- 19 Ocak 2015
- 38
- 6
- 18
- 41
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
Kızlar vaLLa bende bu ay hiç peşine düşecek hal kalmadı olursa olur bu aydanda ümidim yok hayırlısı Allah'tan olursa olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım. benimde bat 11 Mart. gelirse gelir gelmezse keyfi bilir :) artık buraya bile sık girmiyorum.girdikçe aklıma geliyor ve stres oluyorum.vucudumu dinlemek istemiyorum..Kızlar vaLLa bende bu ay hiç peşine düşecek hal kalmadı olursa olur bu aydanda ümidim yok hayırlısı Allah'tan olursa olur
aynen canım. benimde bat 11 Mart. gelirse gelir gelmezse keyfi bilir :) artık buraya bile sık girmiyorum.girdikçe aklıma geliyor ve stres oluyorum.vucudumu dinlemek istemiyorum..
canım inşallah sendende iyi haberler gelir.ben çalışmalarıma devam ediyorum.bu çarşamba için dr.umdan randevu aldım.o gun tamda yumurtlama gunum.bir baksın bakalım.neler diyecek.Aynen cnm bende girmek istemiyorum bat olana kadar olduktan sonra sizin için girerim inşallah sizden iyi haberler gelir mutlu olurum
inşallah aynı anda veririz mujdeli haberleri.bende hepimiz için dua ediyorum canım.Aynen kızlar bende bakmıyom fazla. Anlaşılan bu ay hepimiz moladayız. İnşallah sırayla müjdeli haberleri vermek nasip olur hepimize. Hepiniz için dua ediyorum...
Desirrem istanbulda mı yaşıyorsun ? Doktorunu soracaktımcanım inşallah sendende iyi haberler gelir.ben çalışmalarıma devam ediyorum.bu çarşamba için dr.umdan randevu aldım.o gun tamda yumurtlama gunum.bir baksın bakalım.neler diyecek.
evet canım istanbulda yaşıyorum.Bahçeci kliniğe gidiyorum fulyadaki.Doktorumun ismini özelden yazıyorum sana.Desirrem istanbulda mı yaşıyorsun ? Doktorunu soracaktım
aynen canım girince bende duşunuyorum sinir oluyorum girmemek en iyisi galiba.bende bugun dr a gidicem.bugun yumurtlama gunum.adetin 7.gununden beri çalışma yaptık :) bugun gidip kendi tahlil ve hsg sonucumu göstericem.ayrıca yumurta gelişmiş mi diyede bakmasını istiyorum.çunku dun ovu testi yaptım ikinci çizgi yoktu ama şuan akıntım devam ediyor anlamadım nolduğunu.canım senin tahlillerde inşallah guzel sonuçlanır.bu ay görelim artık şu bebişleri. bende mujdeli haberler vermek istiyorum.canım çok fazla girmemeye çalışıyorum. sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünmek beni strese sokuyor. bu cuma günü doktora gidicem. bakalım ne söyleyecek. eşim tekrar sperm tahlili vermişti sonuçlarını göstericem ona göre bi yol izleyeceğiz. 12 gün kaldı regl günüme. sen nasılsın
gunaydın canım nasılsın?canım çok fazla girmemeye çalışıyorum. sürekli olacak mı olmayacak mı diye düşünmek beni strese sokuyor. bu cuma günü doktora gidicem. bakalım ne söyleyecek. eşim tekrar sperm tahlili vermişti sonuçlarını göstericem ona göre bi yol izleyeceğiz. 12 gün kaldı regl günüme. sen nasılsın
gunaydın canım nasılsın?
Karamel2013 HSG den ne kadar sonra gebelik olduRahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olur
gosterdim canım.benim tarafımda herhangi bir sıkıntı yokmuş gebe kalamamak için.çok küçük bir polip var ama çok minik bir alanı kaplıyor o da sorun degil engel degil dedi.birde rahim içinde et beni gibi bişey varmış ama bunlar sorun yaratmıyor.eger buyurse ameliyatla alırız dedi.ama şuan gerek bile yokmuş ameliyata.dün 13.gunumdu söylemiştim.yumurta oluşmuş gelişmiş.bugun için ilişki olsun dedi.eger bu ay gebelik olmazsa önumuzdeki ay adetin 3.gunu gel bir ilaç vericem dedi.klomen mi dedim hayır benzeri dedi.ama adını unuttum ilacın. işte bu ay olmazsa önumuzdeki ay yumurta takibi yapıp ilaçla çatlatıcaz yumurtayı dedi.hatta igneye bile gerek kalmıcak dedi.bakalım hayırlısı canım.inşallah bu kalırım diye dua ediyorum.tünaydııııınnnnn :) iyiyim sen nasılsın ? sonuçlarını dr a gösterdin mi
canım sende hsg çektirdin mi?Karamel2013 HSG den ne kadar sonra gebelik oldu