Hsg filmini anestezili mi anestesiz mi tercih ederdiniz yada ettiniz?

Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba..ben birini özelde anestezili ağrısız.. digerinide devlette anestezisiz ağrılı çektirdim..(anestezili derim) geçmiş olsun

Bende 2 defa çektirenlerdenim ilki sürekli kimyasal yaşıyorum yapışıklık mı var diye ikincisi dış gebelik sonrası hasar var mı diye çekildi. İlki eski usul denilen cinstendi az acı oldu oda şundan bana ilacı ikinci kez vereceği zaman doktor uyarmadı anlık boşluktan sanıırm noluyor oldum ikincisinde dış gebelik yüzünden zaten 3 aydır adet olmuyordum değer sıfırlanınca çekildim hiç birşey hissetmedim kalktığımda uzandığım yer kandı ve çok fazlaydı o benden nasıl geldi diye bakakaldım meğersem adet olmuşum o vesile ile ve o adetten sonra uzun süre adet görmedim nedenim şuan yanımda yatıyor

Bu acı eşiğiyle ve kendinizi kasmanızla da alakalı bir durum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

canım ben anestezisiz çektirdim ağrı eşiğin yüksekse vücuduna boşuna anestezi alma dayanılmıcak ağrı değil bu muydu dedım işlem bıtınce 5-6 dakika birşey sürdü iyiki anestezi almamışım dedım çıkınca hemende kalktım ayağa .. anastezide bide kendıne gelmeyı beklıyorsun..

Kesinlikle anestezi altında yapınız. Hem ağrısız olur, hemde bazıları kastığı için tüp kapalı gözüküyormuş, 2. Bi işlem gerekmektense anestezi ile yap 1 defada temiz iş.

700 iyi b-para valla ben geçen sene işte 450 tl ye çektirmiştim. Ama şimdi üstüne kürtaj oldum histereskopi oldum. O yüzden yeniden bir çektireyim diyorum. sen neden çektiriyorsun ikinciyi?
yapılan işleme göre gerçekten ücreti çok iyi son model makineler. canım benim bu 3 olacak ilkinde tüpler kapalı çıktı, ikincide tüpleri açtırmak için çektirdim. çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 9. haftada kalp atışları durdu kürtaj oldum 10 ay oldu. aklıma takılıyor acaba kürtaj olunca tıkanıklı mı oldu yoksa yapışıklık mı oldu yani bu soru işaretlerini gidermem gerek

C kollu makina ile anestezi olmadan yaptırdım. Zaten ilaç fazlasıyla yakıyor diğer işlemleri hissetmedim bile ama hiç de korkulacak birşey değildi. Yeni teknoloji kullanan biyerde olacaksa bence anestezi almayın derim..

Bende cevat hocaya gittim gerçekten inanılmaz iyi ve rahatlatıcı biri. Sohbet ederken kaşla göz arası çekti filmi. Sadece ilacın yakmasını duydum o kadar e onu da hissedeyim yani

Bende cevat hocaya gittim gerçekten inanılmaz iyi ve rahatlatıcı biri. Sohbet ederken kaşla göz arası çekti filmi. Sadece ilacın yakmasını duydum o kadar e onu da hissedeyim yani
Kişiliğide çok iyi güzel hoş bir sohbetle başlıyor işleme işinin gerçekten ehli Allah razı olsun aldıkları para helal olsun

Sende benim gibi. Ben ilk çektirdim tıaknıklık falan yoktu. Ama 2. ayı hamile kaldım. 8 haftalıkken kaybettik ... 8 ay geçti kalamadım hala hamile. Ben histereskopi oldum birde kürtaj sonrası parça alındı rahimden. Histeresopi sonrasını sayarsam 6 ay. ama bunun da 3 ayını korunduk . Rahimin iyileşmesi için 3 rengli dönemi bekle demişti doktor.

Yani senin anlayacağın 8-9 aydır inişli çıkışlı geçiyor hayat

yok ben ilkini de anestesizin yaptım ki ağrım oldu baya. Şimdi teknolojik bir yerde yapacağım hiç anestezi almayı düşünmüyorum. Randevu boşkuk oluyor mu onu erak ettim. Ben adet olunca arayacaım verirler mi birkaç gün sonrasına.

durumlar hemen hemen aynı gibi canım inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı ilerleyecek güzel bir hamilelik. sen bi ara sonomedi ara adet tarihlerinde sıkıntı olmuyorsa günü gününe oluyorsan eğer randevunu oluşturabilirsin ben geçen yıl gittiğimde baya kalabalıktı dışardan gelen çok oluyor

Bana 3 gün sonraya vermişlerdi. Ama cevat hocayı özellikle istediğim için 1 haftaya anca randevu almıştım ama tüm doktorlar iyi diyorlar o merkezde. Hijyenik ve güzel biryer tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…