- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Adetin ilk günü ararım bende. Zaten 6/7 gün de ancak temizleniyorum. 3 günde sonrası eder sana 10 gün.Bana 3 gün sonraya vermişlerdi. Ama cevat hocayı özellikle istediğim için 1 haftaya anca randevu almıştım ama tüm doktorlar iyi diyorlar o merkezde. Hijyenik ve güzel biryer tavsiye ederim
yok yaa keşke öyle olsa günü gününü döngüm 29/30/31 gün bunlardan biri ortalamaya bakacak olursak 30 Ağustosta beklenen adet tarihim.durumlar hemen hemen aynı gibi canım inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı ilerleyecek güzel bir hamilelik. sen bi ara sonomedi ara adet tarihlerinde sıkıntı olmuyorsa günü gününe oluyorsan eğer randevunu oluşturabilirsin ben geçen yıl gittiğimde baya kalabalıktı dışardan gelen çok oluyor
Şimdi aradım dediler adetinizin ilk günü arayın. 7./8/9 ve 10. günleri çekiyormuşlar zaten. Cevat hocada belirli saatlerde orada oluyormuş ama hergün orada öğleden sonraları geliyor kadıköye. ona göre adet ilk günü arayacağım.Bana 3 gün sonraya vermişlerdi. Ama cevat hocayı özellikle istediğim için 1 haftaya anca randevu almıştım ama tüm doktorlar iyi diyorlar o merkezde. Hijyenik ve güzel biryer tavsiye ederim
Ben bugün sordum daha bunu doktoraŞimdi aradım dediler adetinizin ilk günü arayın. 7./8/9 ve 10. günleri çekiyormuşlar zaten. Cevat hocada belirli saatlerde orada oluyormuş ama hergün orada öğleden sonraları geliyor kadıköye. ona göre adet ilk günü arayacağım.
Bilginiz var mı hormon tahlilileri adetin 4. günü verilse de olur mu?
harika çok mutlu oldum bunu duyduğuma. bakalım adetciği bekliycez o zamanBen bugün sordum daha bunu doktora
Adetin ücüncü veya dördüncü günü sabah 10 kadar aç karnına, suda dahil içilmeden verilmesi en uygunu dedi.
Hayırlısı bakalım o zaman=)harika çok mutlu oldum bunu duyduğuma. bakalım adetciği bekliycez o zaman
Hormon tahlili genelde 2 veya 3.gün isterler ama ben orda hormon tahlili yaptırmadım sadece hsg çekildim. Eğer belli bir doktorunuz varsa asistanına falan sorarsanız yönlendirirler. Benim reglimin 3.günü haftasonuna denk geldiği için 1 gün geç veya erken verdiğim olmuştu geçmişte.Şimdi aradım dediler adetinizin ilk günü arayın. 7./8/9 ve 10. günleri çekiyormuşlar zaten. Cevat hocada belirli saatlerde orada oluyormuş ama hergün orada öğleden sonraları geliyor kadıköye. ona göre adet ilk günü arayacağım.
aynen benişmde şuan pazara geliyor o yüzden birazda. bir de ben devletten aldım randevuyu. Özel olsa dediğiniz doğru asistanıyla iletişime geçerdim.Hormon tahlili genelde 2 veya 3.gün isterler ama ben orda hormon tahlili yaptırmadım sadece hsg çekildim. Eğer belli bir doktorunuz varsa asistanına falan sorarsanız yönlendirirler. Benim reglimin 3.günü haftasonuna denk geldiği için 1 gün geç veya erken verdiğim olmuştu geçmişte.
Selam canım günaydın,yapılan işleme göre gerçekten ücreti çok iyi son model makineler. canım benim bu 3 olacak ilkinde tüpler kapalı çıktı, ikincide tüpleri açtırmak için çektirdim. çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 9. haftada kalp atışları durdu kürtaj oldum 10 ay oldu. aklıma takılıyor acaba kürtaj olunca tıkanıklı mı oldu yoksa yapışıklık mı oldu yani bu soru işaretlerini gidermem gerek
günaydın canım. yok ben daha çekinmedim 19 eylülde benim randevum. ama daha öncede şişli ecomarda cevat hocaya çekinmiştim ben o yüzden ısrarla onu istiyorum tekrar. aynen canım seninle hemen hemen aynı durumlarımız bende kürtajdan dolayı aklımda şüphe kalsın istemedimSelam canım günaydın,
ben de bugün adetin 2. günü aradım Sonomedi 7/8/9/10. günlerde çekiliyor dedi. Bugün arayıp randevumu alacağım Cevat hocadan. sen çektirdin mi? Seninle biz aynı durumdayız biliyor musun. Yani bende ilk çektirdim 2. ayı hamile kaldım ama 8 haftalık kaybettikÜstüne kürtaj oldum. O yüzden şimdi yeniden çektirmek istiyorum.
Aldım randevuyu 7 Eylül'e verdiler. Cevat Hoca ya.günaydın canım. yok ben daha çekinmedim 19 eylülde benim randevum. ama daha öncede şişli ecomarda cevat hocaya çekinmiştim ben o yüzden ısrarla onu istiyorum tekrar. aynen canım seninle hemen hemen aynı durumlarımız bende kürtajdan dolayı aklımda şüphe kalsın istemedim
Hadi Allah kolaylık versin canım uğurlu gelsin cevat hocanın elleriAldım randevuyu 7 Eylül'e verdiler. Cevat Hoca ya.
İnaşşajh canım benim. Filmin yorumluyorlar mı yoksa biz başka doktora mı götürüyoruzHadi Allah kolaylık versin canım uğurlu gelsin cevat hocanın elleri
Benim adetin 2. günü bugün. 07 Eylül'e Cevat Hocaya verdiler randevumu. Sonomed e gideceğim. Ben daha önce yaptırmım başka bri yerde ama orda teknolojik değildi ağrım olmuştu. Bakalım burada hiç ağrı olmuyor dediler. Kürtaj sonrası çektirmek istiyorum. Sonucun yorumlanmasını kim onlar mı yapıyor yine ?Eğer istanbuldaysanız kesinlikle şişli echomar ya da kadıköy sonomede gidin, hani yakadasınız bilmediğim için söylüyorum, ben çektirdim normalde adet kanamasına benzer kanama da olabilir dediler o bile olmadı benim tüpler açık çıkığı için de olabilir hiç ağrım olmadı sadece adet bitmeye yakım sancı olur ya aynı onun gibi oldu, anestezi almayı gerektirecek bir şey değil fiyatı da gayet makul sonucu hemen de veriyorlar, çok temiz gayet virüs önlemi almış bir yerdi çokta güler yüzle yardımcı oluyorlar,inşallah sizin de sorun çıkmaz adetiniz bittiyse acele edin ve gidin adetin bittiği varsayılan o gün çekilmek iyi görüntlümek daha iyi oluyormuş,
Sonomed de cevat hoca yok ki ama ,bir bayan doktor hanım çekiyor adını unuttum duygu olabilir,çokta güzel çekiyor, sakın kasma kendini, evet o an zaten uyanıksın sol tarafında ekran var ordan bakıyorsun açık kı değil mi o an sana veriyor benim açıktı sorun olmadı ama benden önceki hanımın tüpkeri kapalıymış ona bir daha ilaç falan vermişler biraz acısı olmuş öyle dedi o an açılmış, ama kadının yaşı 40 üstüydü,Benim adetin 2. günü bugün. 07 Eylül'e Cevat Hocaya verdiler randevumu. Sonomed e gideceğim. Ben daha önce yaptırmım başka bri yerde ama orda teknolojik değildi ağrım olmuştu. Bakalım burada hiç ağrı olmuyor dediler. Kürtaj sonrası çektirmek istiyorum. Sonucun yorumlanmasını kim onlar mı yapıyor yine ?
anladım canım. Benim ilk çektirdiğimde de açık demişlerdi. ama şimdi kürtaj falan oldum belki de tıkalı. Açmak için artı bir ücret almıyorlar dimi??Sonomed de cevat hoca yok ki ama ,bir bayan doktor hanım çekiyor adını unuttum duygu olabilir,çokta güzel çekiyor, sakın kasma kendini, evet o an zaten uyanıksın sol tarafında ekran var ordan bakıyorsun açık kı değil mi o an sana veriyor benim açıktı sorun olmadı ama benden önceki hanımın tüpkeri kapalıymış ona bir daha ilaç falan vermişler biraz acısı olmuş öyle dedi o an açılmış, ama kadının yaşı 40 üstüydü,
Hayır alınmıyormuş benim açık olduğu için zaten konuşulmadı ama kapalı çıksa dahi ekstra ücret alınmıyor, bu arada evet kürtaj sonrası gitmen iyi olmuş mesela benim arkadaşım sezeryan doğum yapmış ve rahmi o zamandan yapışmış ikinci sezeryan olunca çok zorlanmıştı doktor, sen git öğren ne var ne yok inşallah bir şey çıkmazanladım canım. Benim ilk çektirdiğimde de açık demişlerdi. ama şimdi kürtaj falan oldum belki de tıkalı. Açmak için artı bir ücret almıyorlar dimi??
CEvat Hoca geliyormuş belli gün ve saatlerde burada dediler
canım ben geçen yıl çektirdiğim zaman tüpler kapalı çıkmıştı bunuda cevat hoca söyledi zaten yarım saat uğraştıktan sonra açtı. Tüplerini açtık hiç bir sıkıntı kalmadı herşey yolunda demişti. zaten ekrandan görüyorsun az buçuk sen bile fikir yürütebilirsin. sonra istersen kendi doktoruna gösterebilirsinİnaşşajh canım benim. Filmin yorumluyorlar mı yoksa biz başka doktora mı götürüyoruz
Bişey olmaz cnmŞimdi aradım dediler adetinizin ilk günü arayın. 7./8/9 ve 10. günleri çekiyormuşlar zaten. Cevat hocada belirli saatlerde orada oluyormuş ama hergün orada öğleden sonraları geliyor kadıköye. ona göre adet ilk günü arayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?