Yani doktor vermişse bir bildiği var bende antibiyotik kullandım ama adı monodoks du onun yan etkileri çok fazlaydı ağırdı ama kullandımMerhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen
Aynısını kullandım ama bende yan etki yapmamıştı. Bide hsg sonrası 1 gün içtim sadece 2 tane. Sonrasında içmemiştim sanırım siz kaç gün içeceksiniz ?Merhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen
ben de hsg den cıktım bugün bana da aynısını yazdı mecbur kullanıcaz yapcak bişey yok. 5 gün sabah akşam içicemMerhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen
14 tablet var 7 gün icecegimAynısını kullandım ama bende yan etki yapmamıştı. Bide hsg sonrası 1 gün içtim sadece 2 tane. Sonrasında içmemiştim sanırım siz kaç gün içeceksiniz ?
Ticari ismi farklı etken maddesi aynı ilaç canımYani doktor vermişse bir bildiği var bende antibiyotik kullandım ama adı monodoks du onun yan etkileri çok fazlaydı ağırdı ama kullandım
evet bana da aynısını dedilerBu ilacı içtikten sonra yarım saat oturma bile ayakta kal dediler yemek borusunu tahriş ediyormuş cunku
Bende hsg den sonra mecburen kullandım, sonrasında ona rağmen enfeksiyon kaptım cok cok zordu . Yani yerinizde olsam kullanırım ama aynı zamanda probiyotik veya kefir tarzı ürünler tüketmenizi öneririm, ben kullanmadığım için sonrasında bağırsak fonksiyonlarim baya bozulmuştu, yine kefirle cok uzun sürede topladimMerhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen
Sen de mi ayni ilaci kullandin canim yoksa farkli bir ilacmiydiBende hsg den sonra mecburen kullandım, sonrasında ona rağmen enfeksiyon kaptım cok cok zordu . Yani yerinizde olsam kullanırım ama aynı zamanda probiyotik veya kefir tarzı ürünler tüketmenizi öneririm, ben kullanmadığım için sonrasında bağırsak fonksiyonlarim baya bozulmuştu, yine kefirle cok uzun sürede topladim
Ilk dozunu aldın mı bugun canimevet bana da aynısını dediler
Evet aynı ilaçtıSen de mi ayni ilaci kullandin canim yoksa farkli bir ilacmiydi
Yani bence kullan çünkü filmden sonra çok enfeksiyon riski çok fazla ve zararlıTicari ismi farklı etken maddesi aynı ilaç canım
Yumurta toplama sonrasi monodox veriyorlar zaten, enfeksiyonu engellesin diye. Tahris falan yapmiyor merak etmeyin, sadece tok karnina icin ve hemen yatmayin. Ben de sisli echomarda cektirmistim, bana da doktorum onlem olsun diye farkli bir antibiyotik vermisti ama ben almayi unutmustum. Hsg cekiminden sonra sordum oradakilere, almaniza gerek yok dediler bana. Yukarida da bir uye farkli bir yerde cekimden oturu sistit oldugunu soylemis, risk almaya gerek yok antibiyotiginizi kullanin..Bu ilacı içtikten sonra yarım saat oturma bile ayakta kal dediler yemek borusunu tahriş ediyormuş cunku
Yumurta toplama işlem sonrası gerek var mı bende cumartesi yada pazartesi yumurta toplatacağım bilgilenmek istedimYumurta toplama sonrasi monodox veriyorlar zaten, enfeksiyonu engellesin diye. Tahris falan yapmiyor merak etmeyin, sadece tok karnina icin ve hemen yatmayin. Ben de sisli echomarda cektirmistim, bana da doktorum onlem olsun diye farkli bir antibiyotik vermisti ama ben almayi unutmustum. Hsg cekiminden sonra sordum oradakilere, almaniza gerek yok dediler bana. Yukarida da bir uye farkli bir yerde cekimden oturu sistit oldugunu soylemis, risk almaya gerek yok antibiyotiginizi kullanin..
Rahime işlem yapilan her operasyondan sonra veriliyor antibiyotikYumurta toplama işlem sonrası gerek var mı bende cumartesi yada pazartesi yumurta toplatacağım bilgilenmek istedim
Hangi antibiyotikti verdikleri sizeYumurta toplama sonrasi monodox veriyorlar zaten, enfeksiyonu engellesin diye. Tahris falan yapmiyor merak etmeyin, sadece tok karnina icin ve hemen yatmayin. Ben de sisli echomarda cektirmistim, bana da doktorum onlem olsun diye farkli bir antibiyotik vermisti ama ben almayi unutmustum. Hsg cekiminden sonra sordum oradakilere, almaniza gerek yok dediler bana. Yukarida da bir uye farkli bir yerde cekimden oturu sistit oldugunu soylemis, risk almaya gerek yok antibiyotiginizi kullanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?