hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Kızlar vaLLa bende bu ay hiç peşine düşecek hal kalmadı olursa olur bu aydanda ümidim yok hayırlısı Allah'tan olursa olur

Kızlar vaLLa bende bu ay hiç peşine düşecek hal kalmadı olursa olur bu aydanda ümidim yok hayırlısı Allah'tan olursa olur
aynen canım. benimde bat 11 Mart. gelirse gelir gelmezse keyfi bilir :) artık buraya bile sık girmiyorum.girdikçe aklıma geliyor ve stres oluyorum.vucudumu dinlemek istemiyorum..

Aynen cnm bende girmek istemiyorum bat olana kadar olduktan sonra sizin için girerim inşallah sizden iyi haberler gelir mutlu olurum

Aynen cnm bende girmek istemiyorum bat olana kadar olduktan sonra sizin için girerim inşallah sizden iyi haberler gelir mutlu olurum
canım inşallah sendende iyi haberler gelir.ben çalışmalarıma devam ediyorum.bu çarşamba için dr.umdan randevu aldım.o gun tamda yumurtlama gunum.bir baksın bakalım.neler diyecek.

Aynen kızlar bende bakmıyom fazla. Anlaşılan bu ay hepimiz moladayız. İnşallah sırayla müjdeli haberleri vermek nasip olur hepimize. Hepiniz için dua ediyorum...
inşallah aynı anda veririz mujdeli haberleri.bende hepimiz için dua ediyorum canım.

Bende bu ayin 11 de rahim filmimi vekindim burda okuduklrmin etkisi ile giderken acaip heyecanldim kalp atislrm hizlandi ellerim buz gbi bembeyaz oldu hastbye vardimda narkoz istedm ama korkmami herkezin agri esiginin ayni olmayacgini soledilr ve girdim Ankara Zubeyde hanimda grdim devlet hastnesi biri erkek biri kadin di islemi yapan bayan doktrdu evet siddetli bir agri cektim ama dayandim doktordan ve yanindaki erkek doktormuydu yoksa teknikermiydi bilmyorum ama cooook memnun kaldim beni devamli konstrdulr sohbet ettrdiler ve olaci bastilar ben ciglik attim bir taha verdilr oda snci verdi sac diplerm terldi midem bulandi derin nefes aldim.oldu bitti doktorl com ilgili anlaysli ve kibardi cok memnum.kaldim

Sonuclrm temiz cikti doktor sancili olmasi iyi tuplernin acik oldgunu gostrr dedi adetimin 21.gunu gel dediler gttim yani dun kan verdim yumurta degerim yani progesteron 6.06cikti bu normal mi bilmyrm ama doktor iyi yumurtan catlmis dedi ama bazi formlar baktm netten 10 ve uzeri normal kabul edlyor

Ayrica ben korunmadim doktor korun filanda demedi bu ay bel agrim cok fazla oldu halende agryor dun doktora gebelik olabilr mi dedim kan isteyeckti daha belli olmaz dedi adetime 6 gun vardi cikmaz simdi bakmayalm gunun gecerse bakalim dedi.iyi calistin mi dedi bende evet dedimbenden simir testj icin parca aldi erken teşis icin bakalim mi dedi olur ama hamile.isem bir sknti olmaz mi dedim merak etme hic bisi olmaz dedi aldi bu doktor rahim filmimi ceken doktor cok yavas ama cok nazik kibar davranyo buda beni.oldukca mutlu ediyor.bugun benden bir ay once evlenen bir akrbamizin hamile haberini aldim.oda her ay adeti gecktignde test yapardj onun icin sevindm ama kendim icin uzldum agladim elimde olmadan Allahim ona yasattgin sevinci bizlerede yasat yarabbimnn

T tanem36 binno binno Bice Bice kızlar nerelerdesiniz? girmiyor musunuz artık?

canım çok fazla girmemeye çalışıyorum. sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünmek beni strese sokuyor. bu cuma günü doktora gidicem. bakalım ne söyleyecek. eşim tekrar sperm tahlili vermişti sonuçlarını göstericem ona göre bi yol izleyeceğiz. 12 gün kaldı regl günüme. sen nasılsın

canım çok fazla girmemeye çalışıyorum. sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünmek beni strese sokuyor. bu cuma günü doktora gidicem. bakalım ne söyleyecek. eşim tekrar sperm tahlili vermişti sonuçlarını göstericem ona göre bi yol izleyeceğiz. 12 gün kaldı regl günüme. sen nasılsın
aynen canım girince bende duşunuyorum sinir oluyorum girmemek en iyisi galiba.bende bugun dr a gidicem.bugun yumurtlama gunum.adetin 7.gununden beri çalışma yaptık :) bugun gidip kendi tahlil ve hsg sonucumu göstericem.ayrıca yumurta gelişmiş mi diyede bakmasını istiyorum.çunku dun ovu testi yaptım ikinci çizgi yoktu ama şuan akıntım devam ediyor anlamadım nolduğunu.canım senin tahlillerde inşallah guzel sonuçlanır.bu ay görelim artık şu bebişleri. bende mujdeli haberler vermek istiyorum.

gunaydın canım nasılsın?

Rahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olur
Karamel2013 HSG den ne kadar sonra gebelik oldu

tünaydııııınnnnn :) iyiyim sen nasılsın ? sonuçlarını dr a gösterdin mi
gosterdim canım.benim tarafımda herhangi bir sıkıntı yokmuş gebe kalamamak için.çok küçük bir polip var ama çok minik bir alanı kaplıyor o da sorun degil engel degil dedi.birde rahim içinde et beni gibi bişey varmış ama bunlar sorun yaratmıyor.eger buyurse ameliyatla alırız dedi.ama şuan gerek bile yokmuş ameliyata.dün 13.gunumdu söylemiştim.yumurta oluşmuş gelişmiş.bugun için ilişki olsun dedi.eger bu ay gebelik olmazsa önumuzdeki ay adetin 3.gunu gel bir ilaç vericem dedi.klomen mi dedim hayır benzeri dedi.ama adını unuttum ilacın. işte bu ay olmazsa önumuzdeki ay yumurta takibi yapıp ilaçla çatlatıcaz yumurtayı dedi.hatta igneye bile gerek kalmıcak dedi.bakalım hayırlısı canım.inşallah bu kalırım diye dua ediyorum.

Back
X