- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Merhabalar tabi bilmeyince korkuyor olabilirsin ben geçen sene mart ayında olmuştum ameliyattan 1.5 saatte ciktim 1 gün kaldım hastanede çalışıyordum ozanlar 10 gün evde istirahat ettim ilk 1 hafta kesi olacağı icin yataktan kalkarken acıyabilir cok kesi yoktu bu arada korkutmuş olmayayım 4 tane dışımızım vardı 2 kasıktan sağlı sollu birde gobegimde vardı 2 dikiş benim sağ tüp alındığı icin uyanırken baya acı hissettim hala aklımda o an sayikliyordum bildigin.
Merhaba..ben birini özelde anestezili ağrısız.. digerinide devlette anestezisiz ağrılı çektirdim..(anestezili derim) geçmiş olsunYarın rahim filmi çektiricem çok stresliyim
Bazı kişiler çok ağrı yapıyo bazıları hiç anlamadım yazmış
Anestezili istemiyorum aslında ama dayanabilir miyim ağrısına onuda bilmiyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız. cevat hocaya al randevunuBilmem randevu almadım dahaca. Adet olayım bu ay 30 unda bekliyorum. 6/7 gün sürse biliyorsun hemen adet bitiminin peşine gitmek gerekiyor. 19 u geç olur benim için. 10 unda falan gitmem lazım
Öyle doktor secebiliyor muyuz orada da. CEvat hoca birde şişlideki şubede durmuyor mu ben kadıköydekine gideceğimanladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız. cevat hocaya al randevunu
Canım Cevat hoca her iki merkezdede bulunuyor ben randevumu aldım Cevat hocaya sonomed deÖyle doktor secebiliyor muyuz orada da. CEvat hoca birde şişlideki şubede durmuyor mu ben kadıköydekine gideceğim
o zaman bende öyle yaparm. Adet olmayı bekliyorum adeyliyken arayıp alacağım. Bittikten 3/4 gün sonrasınaCanım Cevat hoca her iki merkezdede bulunuyor ben randevumu aldım Cevat hocaya sonomed de
Kaç tl ye aldın canım randevuyu senCanım Cevat hoca her iki merkezdede bulunuyor ben randevumu aldım Cevat hocaya sonomed de
aynen canım kesinlikle cevat hocayı isteo zaman bende öyle yaparm. Adet olmayı bekliyorum adeyliyken arayıp alacağım. Bittikten 3/4 gün sonrasına
700 canım keçen sene 650 vermiştimKaç tl ye aldın canım randevuyu sen
canım ben anestezisiz çektirdim ağrı eşiğin yüksekse vücuduna boşuna anestezi alma dayanılmıcak ağrı değil bu muydu dedım işlem bıtınce 5-6 dakika birşey sürdü iyiki anestezi almamışım dedım çıkınca hemende kalktım ayağa .. anastezide bide kendıne gelmeyı beklıyorsun..Yarın rahim filmi çektiricem çok stresliyim
Bazı kişiler çok ağrı yapıyo bazıları hiç anlamadım yazmış
Anestezili istemiyorum aslında ama dayanabilir miyim ağrısına onuda bilmiyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
700 iyi b-para valla ben geçen sene işte 450 tl ye çektirmiştim. Ama şimdi üstüne kürtaj oldum histereskopi oldum. O yüzden yeniden bir çektireyim diyorum. sen neden çektiriyorsun ikinciyi?aynen canım kesinlikle cevat hocayı iste
700 canım keçen sene 650 vermiştim
yapılan işleme göre gerçekten ücreti çok iyi son model makineler. canım benim bu 3 olacak ilkinde tüpler kapalı çıktı, ikincide tüpleri açtırmak için çektirdim. çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 9. haftada kalp atışları durdu kürtaj oldum 10 ay oldu. aklıma takılıyor acaba kürtaj olunca tıkanıklı mı oldu yoksa yapışıklık mı oldu yani bu soru işaretlerini gidermem gerek700 iyi b-para valla ben geçen sene işte 450 tl ye çektirmiştim. Ama şimdi üstüne kürtaj oldum histereskopi oldum. O yüzden yeniden bir çektireyim diyorum. sen neden çektiriyorsun ikinciyi?
Bende cevat hocaya gittim gerçekten inanılmaz iyi ve rahatlatıcı biri. Sohbet ederken kaşla göz arası çekti filmi. Sadece ilacın yakmasını duydum o kadar e onu da hissedeyim yanibende ilk filmimi sivasta çekildim çok ağrılıydı ve tüplerim kapalı çıktı. ameliyat oldum açılmadı ama istanbul şişli ecomar Cevat hocayı çok arştırdım ve kalkıp gittim sivastan Allah ondan razı olsun yarım saat uğraştı tüplerimi açmaya ve açtı :) önümüzdeki aya tekrar randevu aldım hocamdan bu sefer Kadıköy sonomed orda çektireceğim
Kişiliğide çok iyi güzel hoş bir sohbetle başlıyor işleme işinin gerçekten ehli Allah razı olsun aldıkları para helal olsunBende cevat hocaya gittim gerçekten inanılmaz iyi ve rahatlatıcı biri. Sohbet ederken kaşla göz arası çekti filmi. Sadece ilacın yakmasını duydum o kadar e onu da hissedeyim yani
Sende benim gibi. Ben ilk çektirdim tıaknıklık falan yoktu. Ama 2. ayı hamile kaldım. 8 haftalıkken kaybettikyapılan işleme göre gerçekten ücreti çok iyi son model makineler. canım benim bu 3 olacak ilkinde tüpler kapalı çıktı, ikincide tüpleri açtırmak için çektirdim. çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 9. haftada kalp atışları durdu kürtaj oldum 10 ay oldu. aklıma takılıyor acaba kürtaj olunca tıkanıklı mı oldu yoksa yapışıklık mı oldu yani bu soru işaretlerini gidermem gerek
yok ben ilkini de anestesizin yaptım ki ağrım oldu baya. Şimdi teknolojik bir yerde yapacağım hiç anestezi almayı düşünmüyorum. Randevu boşkuk oluyor mu onu erak ettim. Ben adet olunca arayacaım verirler mi birkaç gün sonrasına.C kollu makina ile anestezi olmadan yaptırdım. Zaten ilaç fazlasıyla yakıyor diğer işlemleri hissetmedim bile ama hiç de korkulacak birşey değildi. Yeni teknoloji kullanan biyerde olacaksa bence anestezi almayın derim..
durumlar hemen hemen aynı gibi canım inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı ilerleyecek güzel bir hamilelik. sen bi ara sonomedi ara adet tarihlerinde sıkıntı olmuyorsa günü gününe oluyorsan eğer randevunu oluşturabilirsin ben geçen yıl gittiğimde baya kalabalıktı dışardan gelen çok oluyorSende benim gibi. Ben ilk çektirdim tıaknıklık falan yoktu. Ama 2. ayı hamile kaldım. 8 haftalıkken kaybettik... 8 ay geçti kalamadım hala hamile. Ben histereskopi oldum birde kürtaj sonrası parça alındı rahimden. Histeresopi sonrasını sayarsam 6 ay. ama bunun da 3 ayını korunduk . Rahimin iyileşmesi için 3 rengli dönemi bekle demişti doktor.
Yani senin anlayacağın 8-9 aydır inişli çıkışlı geçiyor hayat
Bana 3 gün sonraya vermişlerdi. Ama cevat hocayı özellikle istediğim için 1 haftaya anca randevu almıştım ama tüm doktorlar iyi diyorlar o merkezde. Hijyenik ve güzel biryer tavsiye ederimyok ben ilkini de anestesizin yaptım ki ağrım oldu baya. Şimdi teknolojik bir yerde yapacağım hiç anestezi almayı düşünmüyorum. Randevu boşkuk oluyor mu onu erak ettim. Ben adet olunca arayacaım verirler mi birkaç gün sonrasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?