Ama ne yazık ki boş gebelik sonucu kürtaj oldum haziranda. Allah sizlere yaşatmasın.
Amin çok sağol. İlk gebeliklerde sık rastlanan bir durummus. Sperm veya yumurtadaki kromozomlardaki genetik bozukluktanmis sanırım. Boş gebelik tekrarlayan bir durum değilmiş. Yine de 2.kez düşük vb bi şey olursa o zaman sebebini arastiriyorlarmis. İnşallah senin sağlıklı olur kötü düşünme. Ben kötü düşündüm ve olmadi.Cok gecmis olsun canim. Allah tekrar saglikli bir sekilde hamilelik nasip etsin ins. Neden bos gebelik olurmus acaba ? Ben cok korkuyorum. Ins ilk 3 ayi atlatirim skintisiz
Amin çok sağol. İlk gebeliklerde sık rastlanan bir durummus. Sperm veya yumurtadaki kromozomlardaki genetik bozukluktanmis sanırım. Boş gebelik tekrarlayan bir durum değilmiş. Yine de 2.kez düşük vb bi şey olursa o zaman sebebini arastiriyorlarmis. İnşallah senin sağlıklı olur kötü düşünme. Ben kötü düşündüm ve olmadi.
Ben de bugün çektirdim .. anestezi çok şart değil aslında eşiği düşük olan tercih edebilir .. hsgyi çeken kadın çok ılımlıydı ama ben ilaç verilme esnasında ağrı çektim hatta ikinci kez verdi ilacı kalçamı yukarı kaldırmışım .. çok zor da değil ama hissetmeden Kolay da değil ..kısa sürüyo ama ilaç verilirken dişi sıkmak gerekiyor biraz orda sancı oldu benim .. tuvaletim varmış gibi de oldu normalmiş .. yalnız kadın leke gibi gelir dedi ama benim bayağı kanamam oldu Yani bi pedi doldurur hemen kalkamadım .. azaldı ama devam ediyor regl akıntısı gibi ..sonrasında yumurtlama ağrısı gibi oldu bi iki saat geçti çekileli şu an daha iyiyim ..
Sadece vajinismus yaşadığım için önceden biraz psikolojik olarak da yordu sanırım ..
sonuç olarak herkes farklı yaşayabiliyor sanırım ihmal etmeyin derim bakalım tüm sonuçlar için doktor ne yorum yapıcak Herkesin gönlüne göre olsun
Merhaba canim hamile kaldiniz mi hsgden sonraMerhaba arkadaslar bugun HSG cektirdim. Benim gibi cektirmek isteyen herkese nacizane ama onemli bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Asla ama asla anestezisiz HSG cektirmeyin. Gidin özelde gerekirse tum birikiminizi verin ama anestezili cektirin. Bazilari yazmis hic acimiyor adet sansici kadar bile diil hissetmedim falan diye. Inanasim gelmiyor. Hangi kafadaydi o arkadaslar acaba masallah diyelim yinede. Kisacasi sakin ha benim yaptigim hatayi yapmayin anestezili cekilin :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek. Benim tüplerim acikmis. Hersey normal gorunuyor dedi dr. Ama hsg cekilirken ultrasyon cihazindan takip eden bayan kapaliydi önce ilaci verince acildi birden o yuzden aşırı derecede acidi dedi ama ne yalan soyleyim ölseydim keske dedim o an. Abartmiyorum. Bunyeye gorede degisiyodur belki ama hic hissetmeme gibi birsey soz konusu olamaz!!! Napalim deger eger bir evlat sahibi olcaksak.
Merhaba canim hamile kaldiniz mi hsgden sonra
Hsg den bir kac ay sonra yine olmadi. En son asilama yaptirdim. Ilkinde tuttu. Suan 5.ayimdayim. Darisi isteyen herkese olsun insallah
Ben de onu 3 kez denedim ama olmadi. Klomen ardindan ovitrella. Ama olmadi hsgden sonra. 4. Kez denemedim aynisini asilamaya gectik. Insallah sizede kismet olurCok sevindim allah kucaginiza almayi nasip etsin bende klomen ovitrelle kullandim 3 aydir olmadi eylulun 1 hafta once hsg cekildim umitle bekliyorum hayirlisi artik
Doktor bu ay adet olursam asilama yapalim dedi fakat ben 2 3 ay beklemek istiyorum kafam karisik ama hsg ile cok yazi okudum cogu olumlu sonuc aldi benim tuplerim cok sukur acik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?