HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

Ben devlette cekildim 9 gün önce acımıyor desem yalan söylerim ama cok kısa bir işlem sanırım bende yapısıklık vardı ondan biraz agrılı oldu ama ben iğne olamam okadar hasasım oldu bitti hemen kanamam cok oldu kalkınca oda geciyor hemen benm doktorum hiç korunma dedi madem bebek istiyorsun biz ertesi günü başladık çalışmaya

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama yazmak istedim belki birilerine yardımcı olmuş olurum diye.
hsg ile ilgili çok korkutucu yorumlar gördüm ve çok şaşırdım .
ben İstanbul Bakırköy emarpark da çektirdim .
devlet hastanemdeki doktor tavsiye etmişti . Hatta oradaki başka çektiren bir kadına sordum ağrı oldu mu diye , evet dedi keşke anestezisi olsaymış falan dedi hatta .
daha sonra burda başka bir arkadasım daha ç ektirmişti o hiç acı hissetmediğini söylemişti .
anladım ki bu kişiden kişiye değişiyor ağrı eşiği ya da tüpün tıkalı olup olmamasına göre .
yani başkasının yaşadığı kötü tecrübeleri siz de yaşayacak değilsiniz . Hiç korkmayın .
Ben de bunu düşünerek gittim ve hiç bir acı hissetmedim . Hem de tüpüm tıkalıydı onu açtı . Ona rağmen .
demem o ki kendi kendinizi stres yapmayın İnşallah sonuçları güzel olur hepimiz için

DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Merhaba bende cektirdim bqkalm eşimde sonucu temizse 4 5 aya hamilelik olusur denıldı

28 Nisanda rahim filmi cektirdim...doktorum hamile kalabilmem tedavi yondeti olarak onerdi...sukur hemen arkasindan hamile kaldim.5 haftalik hamileyim...

Mrb rahim filmi cekildigi ay hamile kaldığınızı söylemişsiniz çocuğunuzu dogurdunuzmu bi sıkıntı varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…