HSG cektirmek

Aaa siz maydonoz falan deyince hatirladim. Ben de o halde birsey onereyim. Yapmistim. cunku. Adetiniz bitince ertesi gunu yapin.
Ben bunu yaptiktan sonraki ayda hamileydim ama tabi bilemem etkisi var mi gercekten tesadufmu.

Bir demet maydonoz
Bir cay bardagi raki
Bir cay bardagi sut
Bi tencereye maydonozu koyun kaynatin iyice. Ardindan rakiyi ardindan sutu tekrar bi sure birlikte kaynattiktan sonra. Dikkatlice bi leğene dokun karisimi. Belinize birsey sarin ve karisimin ustune egilin. Dikkat edin amanha yakmayin kendinizi. Buharinin uzerinde bi sure kalin.
Ben bunu ebru destanin yalniz diilsin adli kitabinda okuyup denemistim. Hatta kendisiylede konustum. Bi cok sey onerdi. Bu varsa rahimde iltihap vs sokuyor. Ama tabii tuplerle alakali birseye yardimci oluyormu ondanda emin diilim. Sadece iltihapi kesin soktugunu biliyorum. Denemekte yarar var.

Benim de kapalı olmama ihtimali de var ya önce bitkisel şeyler yapıcam Şu an adetim gecikti işallah gerek kalmaz mucize olur hamileysem ama iyi oldu süt buharı denicem hamilelik kesin yoksa çok teşekkürler ..

dış gebelik fln olmamıştır işallah valla gecikmeye belirtilere sevinemez durumdayım

dış gebelik fln olmamıştır işallah valla gecikmeye belirtilere sevinemez durumdayım

Insanin aklina neler geliyor dimi. Ama yok gercekten bu asamada pozitif dusunmek ise yariyor.
Hamile kaldiktan sonraki ilk 3 ay deli gibi oluyor insan birsey olcak diye. Tabii eger zor hamile kaldiysan endisen daha da artiyor. Ben oyleydim. Hala oyleyim gerci bebegimi kucagima alana kadar da devam edicek diye dusunuyorum.

Ztn dün dedim kolu bacağı çıkana kadar inanasım gelmeyebilir hazır olun fln diye :)) iyi hissetmek önemli sağlıkla geleceği varsa gelicek işte elimizden geleni yapıp Allah'a bırakıcaz gerisini Ağlak günleri geride bıraktım şimdi hep hayırlısı kafasındayım ben de .. hepimize hayırlısı

kızlar oldum hsg yi.üniv hastanesinde çok zor oldu. kolposkopide bu kadar canım yanmamıstı. bılseydım anesteziyle olurdum. 2 gundur hasta yattım. çok ağır geldi. tüplerde geçiş var bişey yok dedi. o içime sıktıkları sudan galıba . gecesınde o ilacı çıkarttım kustu . öyle rahatlayabıldım. kokulu pis akıntı geliyor. ama iğrenç .ve muazzam gaz çıkartıyorum. eşim de rahmındekı iltihap akıyor işte iyi diyor. akşama süt maydonoz yapıcam . rakı yok olmazsa olmazmı. 3 gundur çok pis kokuyo heryerim.hiç böyle olmamıştım

Ughhhh seninkide agir gecmis o ilactan oluyo o aci. Felaket bise o ya. Benim ayni aksam duzeldi. Akinti vs. Olmamisti. Sadece kanama. Demekki rahim duvarinda iltihap vardi. O zaman o karisim iyi gelir . Rakisiz olmazki raki almaya calisin. Igremc kokusu oluyo onunda ya keskin bise ama faydasi olur insallah dene. Gecmis olsun insallah tum bunlara deger

cnm ılacı 3 kerede verdi . verdiği anda çığlığı basmısım. doktorda bağırdığı anda röntgene basın diyo :) o kadar hissettım yani.

İyi sıvı geçmiş sevinmelisin gebelikten önce denemek istediğin bitkisel şeyler varsa yap aynen :)
Ben şimdi sıvı geçmediği için laporoskopi olucam kesin tanı için

Muhtelen yas 29, 30 olunca basliyo zorlanmaya. Kac yasindasin ?
Ben de hep bunu düşünüyorum sıkıntılı dönemlerden geçip 30 a gelince patlıyoruz heralde ..
Halbuki 24 gibi evlenecektik çocuk ta bu yaşa kalmicaktı :)
Hayat yaşıcağımız varmış
Ztn ben üç tane fln olsun isterdim çocuk hep üç kardeşiz biz ama artık iki taneyi halledeydim kafasındayım
Birinci olunca işallah çok beklemeyi düşünmüyorum işallah bi de bunun 35 yaş sınırı var
Bakalım 30 da ilkini halledeydim

Ben 30 yasindayim 5 aylik hamileyim. Bu dogsun. 1 yil sonra birdaha yapicam Allah verirse tabii. Bunda baya ugrastim. Ikinci kolay olsa keske. Ondan sonra rahatlicam vala. Allah isteyen herkese versin kizlar ya. Cok istiyorum. Etrafimdaki arkadaslariminda doktoru gibiyim. Surekli biseler yapiyoruz onlarinda hamile olmasi icin. Bitkiler ilaclar dr lar. Sizede nasip olsun

Arkadasim merhaba
Yorumlara bakarken suan ki durumunu merak ettim bende de pcos var 2 yil once boyle giderse yumurta tembelligi olur sen de dedi doktorum. Bu ayda hsg cektiricem ne olacagi belli olacak. 4 yilik da evliyim ama bebegim olmuyor. Durumumuzda benzerlik var. Igneler ise yaradimi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…