HSG cektirmek

ay ben ertesi gün işe gitmeyi falan düşünüyorum . bu yazdıklarınızdan sonra korktum ya ,çok mu uzun sürüyor bayıldınız.

allah aşkına kolposkopiyle kıyaslıcak birisi yokmu .kolposkopi sırasında ağrım oldu. aynı gece ateslendim hafifi kanamam oldu ama 2 gune gecmıstı.

kolposkopi oldum ben genış bişey yerleştirdi rahıme .resmen aleti içimde çevirdi. çevirme diye bağırdım sürekli. sonra parça aldı. parça alırken kesmesini falan hissetim. 15 dakıka falan surdu. ona dayanmıstım. daha mı ağır ki bu

ay ben ertesi gün işe gitmeyi falan düşünüyorum . bu yazdıklarınızdan sonra korktum ya ,çok mu uzun sürüyor bayıldınız.
Hiçbir şey hissetmeyen de var. Kişiden kişiye değişiyor durum. Korkmayın. Ablam hiçbir şey hissetmemişti hsg çektirirken, hatta adet sancısı bile daha hafif demişti.
Ben de çekilirken olan ağrıya dayandım, bağırmadım bile, bir kere ahh dedim sadece, doktorun dediklerini dinledim filan, sonunda birden bayıldım. Ağrı şokuna girdin dedi doktor, şekerim de düşmüş.

Herkes böyle olacak diye bir durum yok yani. Kanamam da 12gün sürdü, vücut iltihabı atmış, bir sonraki adetimle birleşti, adet de 10 gün sürdü. Toplam 22 gün kanamam oldu peşine, kimsede bu kadar sürmüyormuş, bir iki gün biraz geliyor diyorlar sadece.

Hayiiiir dayandiysaniz ona hdg basit gelir vala. Anlattiginiz sey icler acisi ahaha

tüm yazılanları okuyamadım ama ben bilçek de çektirdim ağrı adet ağrısından çok farklıydı nefes alıp vermeye çalıştım bi de tuvaletim gelmiş gibi oldu ..
sonuç bana sürekli bi kürtaj operasyon geçirip geçirmediğini sordu kız tabiki yok öyle birşey ..
Doktorum şimdi tanısal laporoskopi uygulayacak çünkü işlemi yapan basıncı iyi ayarlayamamış da olabilir sen de kendini kasmış olabilirsin ya da gerçekten tıkanıklık olabilir bu da yapışıklıksa laporoskopide açabiliriz aksi durumda ztn tüp bebek kalıyor tek seçenek ..
Herşeyde vardır bir hayır ama echomar a gitse miydim dedim ilk başta.. şu an tekrar gitmem gereksiz tabi çünkü doktorun kamerayla içeriyi gözlemlemesi daha sağlıklı olucak ..
hiç ameliyattan tırsmayan ben şu an tedirginim doktora güvenmeme rağmen ..

Bu arada iki tüpe de sıvı geçişi olmadı bende belki de bu yüzden sancım çok fazla oldu sonra kanamam da oldu öyle leke fln değil Yani iki gün adet gibi sonra da leke iki gün fln sürdü

Bu arada iki tüpe de sıvı geçişi olmadı bende belki de bu yüzden sancım çok fazla oldu sonra kanamam da oldu öyle leke fln değil Yani iki gün adet gibi sonra da leke iki gün fln sürdü

Hsg disinda anlattiklariniza biraz yabanciyim. Tupler tikanik anladigim kadariyla.

Hsg disinda anlattiklariniza biraz yabanciyim. Tupler tikanik anladigim kadariyla.
evet filmde tıkanık gözüküyor ama doktor ona güvenip adım atmadı bakalım kesin kapalı olup olmadığı aslında laporoskopide belli olucak.. laporoskopi de şöyşe, içeri kamera ile iki ya da üç delikten giriyorlarmış açık ameliyat değil.. hatta kapalı tüplerini bu yolla açtırabilenler olmuş işallah benim de açılır..
açılmazsa diğer aşamalara hazır mıyım bilmiyorum çünkü

Insallah acilir dua edelim burdaki hanimlarla tez zamanda bebek sahibi olmaniz dilegiyle

Insallah acilir dua edelim burdaki hanimlarla tez zamanda bebek sahibi olmaniz dilegiyle
sağolun işallah ..
vajinismus ile de 1 yıl uğraşıp üzerine bunlar olunca çok yıpratıyor
herkesin bebişi en hayırlısıyla gelsin inşallah

bu tüpleri açıcı bitkisel bişey yok mu
Adaçayı yağıyla ilgili topicler var onlara Bakabilirsin.. bi de süt buharı maydanoz -süt buharı fln var bişiler ..
Ben adaçayı yağı aldım tampon aldım bi de küçüğünden .. adetin 5. günü tampona bikaç damla damlattım sabah çıkardım.. Bunu üç gün yaptım faydası olur mu bilmiyorum ikinci gün kahverengi lekeler vardı tamponda .. 6 gün yapın diyorlar
Ama kesinlikle hamilelik şüphesi olanlar yapmamalı çünkü adet olsan bile hamile olma ihtimali oluyor .. ben kan hormon testinden snr sağlama alıp yaptım
Faydalı olur işallah .. ameliyatta tüpler kapalı mı açık mı çıkar bilmiyorum çünkü açılır mı fln ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…