- 13 Ağustos 2017
- 110
- 16
- 13
- 45
- Konu Sahibi Sheismyworld
-
Aslinda hic uzun surmuyor cok kisa bise fakat acili agrili bi durum ertesi gun gidebilirsin ben de gittim ama o gun karar vermen daha iyi kisiden kisiye degisiyor sanirimay ben ertesi gün işe gitmeyi falan düşünüyorum . bu yazdıklarınızdan sonra korktum ya ,çok mu uzun sürüyor bayıldınız.
Hiçbir şey hissetmeyen de var. Kişiden kişiye değişiyor durum. Korkmayın. Ablam hiçbir şey hissetmemişti hsg çektirirken, hatta adet sancısı bile daha hafif demişti.ay ben ertesi gün işe gitmeyi falan düşünüyorum . bu yazdıklarınızdan sonra korktum ya ,çok mu uzun sürüyor bayıldınız.
Hayiiiir dayandiysaniz ona hdg basit gelir vala. Anlattiginiz sey icler acisi ahahakolposkopi oldum ben genış bişey yerleştirdi rahıme .resmen aleti içimde çevirdi. çevirme diye bağırdım sürekli. sonra parça aldı. parça alırken kesmesini falan hissetim. 15 dakıka falan surdu. ona dayanmıstım. daha mı ağır ki bu
içimi rahatlattın sağol
Bu arada iki tüpe de sıvı geçişi olmadı bende belki de bu yüzden sancım çok fazla oldu sonra kanamam da oldu öyle leke fln değil Yani iki gün adet gibi sonra da leke iki gün fln sürdü
evet filmde tıkanık gözüküyor ama doktor ona güvenip adım atmadı bakalım kesin kapalı olup olmadığı aslında laporoskopide belli olucak.. laporoskopi de şöyşe, içeri kamera ile iki ya da üç delikten giriyorlarmış açık ameliyat değil.. hatta kapalı tüplerini bu yolla açtırabilenler olmuş işallah benim de açılır..Hsg disinda anlattiklariniza biraz yabanciyim. Tupler tikanik anladigim kadariyla.
evet filmde tıkanık gözüküyor ama doktor ona güvenip adım atmadı bakalım kesin kapalı olup olmadığı aslında laporoskopide belli olucak.. laporoskopi de şöyşe, içeri kamera ile iki ya da üç delikten giriyorlarmış açık ameliyat değil.. hatta kapalı tüplerini bu yolla açtırabilenler olmuş işallah benim de açılır..
açılmazsa diğer aşamalara hazır mıyım bilmiyorum çünkü
sağolun işallah ..Insallah acilir dua edelim burdaki hanimlarla tez zamanda bebek sahibi olmaniz dilegiyle
benım baştan halım falan yok. ne bileyim uğraşasım da yok. bıktım herseyden .
bu tüpleri açıcı bitkisel bişey yok mu
Adaçayı yağıyla ilgili topicler var onlara Bakabilirsin.. bi de süt buharı maydanoz -süt buharı fln var bişiler ..bu tüpleri açıcı bitkisel bişey yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?