HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

bilmiyorum canım ama fiyat aynı cesaret verici iğne dedi bayan anestezi yapmayan bi merkez olsa söylerdi zaten,geç olsun güç olmasın ,tüpler açıksa acı olmuyor canım inşallah güzel çıkar sonucun..
Bilmiyorum canim o igneyi valla ilaci verdigi sirada sanirim cok sanci oldu yada siringayi sokarkendi sanirim cok sancm oldu canim ama sonra hemen kesildi agri

Ben yaptırdım çok basit bi şey hiç canım yanmadı özele gitmeye filanda gerek yok bence. Hemen hamile kalmadım o olay bana çok mantıklı gelmiyo zaten

Bilmiyorum canim o igneyi valla ilaci verdigi sirada sanirim cok sanci oldu yada siringayi sokarkendi sanirim cok sancm oldu canim ama sonra hemen kesildi agri
hayırlısı bakalım yaptıralım kurtulalım ,sen yarın yine aynı acıyı çekcen inşallah temiz çıkar ve bu sefer canın acımaz canım

Selam arkadaşlar bende bu ay adet görünce randevu alcam bakalım. Ama çok korkuyorum smear da bile çok canım yandı. Bu arada zeynep kamil düşünüyorum orda muayene olduğum için. Sizce zor mu olur özel e mi gitmeliyim bilemedim

Canım öncesinde bi ağrı kesici iğne falan yaptır bari ben yarın o şekilde çektircem aleti takarken acımıştır senin canın 5 dk artık katlancaz mecbur sonuç temiz çıksın da..

Canım öncesinde bi ağrı kesici iğne falan yaptır bari ben yarın o şekilde çektircem aleti takarken acımıştır senin canın 5 dk artık katlancaz mecbur sonuç temiz çıksın da..
Sorma çok acıdı eve gelince az kanamam oldu ve devamlı iğne batıyormuş gibi hissettim. Rahim filminde beni 3 kişi tutar herhalde. Ağrı eşiģim düşük galiba. Ağrı kesici bencede şart. Söylerim filmden ònce. İnş kolay geçer yarın senin. Haber et bize de şimdiden geçmiş olsun.

İnsallah kuzum ama tikaniklik varmis biraz ilkte gecmedi sonra hepsini basincla verince acildi sukur ikiside
Oh oh ne mutlu işte bakarsın hemen bebiş gelir bak açılmışta , bu sefer çok acıdı mı gözümü kararttım valla acırsa dayanırım az önce ağda yaptım özel bölgeme bu kadar acıyamaz diye düşünüyorum:)

Agda kadar acitmaz :))) hayatim bugun nerdeyse fazla hissetmedim ilac icin alet sokunca aciyo az bisey bugun cok rahattim sukur insallah daha yumurtlamam da gelmedi zati bugun deil yarindan sonra caliscaz insallah :)) sende sakin ol kasma ben kasildm diye dun oyle oldum ya bugun iyidim yalniz doktorum cekerken dua ederek cekiyo ya cok iyi

inşallah güzel haberler veririm yarın bende canım ,sabırsızlanıyorum :)

17 Marta randevumu aldım arkadaşlar ,film çektirdikten sonra hemen arkasından hamile kalan var mı?
Selam canım ben bugün çektirdim canım Rabbim tekrar düşürmesin oralaraaa öldüm öldüm dirildim valla. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı diğer testlerimiz de normal olduğu için doktor hsg den sonra hamile kalma ihtimali var 2ay bekleyelim olmazsa yumurta takibine başlayalım dedi inşallah bu ay alırım güzel haberi. Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallah

Bende bugun cekildm insallah kalirsam bu ay yazarm canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…