- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sheismyworld
-
Evet istiyoruz 3 yil oldu
Esimin spermleride normal cikti bendede problem olmadigini soyledi fakat biraz kilom var
Canım pcos var bende de yazdıklarını başından itibaren okudum şimdi hamilesin maşallah ne mutlu sana..merak ettiğim birkaç şey var ben bir senedir istiyorum pcos var olmuyor sen ne kadar zaman sonra hamile kaldın ? Bir de klomen kullandım üç defa yumurtam buyumedi sen de kullanmissin sanırım bunun ise yaramamış olması dirençli pcos olduğumuzu gösteriyor değil mi? Son olarak aşılama yaparken yumurta geliştirici iğneler kullandın değil mi hangisini kullandın canım ben de iki ay bekleyecez rahim filmi çektirdiğim için olmazsa iğne tedavisine geçecek Dr um ondan sordum :) kusura bakma uzun oldu ama çaresizlik işte sen anlarsın beniPolikistik falan var mi ? Kilo da onemli ama cokta dert diil bence hamile kalmak icin buyuk bi sorun olamaz. Siz asilamaya yönelin. Bol sans
Canım pcos var bende de yazdıklarını başından itibaren okudum şimdi hamilesin maşallah ne mutlu sana..merak ettiğim birkaç şey var ben bir senedir istiyorum pcos var olmuyor sen ne kadar zaman sonra hamile kaldın ? Bir de klomen kullandım üç defa yumurtam buyumedi sen de kullanmissin sanırım bunun ise yaramamış olması dirençli pcos olduğumuzu gösteriyor değil mi? Son olarak aşılama yaparken yumurta geliştirici iğneler kullandın değil mi hangisini kullandın canım ben de iki ay bekleyecez rahim filmi çektirdiğim için olmazsa iğne tedavisine geçecek Dr um ondan sordum :) kusura bakma uzun oldu ama çaresizlik işte sen anlarsın beni
Merhabaa, ne kusuru canim elimden geldigi kadar yardimci olurum tabiiki. Cunku ben bu yolda cok ugrastim cok denedim yanildim vs vs. Butun tecrubelerimi paylasmak beni anca mutlu eder.
Oncelikle soyle soyliyim, adet duzensizligi vardi bende gecen sene bu zamanlar. Ocak gibiydi galiba ilk dr gittigimde, polikistik oldugunu soyledi. Ama yumurtalarin canavar gibi diyodu bana hep. Neyse denedigim klomen ovitrelle olmadi yani yumurta olustu gelisti catladi ama tutmadi. 3 hak var zaten. 3 ten sonrada tutmazsa sonraki adim asilama oluyor. O sira ben dr degistirdim. Cunku digeri cok yavas ilerletiyodu beni. Neyse en son ben yeni doktorumdan asilama istedim. Asilamamda da merional 75 kullandim.
Polikistlerin cok guclu oldugundan kaynaklanmiyor tutmamasi. Sadece adet duzensizligi olur poliskistik olanlarda ve yumurtlama donemleri degisir. Bi turlu tutmuyor olabilir. Hee tabi catlatma ignesinden sonra tutmamasinin sebebide tamamen esimin spermiogram sonucunun biraz dusuk olmasiydi. Sigarayi birakti 4 ay falan ve bazi seyler kullandi. Asilama da olumlu sonuc verdi. Yani kisacasi 7, 8 ay polisktik vardi 8 ay sonrasi gibi asilamam oldu. Hsg yide asilamadan 3 yada 4 ay evel cektirdim galiba. Bence esinizin tum degerlerinide kontrol ettirin. Cunku benim doktorum her zaman derki, polikistik asla gebe kalmaya engel diildir. Ama klomenin sizin yumurtalarinizi buyutmemesi ilginc biraz. Doktorunuz bu konuda ne diyor ? Kac yasindasiniz ? Yumurtalarin durumundan bahsettimi ?
bunlarda benım hormaonlar perşembe hsg varmıs ,ağrı kesici,antibiyotik aldırdı doktor bişey sorcam kolposkopi oldumgecen ay onun gibi mi acısı
Ben A sınıfı dedikleri bir özel hastanede çektirdim hsgyi ve çektirirken bayıldım... Doktor ağrı şokuna girdin dedi, ayılırken ağlıyor ve titriyordum... Şekerim düştü sanırım baya kötü oldum. Tüpler de açıkmış ama rahim duvarı iltihabı varmış. O da hsgden başka tespit edilemezmiş. Çok kötü bir deneyimdi benim için yine de iyi ki çektirmişim
Seni çok iyi anlıyorum, sana destek olsun diye yazmak istedim. Bayıldığımda rüya gibi bir şey gördüm, o kadar koptu beynim gerçeklikten. Ayılırken ağlamamın sebebi de o gerçeklikten kopuştaki korkunçluk oldu acıdan çok... Neredeyim, ben kimim kaybettim bir anBen de fenalik gecirdim buraya yazdim ama bana abartiyosun dediler yaaa Gercekten felaketti.
Seni çok iyi anlıyorum, sana destek olsun diye yazmak istedim. Bayıldığımda rüya gibi bir şey gördüm, o kadar koptu beynim gerçeklikten. Ayılırken ağlamamın sebebi de o gerçeklikten kopuştaki korkunçluk oldu acıdan çok... Neredeyim, ben kimim kaybettim bir an
Bir de sonrasındaki kanamam çok uzun sürdü. Adetim yeni bitmişti zaten çektirdiğimde, bir sonraki adete kadar devam etti. Tam 22 gün aşırı yoğun bir kanamam oldu...
İstanbul'dayım, Acıbadem hastanesinde yaptırdım. Rahim duvarındaki iltihabı sökmüş hsg ilacı verirken. Büyük ihtimalle o sebeple acı çok oldu ve kanamayla atıldı...Siz nerde yaptirdiniz hsg yi ? Hangi sehirdesiniz ? Valahi resmen eziyet etmisler size. Ben sizinki kadar kotu olmadim galiba. Kanama ertesi gun gecmisti. Ayni gun cok cok fazlaydi. Hepsi o
İstanbul'dayım, Acıbadem hastanesinde yaptırdım. Rahim duvarındaki iltihabı sökmüş hsg ilacı verirken. Büyük ihtimalle o sebeple acı çok oldu ve kanamayla atıldı...
İnsanların çok kolaydı dediği hsgde bayılınca, ben normal doğum yapamam herhalde dedim. O zaman bilmiyordum iltihap filan tabi
Pkoluyum, o yüzden yaptırdım. Ağustos'ta daha çok yeni. Bu iltihap da gebeliğe engelmiş. Kurtulmuşumdur inşallah, antibiyotik de kullandım.Iltihaptan bu kadar zor olmus. Ne zaman yaptirdiniz yeni mi ? Bebek icin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?