- 26 Şubat 2015
- 337
- 190
- 323
- 38
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
Evet canım çektirdim, ağrı kesici buscopan, antibiyotik falan kullanarak çektirdim. Bi korku oluyor ama ilk gece gibi düşüncanım sende hsg çektirdin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çektirdim, ağrı kesici buscopan, antibiyotik falan kullanarak çektirdim. Bi korku oluyor ama ilk gece gibi düşüncanım sende hsg çektirdin mi?
Bir sonraki ay oldu ama klomen ve çatlama iğnesi kullandımKaramel2013 HSG den ne kadar sonra gebelik oldu
RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ERTESİ AY TÜP BEBEK İÇİN DOKTORA GİDECEKTİM.ADET OLMADIM.TEST YAPTIRDIM HAMİLEYDİM.ben filmi yeni çekindim cuma gunu dikkat etmem gerekenler neler ve çekinip hamile kalan arkadaşlar varmı?
canımmm iyiki gördum yazdığını sen bana umut oldun şimdi :) inşallah darısı hepimizin başına :)Bir sonraki ay oldu ama klomen ve çatlama iğnesi kullandım
İnşallah en kısa zamandacanımmm iyiki gördum yazdığını sen bana umut oldun şimdi :) inşallah darısı hepimizin başına :)
ayyy bu çok guzel bir haber :) darısı başımıza inşallah.RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ERTESİ AY TÜP BEBEK İÇİN DOKTORA GİDECEKTİM.ADET OLMADIM.TEST YAPTIRDIM HAMİLEYDİM.
canım sen daha çektirmedin mi? yaa inan bana korkulacak hiçbişey yok.ben hayatımda farklı şeylerden 7 defa ameliyat oldum.iğne görunce deli gibi aglayıp bagırınan biriyim.ama inan ben bile korkmadım ve tek bir acı bile duymadım.bu mübarek günde sana yemin ediyorum minicik bir acı bile olmadı bende.ki ben masaya titreyerek yattım.ne kadar korktugumu görduler.gerçekten korkma yaptır artık.ah şu hsg yi bir de ben çektirebilsem çok korkuyorum yaaa![]()
geçmiş olsun canım.ben anestezisiz çektirdim benimde hiç agrım olmadı.kanamamda olmadı.çekildikten sonra bir kaç damla o da bişey degil bence.sende gebelik oldu mu canım?benim ilk ay olmadı şimdi 2 adet dönemimi bekliyorum inşallah kırmızılar yerine bebişim gelir :)Mrb arkadaşlar. Bende aralık ayında çektirdim hsg ama çok az bi aneztezi verdiler bana zaten bişey hatırlamıyorum ama ayandığımda da sonrasında da hiç ağrım olmadı.
canım sen çektirdikten kaç ay sonra hamile kaldın?Evet canım çektirdim, ağrı kesici buscopan, antibiyotik falan kullanarak çektirdim. Bi korku oluyor ama ilk gece gibi düşün
Canım ben Şubat'ın başında çektirdim o ay eşim çalışıyordu ben 15 tatile gittim es geçtik. Bu ay için de beklemedeyim belli değilcanım sen çektirdikten kaç ay sonra hamile kaldın?
bende ocak ayında çektirdim.şubat ayında olmadı regl oldum.bu ay bat 11 mart.geçen hafta dr.gittim.adetin 13, gunuydu.yumurtamın gelişmiş oldugunu söyledi.bakalım bu inşallah olur.olmazsa önumuzdeki ay adetin 3, gunu gel bir ilaç vericem ve yumurta takibi yaparak çatlatıcaz dedi.inşallah bu ay kendiliginden hamile kalmış olurum.inşallah hepimiz canım.Canım ben Şubat'ın başında çektirdim o ay eşim çalışıyordu ben 15 tatile gittim es geçtik. Bu ay için de beklemedeyim belli değil
Inşallah canım ya. Sormuş muydum bilemedim senin ne sorun ?bende ocak ayında çektirdim.şubat ayında olmadı regl oldum.bu ay bat 11 mart.geçen hafta dr.gittim.adetin 13, gunuydu.yumurtamın gelişmiş oldugunu söyledi.bakalım bu inşallah olur.olmazsa önumuzdeki ay adetin 3, gunu gel bir ilaç vericem ve yumurta takibi yaparak çatlatıcaz dedi.inşallah bu ay kendiliginden hamile kalmış olurum.inşallah hepimiz canım.
yaa benim çok şukur bir sorunum yok. çok çok önceleri 2 kürtajım vardı.ama sonra uzun sure çocuk duşunmedik.ama şimdi yaş oldu 35 ve çocuk yok.bu defada olmuyor.dr a gittim.bir sorun yok dedi.kürtajdan dolayı yapışıklık olabilir diye hsg istedi.çektirdim.hsg den sonra ilk ay gebelik olmadı.bu ay için bekliyorum.dr a yine gittim.yumurta guzel, gelişmiş dedi.bu ay normal yolla olmazsa önumuzdeki ay ilaç verecek yumurtanın gelişmesi için.ben umudumu kaybetmiyorum bakalım beklicez...Inşallah canım ya. Sormuş muydum bilemedim senin ne sorun ?
oyyy cok zor geçmiş senin yaaa. bende rizede çektirmiştim zordu agrılıydı kendını kasmamak gerekiyordu. bunları bilmediğim için ezbere girdim resmen ama 2. kez cekilecek denildiğinde anestezi olmadan kesinlikle yaptırmam dedim cok sukur gerek kalmadı.Yaşadığım düşükten sonra rahim yapışıklığından şüphelendim ve doktora gittim çünkü son 3 aydır regl olmuyordum. Doktorum Doç Dr Süleyman Güven, Trabzondayım maalesef!! Doktor bir rahim filmi çektirelim dedi. Ben korkuyorum anestezi vermeye gerek olacak mı acıyor mu dedim. Acır ama anestezi yok dedi.. Bazı arkadaşlarım ağrı olmadığından bahsetti korkumu yenmeye çalıştım.. Bugün randevu saatim gelip de araştırma görevlisi ünvanıyla bir doktoru ve erkek olup kadınlık nasıl bir şey asla anlayamayacak olan teknisyeni karşımda görünce gene üçbuçuk atmaya başladım. Hemşire hanım olmasaydı o odayı yıkardım!!! Zaten yapışıklık şikayetim var o yapışıklık yüzünden ilacı veremeyecem filmi çekemeyecem derdine düşen doktor bei resmen kanırttı!!! Avaz avaz bağırdım, dışardaki eşim kapıyı yumruklamaya başladı o derece!! Neymiş efendim anestezi verilmiyormuş ameliyathanelik bir operasyon değilmiş!! Siz resmen canlı canlı işkence ediyorsunuz, bu durum Sıkıntısı olan için tam bir işkence diye avaz avaz bağırdım!! Ktü de oldum ve resmen içimi oyuyorlar sandım!! Anladığım şu ki ameliyathaneleri 10 dk için meşgul etmesinler diye hastayı kanırtıyorlar!! Trabzondakilere duyurulur!!!! Benim bir daha ancak cesedim yatar o masaya!!
oyyy cok zor geçmiş senin yaaa. bende rizede çektirmiştim zordu agrılıydı kendını kasmamak gerekiyordu. bunları bilmediğim için ezbere girdim resmen ama 2. kez cekilecek denildiğinde anestezi olmadan kesinlikle yaptırmam dedim cok sukur gerek kalmadı.
inşallah bu kadar acının mükafatını alırsın canım.
iyi demişsin walla. işkence resmen.. benim ilk düşüğümde kürtajı canlı yaptılar eş gelmediği için resmennn öldürdüler beniii. kadın olmak sıkıntılı olmak her açıdan zor. Allah hiç kimseye yaşatmasın. en yakın zamanda evlatlarımıza kavustursun bizleri.Teşekkürler ve umarımm öyle olur.. inan ki insanı cinsellikten bile soğutur bunlar yaşattıkları travmalardan sonra.. Çeken doktora bir de psikolog bulundurun çekimde dedim!! Neyse umarım sıkıntısı olan arkadaşlar anestzisiz çektirmez.. Ağrısı olmayanlar sıkıntısı olmayanlar canımmm