hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Merhaba kızlar adetimin 3. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.

Merhaba kızlar adetimin 3. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.
adetten hemen sonra çekiliyor çünkü ilişki olmaması yani bebek ihtimali olmaması gerekiyor . ben istanbulda değilim ama istanbulda olanlar şişli echomeri çok tavsiye ediyorlar yeni sitem ve acısızmış ..

Ben bir bucuk ay önce ok meydanı devlet hastanesinde çektirdin.şimdi hiç tedavi görmeden hamileyimm.. tüpümün birinde darlık cikti. Bir buçuk yila yakindir olmuyordu.rabbim hepinize nasip eder inş. Bana dua edin

Ben bir bucuk ay önce ok meydanı devlet hastanesinde çektirdin.şimdi hiç tedavi görmeden hamileyimm.. tüpümün birinde darlık cikti. Bir buçuk yila yakindir olmuyordu.rabbim hepinize nasip eder inş. Bana dua edin
ne güzell rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. İzmir'de aneztezili HSG çektirenler tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Doktorum çektirmemi istedi ama hangi özel merkezi aradıysam önce ille onların doktorlarının beni muayene etmesi gerektiğini söylediler. Yani direk gün alıp HSG çektirmeye gidemiyoruz... Devlet hastanesinde yaptırmak istemiyorum çünkü anestezi sorun oluyor, tüplerim tıkalıysa çok ağrı olma ihtimali var. O yüzden korkuyorum. Bunu İzmir'de anestezili olarak çektirenler cevap yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kizlar selamlar, size bir sorum olucak.
adetin 3. günü doktora gitmeyi planliyorum ama ilk 2 gün kahverengi akinti seklinde oluyor, 3. gün asil adet görüyorum. buna göre 3. günü kanama basladiktan sonra mi sayicam? yoksa kahverengi akinti 1. gün mü doktora gitmek icin?

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…