- 9 Mart 2017
- 50
- 7
- 86
- Konu Sahibi Sheismyworld
-
Adaçayı yağıyla ilgili topicler var onlara Bakabilirsin.. bi de süt buharı maydanoz -süt buharı fln var bişiler ..
Ben adaçayı yağı aldım tampon aldım bi de küçüğünden .. adetin 5. günü tampona bikaç damla damlattım sabah çıkardım.. Bunu üç gün yaptım faydası olur mu bilmiyorum ikinci gün kahverengi lekeler vardı tamponda .. 6 gün yapın diyorlar
Ama kesinlikle hamilelik şüphesi olanlar yapmamalı çünkü adet olsan bile hamile olma ihtimali oluyor .. ben kan hormon testinden snr sağlama alıp yaptım
Faydalı olur işallah .. ameliyatta tüpler kapalı mı açık mı çıkar bilmiyorum çünkü açılır mı fln ..
*****Aaa siz maydonoz falan deyince hatirladim. Ben de o halde birsey onereyim. Yapmistim. cunku. Adetiniz bitince ertesi gunu yapin.
Ben bunu yaptiktan sonraki ayda hamileydim ama tabi bilemem etkisi var mi gercekten tesadufmu.
Bir demet maydonoz
Bir cay bardagi raki
Bir cay bardagi sut
Bi tencereye maydonozu koyun kaynatin iyice. Ardindan rakiyi ardindan sutu tekrar bi sure birlikte kaynattiktan sonra. Dikkatlice bi leğene dokun karisimi. Belinize birsey sarin ve karisimin ustune egilin. Dikkat edin amanha yakmayin kendinizi. Buharinin uzerinde bi sure kalin.
Ben bunu ebru destanin yalniz diilsin adli kitabinda okuyup denemistim. Hatta kendisiylede konustum. Bi cok sey onerdi. Bu varsa rahimde iltihap vs sokuyor. Ama tabii tuplerle alakali birseye yardimci oluyormu ondanda emin diilim. Sadece iltihapi kesin soktugunu biliyorum. Denemekte yarar var.
dış gebelik fln olmamıştır işallah valla gecikmeye belirtilere sevinemez durumdayım
Ztn dün dedim kolu bacağı çıkana kadar inanasım gelmeyebilir hazır olun fln diye :)) iyi hissetmek önemli sağlıkla geleceği varsa gelicek işte elimizden geleni yapıp Allah'a bırakıcaz gerisiniInsanin aklina neler geliyor dimi. Ama yok gercekten bu asamada pozitif dusunmek ise yariyor.
Hamile kaldiktan sonraki ilk 3 ay deli gibi oluyor insan birsey olcak diye. Tabii eger zor hamile kaldiysan endisen daha da artiyor. Ben oyleydim. Hala oyleyim gerci bebegimi kucagima alana kadar da devam edicek diye dusunuyorum.
kızlar oldum hsg yi.üniv hastanesinde çok zor oldu. kolposkopide bu kadar canım yanmamıstı. bılseydım anesteziyle olurdum. 2 gundur hasta yattım. çok ağır geldi. tüplerde geçiş var bişey yok dedi. o içime sıktıkları sudan galıba . gecesınde o ilacı çıkarttım kustu . öyle rahatlayabıldım. kokulu pis akıntı geliyor. ama iğrenç .ve muazzam gaz çıkartıyorum. eşim de rahmındekı iltihap akıyor işte iyi diyor. akşama süt maydonoz yapıcam . rakı yok olmazsa olmazmı. 3 gundur çok pis kokuyo heryerim.hiç böyle olmamıştım
İyi sıvı geçmiş sevinmelisin gebelikten önce denemek istediğin bitkisel şeyler varsa yap aynen :)kızlar oldum hsg yi.üniv hastanesinde çok zor oldu. kolposkopide bu kadar canım yanmamıstı. bılseydım anesteziyle olurdum. 2 gundur hasta yattım. çok ağır geldi. tüplerde geçiş var bişey yok dedi. o içime sıktıkları sudan galıba . gecesınde o ilacı çıkarttım kustu . öyle rahatlayabıldım. kokulu pis akıntı geliyor. ama iğrenç .ve muazzam gaz çıkartıyorum. eşim de rahmındekı iltihap akıyor işte iyi diyor. akşama süt maydonoz yapıcam . rakı yok olmazsa olmazmı. 3 gundur çok pis kokuyo heryerim.hiç böyle olmamıştım
aman ne zormuş ya,bilseydim 15/16 yasında evlenırdım. acaba yas ılerleyıncemı boyle zor gelıyo
Ben de hep bunu düşünüyorum sıkıntılı dönemlerden geçip 30 a gelince patlıyoruz heralde ..Muhtelen yas 29, 30 olunca basliyo zorlanmaya. Kac yasindasin ?
Ben de hep bunu düşünüyorum sıkıntılı dönemlerden geçip 30 a gelince patlıyoruz heralde ..
Halbuki 24 gibi evlenecektik çocuk ta bu yaşa kalmicaktı :)
Hayat yaşıcağımız varmış
Ztn ben üç tane fln olsun isterdim çocuk hep üç kardeşiz biz ama artık iki taneyi halledeydim kafasındayım
Birinci olunca işallah çok beklemeyi düşünmüyorum işallah bi de bunun 35 yaş sınırı var
Bakalım 30 da ilkini halledeydim
Masallah cok guzel. Gozunuzaydin. Allah bana da nasip etsin insallah. Cok istiyorum. Bende polikistik over var. Birde yumurtaliklarim tembel. O yuzden 4 aydir cabaliyoruz olmuyor. Klomende kullandim olmadi. Ikinci ay kullandigim klomende bitti dün. Doktoruma gidicem yarin. Yeterli buyuklukteyse ve catlamadiysa, catlatma ignesiyle denemek istedigimi soylucem. Insallah ise yarar. O da olmadi aşılamayı yapicaz dedi doktorum. Insallah bana da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?