HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

Canım benim yaa rabbim seni sinamis ama mukafatinida vermiş sonunda inşallah hayırlı omurlu bal kadar tatli sağlıklı sihati evlatların olsun seni uzenlerde bunları gorup utansın

Canım benim yaa rabbim seni sinamis ama mukafatinida vermiş sonunda inşallah hayırlı omurlu bal kadar tatli sağlıklı sihati evlatların olsun seni uzenlerde bunları gorup utansın
Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim sana ve tüm isteyenlere en hayirlisindan evlat nasip etsin insallahhhh

DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Canım ben çektirdiğim ay hamile kaldım. Ağrılı olduğunu bende okudum o yüzden anestezili yaptırdım. 5 dk anca bayıltmışlardır. Eşim girmemle çıkmam bir olduğunu söyledi. Kimi ağrısını hissetmiyormuş ama ben kendimi bildiğim için o riske giremedim. Çekimde rahat olmak gerekiyormuş net çıksın diye.

onu ben de diyorum. kadın gibi hissedemiyorum kendimi. daha yumurtan bile bir işe yaramıyor kadın mıyım ben diyorum. eşimin yeğenlerinden nefret ediyorum. onun onları sevmesine onların da ona düşkün olmasına dayanamıyorum. "Allah'ım bizim niye bir bebeğimiz olmuyor. eşim neden kendi çocuğunu sevemiyor" diyorum. çok bunaldım. ve bu daha uzun bir süre devam ederse diye ödüm patlıyor..

Çok ama çok zor bu durum biri yanımda bebeğinin huysuz olmasını anlatıp şikayet ederken bile deliriyodum bu sefer kuzenim 2. Çocuğuna hamileydi habire midem kötü nerden yaptım bu çocuğu halsizim falan diyodu öyle bi delirdimki ağzıma ne geldiyse saydım. Bide gorumcemin kızı var 18 yaşında evlendi hemen hamile kaldı dogum yaptı bebek 2 aylıkken tekrar hamile kaldı anneside üstüne titriyo her lafta kizimin hayatı kaydı kizima yazık oldu 19 yaşında 2 çocukla kaldı ogunde gorumcemle kavga etmiştim sanki inadima yapıyordu öyle hissediyodum ama Allah biliyo vakti saatini varsa kaderinde anne olmak verecek elbet ben hep benden büyük olup anne olamayan insanları düşünürdüm ya bende öyle olursam eşimin yaşı oldu 32 ben 25 hadi ben yine gencim esim yaslaniyo saçları dökülmeye başladı diyodu çocuğum saçlı halimi göremez bu gidiisle çok şükür rabbim beni çok bekletmedi bu 4.5 sene içinde tek imtihanim çocuk olmadi gencecik annem toprak oldu esim iş kazası geçirdi şimdi yarı engelli babam beni terketti gitti o yüzden tek ilacim evlat kokusuydu rabbim mahrum etmedi çok şükür beni çok dua et canım vardır Allahimin bi bildiği

Merhaba arkadaşlar bende 1 senelikadar evliyim evlendiğimde ilk günden beri bi bebeğim olsun istiyorum neden olmuyo diyerek Dr gittim yumurtlama az olduğunu söyledi Dr ama ve fsh tahlili yaptırdım bi de hsg filmi istedi bugün korka korka girdim ama 2 dklik islem hemen bitti coj hafif bi agri hissettim o kadar korkulacak hic birsey yok gercekten şişlide özel bi sağlık merkezinde çektirdim çok memnun kaldim inşallah allahım dualarımızı boşa çıkarmaz tez zamanda hamisi kaliriz

Canım çok merak ettim şu an varmı bebeğin aynı benim gibi düşünmüşsün

Hsg çektirenler çoğunlukla bikaç ay içinde hamile kalıyor. Umudunuzu kaybetmeyin Her şey çok güzsl olacak

Ben devlet hastanesinde çektirdim canımdan can gitti resmen. Benden sonra çektiren Kasım hiç sıkıntı çekmemiş. Normalde adet ağrısı çeken biriyimdir ama o ağrı inanılmazdı Tavsiyem özelde anestezi ile çektir . Çok kısa sürüyor olsa bile travma oldu benim için

Merhaba,bayanlar.

bende 02/09 pazartesi günü özelde çektirdim HSG filmimi ama müthiş bir kasık ve bel ağrısı oluyor. İlacı enjekte ederken hiç acımadı ama benim rahim ağzım çok darmış bu yüzden dr açarken de zorlandı bende doğal olarak acıyı hissettim. Şuan antibiyotik kullanıyorum. İlaç bitince korunmayı düşünmüyorum. bu arada. bebeği planlıyoruz yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz olmadığı için dr tetkiklerimi yaptırma gereği duydum. Allah olmayan herkese nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde.

hangi hastanede çektirdiniz peki allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbım isteyen herkese anneliği tattirsin..

Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz

10 gün önce anestezili hsg çektirdim ovulasyon testi de yapıyorum. Doktor korunun demedi 14 aydır olmuyor bu ay da olmaz herhalde. Zaten önümüzdeki ay klomene başlayacağız o kadar rahatım ki anlatamam. Ovulasyonda pik gördüm değerlendiremedik. Aman nasılsa ilaca başlıyorum diyorum saldım gitti yani. Olursa baş tacı olmazsa da önemli değil yeyip içip gezmeye karar verdim:)

Ben hsg cekildikten sonra hamile kalmıstm. Ve böyle olan çok duydum. İlk 3 ay çok yuksek hamile kalınması. Siz naptınız 15gun u gecmiş bu mesajı yazalı

Ben hsg cekildikten sonra hamile kalmıstm. Ve böyle olan çok duydum. İlk 3 ay çok yuksek hamile kalınması. Siz naptınız 15gun u gecmiş bu mesajı yazalı
Tabiki adet oldum klomen kullandım bu ay bugün de çatlatma iğnesi yaptım. Olursa olur olmazsa hiç takmıyorum artık.

Bn
DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Bende cekindim o anlik bi aci oluo 5 dk sonra gecio hic anlamiosun bile bn hamile kalamadim ama bnm komsum rahim filmi cektirdi ertrsi ay enfeksyinuda olmasina ragmen hamile kalmis nasip iste

Merhaba kızlar.. ben de bugün çekildim hsg.. hiç korkmayın anestezi alınca hiç bir şeyden haberiniz olmuyor.. zaten 15-20 dakika uyutuyorlar.. sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür.. bakalım ben de bi de kist var önce onun tedavisini tamamlayıp, gebelik çalışmalarına başlayacağım tekrardan

Merhaba umarım mesajımı görürsun.bebegını sağlıkla kucağına alabılmıssındır umarım .ne tür sorunlar cıktı ben de ecomara gıdecegım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…