- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
Canım benim yaa rabbim seni sinamis ama mukafatinida vermiş sonunda inşallah hayırlı omurlu bal kadar tatli sağlıklı sihati evlatların olsun seni uzenlerde bunları gorup utansınCanimm rabbim yardimcin olsun tez vakitte inşallah sanada nasip etsin bu mutluluğu zaten yaşamayan anlayamaz kaç arkadaşımın hamilelik testini birlikte yaptık pozitif sonucu alınca sarılıp agladik ve sonra ne oldu biliyomusun o kardesim dediğim arkadaşlarım düşman oldu bana nazar degdirmemden korktular son zamanlarda insan içine çıkamadım ve en sonunda bulunduğum yerden taşındım uzağa esimde burda iş buldu ve beynimden tüm dusuncelerimi attim ve çok şükür mucizeme kavustum
Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim sana ve tüm isteyenlere en hayirlisindan evlat nasip etsin insallahhhhCanım benim yaa rabbim seni sinamis ama mukafatinida vermiş sonunda inşallah hayırlı omurlu bal kadar tatli sağlıklı sihati evlatların olsun seni uzenlerde bunları gorup utansın
Canım ben çektirdiğim ay hamile kaldım. Ağrılı olduğunu bende okudum o yüzden anestezili yaptırdım. 5 dk anca bayıltmışlardır. Eşim girmemle çıkmam bir olduğunu söyledi. Kimi ağrısını hissetmiyormuş ama ben kendimi bildiğim için o riske giremedim. Çekimde rahat olmak gerekiyormuş net çıksın diye.DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
onu ben de diyorum. kadın gibi hissedemiyorum kendimi. daha yumurtan bile bir işe yaramıyor kadın mıyım ben diyorum. eşimin yeğenlerinden nefret ediyorum. onun onları sevmesine onların da ona düşkün olmasına dayanamıyorum. "Allah'ım bizim niye bir bebeğimiz olmuyor. eşim neden kendi çocuğunu sevemiyor" diyorum. çok bunaldım. ve bu daha uzun bir süre devam ederse diye ödüm patlıyor..Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 4.5 sene bekledim benden çok bekleyenlerde var inanirmisin bir bulantisindan bel ağrılarından bir kez bile şikayet etmedim midem bulandikca şükür ettim hep çok zor bişey ben bazen aynaya bakardım dışarı çıkarken falan makyaj yaparken bu anda sinirlenir silerdim bu çocuk bile doguramiyosun sen kadinmisin diye aglardim eşimin başkalarının çocuğunu sevmesine bile delirirdim sevmesin isterdim yegenlerimi kucağıma almak isterdim ama sanki biri gelip bişey dicek diye alamazdim bebek mevlutlerinde insanların acıyarak Allah sanada nasıl etsin dediklerinde eve gelip günlerce aglardim son zamanlarda gitmemeye başlamıştım çok şükür tam tup bebek yaptircagim ay adetimi beklerken sirt agrisiyla acile gittiğimde daha günüm geçmeden mucizemi öğrendim Allahım herkeze tattirsin bu sevinci
Çok ama çok zor bu durum biri yanımda bebeğinin huysuz olmasını anlatıp şikayet ederken bile deliriyodum bu sefer kuzenim 2. Çocuğuna hamileydi habire midem kötü nerden yaptım bu çocuğu halsizim falan diyodu öyle bi delirdimki ağzıma ne geldiyse saydım. Bide gorumcemin kızı var 18 yaşında evlendi hemen hamile kaldı dogum yaptı bebek 2 aylıkken tekrar hamile kaldı anneside üstüne titriyo her lafta kizimin hayatı kaydı kizima yazık oldu 19 yaşında 2 çocukla kaldı ogunde gorumcemle kavga etmiştim sanki inadima yapıyordu öyle hissediyodum ama Allah biliyo vakti saatini varsa kaderinde anne olmak verecek elbet ben hep benden büyük olup anne olamayan insanları düşünürdüm ya bende öyle olursam eşimin yaşı oldu 32 ben 25 hadi ben yine gencim esim yaslaniyo saçları dökülmeye başladı diyodu çocuğum saçlı halimi göremez bu gidiisle çok şükür rabbim beni çok bekletmedi bu 4.5 sene içinde tek imtihanim çocuk olmadi gencecik annem toprak oldu esim iş kazası geçirdi şimdi yarı engelli babam beni terketti gitti o yüzden tek ilacim evlat kokusuydu rabbim mahrum etmedi çok şükür beni çok dua et canım vardır Allahimin bi bildiğionu ben de diyorum. kadın gibi hissedemiyorum kendimi. daha yumurtan bile bir işe yaramıyor kadın mıyım ben diyorum. eşimin yeğenlerinden nefret ediyorum. onun onları sevmesine onların da ona düşkün olmasına dayanamıyorum. "Allah'ım bizim niye bir bebeğimiz olmuyor. eşim neden kendi çocuğunu sevemiyor" diyorum. çok bunaldım. ve bu daha uzun bir süre devam ederse diye ödüm patlıyor..
Canım çok merak ettim şu an varmı bebeğin aynı benim gibi düşünmüşsünonu ben de diyorum. kadın gibi hissedemiyorum kendimi. daha yumurtan bile bir işe yaramıyor kadın mıyım ben diyorum. eşimin yeğenlerinden nefret ediyorum. onun onları sevmesine onların da ona düşkün olmasına dayanamıyorum. "Allah'ım bizim niye bir bebeğimiz olmuyor. eşim neden kendi çocuğunu sevemiyor" diyorum. çok bunaldım. ve bu daha uzun bir süre devam ederse diye ödüm patlıyor..
Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuzBende 29 martta cektirdim hic agri cekmedim agrisizdi 2 dk da cektiler.. Sonuc temiz cikti.elhamdulillah simdj adete kaldi 5 gun yalniz bu ay esim yogun calisiyordu hag den 2 hafta sonra iliskiye girebildik gerci takvime gore yumurtlamanin son yuksek oldugu gun girdik ama bilmiyorum umitli degilim zaten dr beni hsg den si ra adetin ikinci gunu asilamaya cagirdi insaAllah hayirlisi olur suan beklemedeyim bakal bu ay kalirmuyim.. Benim kardesimde pko idi hsg den sonra hamile kaldi
Ben hsg cekildikten sonra hamile kalmıstm. Ve böyle olan çok duydum. İlk 3 ay çok yuksek hamile kalınması. Siz naptınız 15gun u gecmiş bu mesajı yazalı10 gün önce anestezili hsg çektirdim ovulasyon testi de yapıyorum. Doktor korunun demedi 14 aydır olmuyor bu ay da olmaz herhalde. Zaten önümüzdeki ay klomene başlayacağız o kadar rahatım ki anlatamam. Ovulasyonda pik gördüm değerlendiremedik. Aman nasılsa ilaca başlıyorum diyorum saldım gitti yani. Olursa baş tacı olmazsa da önemli değil yeyip içip gezmeye karar verdim:)
Tabiki adet oldumBen hsg cekildikten sonra hamile kalmıstm. Ve böyle olan çok duydum. İlk 3 ay çok yuksek hamile kalınması. Siz naptınız 15gun u gecmiş bu mesajı yazalı
Hayırlısı olsunTabiki adet oldumklomen kullandım bu ay bugün de çatlatma iğnesi yaptım. Olursa olur olmazsa hiç takmıyorum artık.
Bende cekindim o anlik bi aci oluo 5 dk sonra gecio hic anlamiosun bile bn hamile kalamadim ama bnm komsum rahim filmi cektirdi ertrsi ay enfeksyinuda olmasina ragmen hamile kalmis nasip isteDoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Merhaba umarım mesajımı görürsun.bebegını sağlıkla kucağına alabılmıssındır umarım .ne tür sorunlar cıktı ben de ecomara gıdecegım merak ettimben çektirdim ve o ay hamile kaldım.. ama bazı sorunlar çıktı umarım devam eder hamıleliğim... ecomarda çektirdim.. çekım esnasında yoğun bır adet sancısı oluyor..ben biraz nazlıyım sızlandım o esnada.. ancak dayanılmayacak gıbı değil.. devlet hastanesinde çektirenler cok ağrılı oluyor demişlerdi aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?