HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

adetinden kaç gün sonra çektirdin canım ve sonrasında doktor yumurta takipi yapıyormu
canım ben adetim bittikten hemen sonra çektirdim yani ilk günden. doktorum 3 ay bekle hamile kalabilirsin dedi. hsg de bir tedavi yöntemiymiş çünkü. böyle söyledi. Ayrıca ben yumurta takibini filim öncesinden yapmıstım ama hamile kalmamıştım. şimdi 3 ay bekliycem olmassa aşılama olucak. benim ümidim var sanki hsg nin faydasının olacağina inanıyorum :)

ümidini kaybetme canım dua et mübarek gecede insallah ilk aydan kavuşursun mucizene daha sıkıntı çekmezsin. bende piskolojik olarak hsg bağladım bütün ümitlerimi onu çekindim zaman hamiş kalcakmısım gibi hissediyorum rabbim güldürsn yüzümüzü

bence kesinlikle bekleme hemen çektir. acele et küçük yapışıklıkları falan herseyi temizliyor. ben çok iyi araştirdım hsgyi ve karar vermemde uzun surmedi. hemen çektirdim özelden. sen nerde oturuyosun ? ben çok sanslıyımki çok iyi bir uzmana denk geldim ve bana daha önceki hastalarınında hamile kaldiklarini söyledi.

Allah razı olsun canım :) çok dualar ediyorum inan. rabbim sanada ve tüm isteyenlerede versin insallah. sen ne zaman cektin hsg yi kaç yıllık evlisin?

Allah razı olsun canım :) çok dualar ediyorum inan. rabbim sanada ve tüm isteyenlerede versin insallah. sen ne zaman cektin hsg yi kaç yıllık evlisin?
ben çektirmedim canım daha ağustosda 1 yıl olacak evleneli 3 aydır deniyorduk 4. ayda hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım 4 ay sonra istedi doktorum hemen gebelik istemiyor suan sakıncalı olur dedi 4 ayın sonunda hsgyle tüplere bakıcak tıkanıklık vardamı dış gebelik oldu diye bende 4 ayın sonunda hemen çocuk sahibi olcakmışım gibi hemen vakit geçsin istiyorum :)

tamam canım tavsiyene uyacağım bir daha ki ay çekileceğim inşallah sinir stres skıntı son safhada bizimle evlenen tüm arkadaşlar hamile bir ben kaldım çok dertliyim çooookkkk

Kaldm ama kimyasal gebelik oldum. 6 ay sonra normal hamile kaldm. Hep 6 ay diyolardı demek rahmin toplanma süresi varmış

merhaba arkadaşlar ben 11.10.2016 hsg filmi çektirdim.3.11.2016 da adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.hamile olma ihtimalim nedir.yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben 11.10.2016 hsg filmi çektirdim.3.11.2016 da adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.hamile olma ihtimalim nedir.yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok yüksek canım gebelik testi yapsana ben olsam çatlardım :)

bikaçgün daha geçsin diye bekledim.akşam test yapacam.yarın yazarım cevabını.inş vardır.

Ben 2 kez çektirdim ilkinde polip çıktı alınması gerektiğini söylediler aldırdım 2. Cektirdikten 1 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden 4.5 sene bekledim bebisimi istanbuldaysan echomar tavsiye ederim hiç bi acı çekmedim

bende hsg çektirdim 5 ay olacak çektireli ama ben hamile kalamadım henüz. bu ay klomen kullandım 4 gün öncede çatlatma iğnesi vuruldum inşallah bu ay olur artık...sen de bebişini sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH darısı biz bekleyenlere olsun

mrb arkadaşlar ben 11.10.2016 hsg filmi çektirdim. 03.11.2016 da hasta olmam gerekiyordu olmadım.dün akşam test yaptım.tekçizgi çıktı fakat çok aşırı silikti.böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.

Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 4.5 sene bekledim benden çok bekleyenlerde var inanirmisin bir bulantisindan bel ağrılarından bir kez bile şikayet etmedim midem bulandikca şükür ettim hep çok zor bişey ben bazen aynaya bakardım dışarı çıkarken falan makyaj yaparken bu anda sinirlenir silerdim bu çocuk bile doguramiyosun sen kadinmisin diye aglardim eşimin başkalarının çocuğunu sevmesine bile delirirdim sevmesin isterdim yegenlerimi kucağıma almak isterdim ama sanki biri gelip bişey dicek diye alamazdim bebek mevlutlerinde insanların acıyarak Allah sanada nasıl etsin dediklerinde eve gelip günlerce aglardim son zamanlarda gitmemeye başlamıştım çok şükür tam tup bebek yaptircagim ay adetimi beklerken sirt agrisiyla acile gittiğimde daha günüm geçmeden mucizemi öğrendim Allahım herkeze tattirsin bu sevinci

Be
Benmde öyleydi çok silikti :) benve yarın sen kan testi yaptr . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

yazını okurken okadar duygulandım ki anlatamam bu durumu ancak yaşayan biliyor.. senin adına çook çok çokk sevindim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH
Bizim içinde dua et bu süreç o kadar yıpratıcı ki annem bile bir şey dese dayanamıyorum arkadaşlarım tanıdıklar konu komşu gelinleri kızları herkes hamile ya da yeni çocuğu oldu onlar adına seviniyorum ama bir yerde de çok üzülüyorum neden benim olmuyor diye isyan boyutuna geçecek gibi oluyorum ALLAHım affetsin
ama senin ki gibi hikayelerle karşılaşınca da çok mutlu oluyorum içimi ümit kaplıyor iyiki yazdın iyiki umut ışığı oldun

Canimm rabbim yardimcin olsun tez vakitte inşallah sanada nasip etsin bu mutluluğu zaten yaşamayan anlayamaz kaç arkadaşımın hamilelik testini birlikte yaptık pozitif sonucu alınca sarılıp agladik ve sonra ne oldu biliyomusun o kardesim dediğim arkadaşlarım düşman oldu bana nazar degdirmemden korktular son zamanlarda insan içine çıkamadım ve en sonunda bulunduğum yerden taşındım uzağa esimde burda iş buldu ve beynimden tüm dusuncelerimi attim ve çok şükür mucizeme kavustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…