- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Ben Kurtköy Ersoy da yaptırdım. Anestesisiz. Ve eski yöntemle yapıldı. Eski yönetem dediğim de aslında gayet yoğun yapılan bir teknik. Ama başka cihazlar varmış acısız yapılabilen anestesiye hiç gerek yok deniliyor onlarda. Ben o filimsonrası gebe kaldım ikinci ayımda tıkanıklık vs de yoktu. Ama gebeliğim ilerlemedi be kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi önümüzdeki ay yeniden çektireceğim bu sefer dediğim gibi ağrısız yapan bir yerde yaptırcam Kadıkoyde varmış. Baya iyi yorumları var oraya gideceğim. Benim yaptırıdğım yöntemde rahim ağzını penslerle dışarı falan çıkarıp ufak bir iğne yapıp ilacı vermişlri. Rahim öyle acayip kasılıyor ve ağrı oluşuyor. İlacı vermek 2 saniye hissetmedim bile. Ama kullanılan aletler falan hep serrt demir. Bu yeni sistemde silkon malzemeler kullanılıyormuş. Ona dikkat et derim ben.Yarın rahim filmi çektiricem çok stresliyim
Bazı kişiler çok ağrı yapıyo bazıları hiç anlamadım yazmış
Anestezili istemiyorum aslında ama dayanabilir miyim ağrısına onuda bilmiyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Valla bende eve yakın bi yerde baslamak istedim genel kadın doğum takibine, o yüzden burda bi tıp merkezi seçtim başakşehir deBen Kurtköy Ersoy da yaptırdım. Anestesisiz. Ve eski yöntemle yapıldı. Eski yönetem dediğim de aslında gayet yoğun yapılan bir teknik. Ama başka cihazlar varmış acısız yapılabilen anestesiye hiç gerek yok deniliyor onlarda. Ben o filimsonrası gebe kaldım ikinci ayımda tıkanıklık vs de yoktu. Ama gebeliğim ilerlemedi be kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi önümüzdeki ay yeniden çektireceğim bu sefer dediğim gibi ağrısız yapan bir yerde yaptırcam Kadıkoyde varmış. Baya iyi yorumları var oraya gideceğim. Benim yaptırıdğım yöntemde rahim ağzını penslerle dışarı falan çıkarıp ufak bir iğne yapıp ilacı vermişlri. Rahim öyle acayip kasılıyor ve ağrı oluşuyor. İlacı vermek 2 saniye hissetmedim bile. Ama kullanılan aletler falan hep serrt demir. Bu yeni sistemde silkon malzemeler kullanılıyormuş. Ona dikkat et derim ben.
İkinciye neden gerek duyuluyo ki acabaVallahi ben Ağrı'dan korkmadım ama o masaya yatıp öylece beklemek beni panikletecekti Onun için anestezili istedim gerçekten bayılmayı bekleyene kadar kalbim yerinden çıkacaktı İyi ki de anestezi ile tercih etmiştim şimdi ikinciyi çekileceğim yine anestezili yaptıracağım o korkuya değmez
Normal vajinal muayenede falan öyle kasmıyorum ama ne bilim farklı bi işlem şimdi kasar mıyım ne yaparımAnestezili oldum. İyi ki de öyle olmuş diyorum yoksa kasardim kendimi
Tıkalı çıkarsa işlem sırasında açılıyomus sanırım dimiBenim sıkıntım bacakları açmak mesela ilkinde anestezi almadım ağrılıydı ama sıvıyı koyunca 5sn bile sürmüyor ağrı yine de şiddetli. İkinciyi anestezili yaptırdım. Kastığım için belki de ilkinde tüpüm tıkalı çıkmıştı açıkmış aslında. Korkuyorsan anestezili bence
Yoo tıkanıklığa göre değişiyor tam kapalıysa ameliyatla açılır. Eğer az bi tıkanıklık varsa ilaç yetiyormuşTıkalı çıkarsa işlem sırasında açılıyomus sanırım dimi
Kaç tl vereceksin. Bu dediğim merkezin şişlide de şubesi var. Filmini oraya çektir derim ben. Diğer tetkiklerini sana yakın olan yerde devam ettir. ama filim bağımsız birşey sonuçda çektir sonucunu getir doktoruna göster. Sen ne kadar süredir çocuk düşünüyorsun ?Valla bende eve yakın bi yerde baslamak istedim genel kadın doğum takibine, o yüzden burda bi tıp merkezi seçtim başakşehir de
Nasıl yapıyolar eski mi yeni mi teknoloji hiç bilgim yok
İnsallah o silikonlu falan olan malzemelerdir korktum şimdi biraz
kürtaj olduğum için kürtaj sırasında rahimde bir problem olmuş mu diye bakılacakİkinciye neden gerek duyuluyo ki acaba
Ben de sonomed e gideceğim Eylül ayındabende ilk filmimi sivasta çekildim çok ağrılıydı ve tüplerim kapalı çıktı. ameliyat oldum açılmadı ama istanbul şişli ecomar Cevat hocayı çok arştırdım ve kalkıp gittim sivastan Allah ondan razı olsun yarım saat uğraştı tüplerimi açmaya ve açtı :) önümüzdeki aya tekrar randevu aldım hocamdan bu sefer Kadıköy sonomed orda çektireceğim
İnşallah bşy yoktur kuzu benim de düşükten sonra istedi yapışıklık gördü az bşy mesela olabiliyor. Sen öncekinde çizik attırmış mıydın o da çok etkili oluyokürtaj olduğum için kürtaj sırasında rahimde bir problem olmuş mu diye bakılacak
Ay İnşallah bir şey çıkmaz ya Korkuyorum yani.İnşallah bşy yoktur kuzu benim de düşükten sonra istedi yapışıklık gördü az bşy mesela olabiliyor. Sen öncekinde çizik attırmış mıydın o da çok etkili oluyo
Hsg yeterli o zaman bnce bşy çıkmaz merak etme :)Ay İnşallah bir şey çıkmaz ya Korkuyorum yani.
ikinci denememde histeroskopi yapıp çizik atmışlardı onun sayesinde tutundu diye düşünmüştüm hep bakalım bu denemede ne yöntem uygulayacak.
İnşallah canım benim bakalım bu ay çekinmeyi düşünüyorumHsg yeterli o zaman bnce bşy çıkmaz merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?