hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

merhaba bende bu ay gebe kalmazsam çekileceğim merak ediyorum ağrılımı oldu ?birde devlette mi özelde mi yaptırdın?

merhaba ben de bu ay gebe kalmazsam çektireceğim merak ediyorum ağrılı mı oldu? Bir de özelde mi devlette mi çektirdin?

fakulte hastanesinde çekindim ağrılı oluyo adet sancısı gibi ama ağrı en fazla 5dk suruyo dayanılmıyacak gibi değil ve hiçbir ucret odemeden

Bende çektiricem inş. Önümüzdeki ay. Çok korkoyorum amaa :) fındıkzade de bi yer var oraya gidicem ağrısız oluyomuş çok var giden ama 400 tl yapacak bişey yok.

slm kızlar son 8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı dr a gittik şükür her şeyhormon-sperm normal gözüküyor drdan rahim filmi istedim ama 1 yıl beklememiz gerektiğini söyledi fakat bir sorun varsa da zaman kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım

ben filmi yeni çekindim cuma gunu dikkat etmem gerekenler neler ve çekinip hamile kalan arkadaşlar varmı?
merhaba bende bu ay gebe kalmazsam çekileceğim merak ediyorum ağrılımı oldu ?birde devlette mi özelde mi yaptırdın?
Merhaba, ben HSG filmi çekilmeden önce buradan faydalandım, tecrübeleri okudum kimi zaman endişelendim kimi zaman korkacak bir şey yokmuş dedim.Ben de tecrübemi paylaşmak istiyorum. Biraz olsun katkı sağlamak istiyorum.Öncelikle belirtmek istiyorum ki abartılacak bir şey değil.Evet biraz acıyor ama adet sancısına benziyor vee çok kısa sürüyor.İşlem biter bitmez de sancı kesiliyor.Masadan gülerek kalktım "Bu kadar mıymış ?" diye.Tıp fak. hastanesinde çekildim anestezi almaya değmez.

hsg sonrası 5 gün ilişkiye girmeyin dediler.5 gün zaten kanamam oldu dr.a sordum normal dedi.HSG çekileceği gün antibiyotik ve ağrı kesici verdiler onlardan başladım ve antibiyotik bitince ye kadar kullandım.Ağrın olursa ağrı kesici alırsın dediler.İlk gece biraz ağrım oldu adet sancısı gibi bir tane ağrı kesici aldım,sonrasında ağrı kesiciye hiç gerek kalmadı. HSG çıkışı annemle alışveriş bile yaptık ,yürüdük :) hsg sonrası evde ayakta ılık duş alın dediler.ve tabii bu süreçte hijyen önemli.

Bende çektiricem inş. Önümüzdeki ay. Çok korkoyorum amaa :) fındıkzade de bi yer var oraya gidicem ağrısız oluyomuş çok var giden ama 400 tl yapacak bişey yok.
Rahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olur

merhaba arkadaşlar. bende dün anestezili hsg çekildim. kesinlikle anestezili olun derim. cünkü anlatılanlar kadar basit değil. tamam cok cok zorda değil ama o anki psikoloji bile beni bitirdi. uyutulana kadar stres beni mahvetti. sonrasındada uyandıgımda yattıgım sedyeyeye kanamam olmustu. ve kalktıktan sonrada devam etti. bugunde cok az kanamam oldu. ağrım vardı ama antibiyotik ve agrı kesici alınca rahatladım. doktorum bu ay korunmamızı önerdi. yumurtalıklar radyasyona maruz kaldığı için bebeğin engelli olabilir kürtaj şart olur dedi. bu ay koruncaz. ve tüplerim açık ve temiz cıktı. hiçbirşeyin yok dedi doktorum. birdahaki ay bakıcaz artık inş hayırlısıyla olur...

Sağol canım orayı aradım bakırköy şubesine yönlendiriyorlar ordaki dr da gitmiş güvenemedim açıkcası. Orda ki dr buldum echomar var şişlide gittim konuştum ikna ettiler bu cuma oraya gidicem inş.

Sağol canım orayı aradım bakırköy şubesine yönlendiriyorlar ordaki dr da gitmiş güvenemedim açıkcası. Orda ki dr buldum echomar var şişlide gittim konuştum ikna ettiler bu cuma oraya gidicem inş.
Zaten makineleri yeniyse eğer adı sanı duyulmuş yerlerin çoğu yeni teknolojiyi kullanıyo zaten sorun yaşıyacağını düşünmüyorum ben burda okuduklarımdan sonra resmen Ağladım film çekilmeden önce ama Anladımki ya bazı kadınların canı bizden tatlı Yada her kadının aynı acımıyo ben 2 dk bi adet Sancısı çektim oda zaten hafif gelmeye başlıyo sonra geçiyo hiç korkma umarım sorunsuz çektirirsin ve güzel sonuçlar alırsın

bende dün çektirmek için gittim fakat rahim darlığından çekemeyeceklerini söylediler. çokk canım yandı ona rağmen anestezi alsam çekebilirler mi acaba? benim gibi karşılaşanınız var mı? izmire git dedi doktorum daha teşekküllü bi yerde yaptır dedi . İzmir de bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

Arkadaşlar merhaba, bugün bende hsg filmi çektirdim.Gitmeden önce çok araştırdım.Bazı arkadaşlar agladım falan yazmış.Kimse benim kadar korkak değildir sanırım bu konularda.Ama gerçekten hiç korkulacak bir tarafı yokmuş.Ben özel bir klinikte yaptırdım en fazla 4 dk sürüyor.Anezteziye inanın hiç gerek yok arkadaşlar.Adet sancısı kadar bir sancı oluyor diyorlar.Benim adetlerim çok agrılı geçer ama onu bile hissetmedim.İlk önce vajinayı ıslak mendil gibi bişeyle siliyorlar.Sonrasında smear testindeki rahimi açmak için kullanılan kaşık ile rahim agzını açıyorlar ve plastik bir kataterle rahim ağzına girip ilacı vermeye başlıyorlar.Sağ tarafımda ekran vardı ve oradan izlememi istediler.Zaten doktor çok çok anlayışlıydı.Öncesinde de beni rahatlatmak için sohbet ettik.İşlemi yapan doktorda her aşamada ne yaptığını anlatarak işlemi gerçekleştirdi.Çünkü onlarda benim ne kadar panik olduğumu anladılar :) Kimse boşuna boşuna korkmasın.4 dk sonra bitti dediler inanamadım gerçekten.Bayıltılmaya ve korkmaya hiç gerek yok.Nerede yaptırdığımı da söyleyebilirim ama reklam olmasın.

Bende dün çektirdim. Çok ağrım oldu. Sonucu daha almadım hayırlısı. İnş bendr bebeğime kavuşurum artık.

Bende dün çektirdim. Çok ağrım oldu. Sonucu daha almadım hayırlısı. İnş bendr bebeğime kavuşurum artık.
Çok çabalıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Benim film sonucunu ve röntgeni hemen verdiler.Ama kendi doktorumu göremedim henüz

Bende pazartesi gitcem öğrenince yazarım.benim kahverengi akıntı iki gündür devam ediyo. Neden acaba canım sendede varmı

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildm.bende hsg cektirmistim biraz agrim oldu ama kendimi cok sktm ayaga kalktiktan sonra tansiyonum dustu istigfar falan.ama o ay hamile kaldm malesef dusuk yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsn

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildm.bende hsg cektirmistim biraz agrim oldu ama kendimi cok sktm ayaga kalktiktan sonra tansiyonum dustu istigfar falan.ama o ay hamile kaldm malesef dusuk yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsn

bebeğin için üzüldüm peki tüplerin açıkmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…