Hsg filmini anestezili mi anestesiz mi tercih ederdiniz yada ettiniz?

Valla henüz fiyat bilmiyorum, yarına randevu aldım işte gittiğim de öğrenicem
Belki doktorumla iletişim hali olur falan diye aslında herseyi aynı yerde yaptırmak istiyorum
Bi senelik evliyim ben, evlendiğimizden beri hiç korunmadık yaş itibariyle 30 yasındayım
Yani bi senedir istiyoruz ama nasip olmadı henüz

Anladım. Zaten bir sene öncesinde tedavi yapmıyor doktorlar. ama dediğim gibi herşeyi yine aynı yerde takipte kalarak dışardada yaptırabilirsin bilgin olsun. Boşuna acı çekme diye söylüyorum ben.

Bende çektirdim anestezili olarak bir sürü yorum okudum kendimi kasarsam kapalı çıkar korkusuyla anestezili oldum hiç bisey hissetmedim uyanınca biraz agrım oldu oda sağ tüpüm tikaliymis agrimasinin sebebi buymuş.

Normal vajinal muayenede falan öyle kasmıyorum ama ne bilim farklı bi işlem şimdi kasar mıyım ne yaparım
Aslında çoğu çektiren normal vajinal muayene gibi diyor. Ben aşılama öncesi çektirdim. Özel hastaneydi. Orada da anestezili oluyormuş. Biraz da kişiyle alâkalı heralde. Kimisi rahattır, kimisi kasar.

Yorum yapmak istedim. Rahim filmi ni denizli de özel bir merkezde cekildim. Anestezi yapmiyorlardi ama cok cok canim yandi evet anlik bir acı ama bir 10 dakika o acıya tahammül edebilmek gerekiyor gerçekten canim çok yandi. Benden sonraki kadinin çığlıklarını bekleme salonunda dinledik yani. Benim simdiki aklim olsa aneztesi yapan bir merkeze giderdim. Sizlere de kolaylıklar diliyorum

Anladım. Zaten bir sene öncesinde tedavi yapmıyor doktorlar. ama dediğim gibi herşeyi yine aynı yerde takipte kalarak dışardada yaptırabilirsin bilgin olsun. Boşuna acı çekme diye söylüyorum ben.
Çok saol canım benim
Bakalım danısıcam sizin söyledikleriniz dahilindede olmadı son çare anestezili isticem bende artık

Bende aradım sordum yorumunuzdan sonra
Tıp mekezinde anestizilide yapıyolarmıs
Çok istemiyodum ama yarın gittiğimde bilmiyorum belkide anestezili isticem
Gözüm korktu açıkcası

Ya bende bu kadar kısa süreli bi işlem için anestezi almayım boşuna diye düşünmüştüm ondan aslında basta istemedimde
Burdada bi çok yorumdan sonra korktum biraz
Muhtemelen bende anestezili isticem
İnsallah bi sorun yoktur

Kışa süre ama korkudan kapalı çıkabiliyormuş açık olsada o riski göze alamadım ben tabi sizin tercihiniz kapalı çıkmıştı sağ tüp sonrasında doktor lap+histereskopi yaptı rahimde perde görüldü ve sağ tüp şişmiş bu yüzden kapalı görünüyormuş ve sonuç sağ tüpüm alındı.

Çok geçmiş olsun
Zaten öyle korkudan kapalı çıkma gibi bi ihtimal varsa hiç riske atmam
Direkt anestezili isterim bende
Sürekli ekstra bişeylerle vakit kaybetmek istemiyorum artık
Teşekkürler bunu okumadım hiç açıkcası burda bi kaç konu baslığına bakmıstımda
Anestezili çektirim bende sıkıntı yasamım hiç

Korkulcak bi durum yok uyuyorsun uyanıyorsun bitiyor geçmiş olsun sizede

Merhabalar, yarın ben de laparoskopi+histereskopi olacağım. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmediğim için biraz endişeliyim. İyileşme süreciniz kolay oldu mu? Corona'dan dolayı eşimi hastaneye almayacaklar,sürecin başından sonuna kadar yalnız olacağım maalesef. O yüzden de biraz korkuyorum açıkçası.

Merhabalar tabi bilmeyince korkuyor olabilirsin ben geçen sene mart ayında olmuştum ameliyattan 1.5 saatte ciktim 1 gün kaldım hastanede çalışıyordum ozanlar 10 gün evde istirahat ettim ilk 1 hafta kesi olacağı icin yataktan kalkarken acıyabilir cok kesi yoktu bu arada korkutmuş olmayayım 4 tane dışımızım vardı 2 kasıktan sağlı sollu birde gobegimde vardı 2 dikiş benim sağ tüp alındığı icin uyanırken baya acı hissettim hala aklımda o an sayikliyordum bildigin.

Ben anestezisiz yeni bir devlet hastanesinde yaptırdım çok ama çok ağrılıydı ya bidaha anestezili yaptırırım inşallah gerek olmaz

C kollu olmayan makinayla subatta anestezisiz çektirdim hic agrim olmadi hissetmedim bile. Hastaneden çıkıp gezdim kac saat yurudum hatta. 2-3 gün lekelenmem oldu .kişiden kişiye degisen bir durum bence cok korkmustum ama simdi bidaha çekilecek deseler hemen giderim :) kan vermek daha acılı bana göre. Insallah sizinde kolay gecer.

Ben şehir hastanesinde anestezi olmadan çektirdim doktor çok kibardı bir tüpüm tıkalı olduğu için tazzik basınç sıvı verdi ona rağmen dayanılmaz Bi acı yoktu regl ağrısından biraz daha fazla hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…