hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

sen regl oldun mu canım?
yok hala olmadım, canım çok sıkkın. gebelik ihtimali zaten yok. hiç gecikmezdi. herhalde hsg, anestezi falan etkili oldu. 29. gün bugün, yumurtlama geç oldu belki ondandır. normalde 14-15. gün çatlıyordu, şimdi o ağrıyı 18. gün hissettim, doğruysa. hemen olsam bitsede bende artık denemeye başlasam ben de çok istiyorum

yok hala olmadım, canım çok sıkkın. gebelik ihtimali zaten yok. hiç gecikmezdi. herhalde hsg, anestezi falan etkili oldu. 29. gün bugün, yumurtlama geç oldu belki ondandır. normalde 14-15. gün çatlıyordu, şimdi o ağrıyı 18. gün hissettim, doğruysa. hemen olsam bitsede bende artık denemeye başlasam ben de çok istiyorum
belki hamilesindir test yaptın mı? yaa sanki benim bu ay yumurta çatlamadı çunku ben o agrıyı hissediyordum ama bu ay yumurtlama gunlerimde hiç sancım vs olmadı.inan benimde canım çok sıkkın :(

belki hamilesindir test yaptın mı? yaa sanki benim bu ay yumurta çatlamadı çunku ben o agrıyı hissediyordum ama bu ay yumurtlama gunlerimde hiç sancım vs olmadı.inan benimde canım çok sıkkın :KK43:
yok canım biz korunduk, mümkün değil. ama o dediğin ağrı bende de oluyor. 18. gün oldu bende. yumurta çatlamayınca adet gecikiyormuş bende bundan korktum. çünkü yıllardır düzenli adetlerim. tam şimdi bebek yapıcaz yumurta çatlamadımı korkusu var. artık çok yoruldum. böyle bir şey çıkmaz inşallah. şimdi ben adet olayım, inofolic başlıcam. 3. gün. birde havuç +incir. her ihtimale karşı yumurta çatlamazsa diye, hayırlısı olur inşalla.

benimde öyledir yaa çok duzenlidir.27. gun mutlaka olurum ama bu ay öyle olmadı işte :( bende pazartesi için dr a randevu aldım.çunku bu ay gebe kalmazsan adetin 3.gunu gel ilaca başlayalım yumurta takibi yapıcam dedi.inofolic ne için kullanılıyor canım?

benimde öyledir yaa çok duzenlidir.27. gun mutlaka olurum ama bu ay öyle olmadı işte :KK43: bende pazartesi için dr a randevu aldım.çunku bu ay gebe kalmazsan adetin 3.gunu gel ilaca başlayalım yumurta takibi yapıcam dedi.inofolic ne için kullanılıyor canım?
acaba sana da hsg mi etki etti ? inofolic yumurta geliştiriyormuş canım, folik asit dışında başka şeylerde içeriyormuş. ben de sitede gezinirken gördüm. yani gebe kalmayı kolaylaştırıyor. dr. bişi demedi ama ben kullanıcam bu ay. çatlaması içinde havuç+incir yapıcam bakalım ne olacak ?

acaba sana da hsg mi etki etti ? inofolic yumurta geliştiriyormuş canım, folik asit dışında başka şeylerde içeriyormuş. ben de sitede gezinirken gördüm. yani gebe kalmayı kolaylaştırıyor. dr. bişi demedi ama ben kullanıcam bu ay. çatlaması içinde havuç+incir yapıcam bakalım ne olacak ?
hayırlısı canım inşallah etki eder.ben pazartesi doktora gideyim yazarım sana neler dedigini.muhtemelen bana da yumurta geliştirici ilaç vericek.hatta adını söyledi de ben unuttum.

hayırlısı canım inşallah etki eder.ben pazartesi doktora gideyim yazarım sana neler dedigini.muhtemelen bana da yumurta geliştirici ilaç vericek.hatta adını söyledi de ben unuttum.
mutlaka yaz canım. belki sana vereceği ilaç aynıdır. daha güvenilir olur benim için de.

Kızlar bn az önve doktordan geldim 2 tane yumurta oluşmuş çarşamba yine gel son duruma bakalım dedi. :( sizde durumlar nasıl

Kızlar bn az önve doktordan geldim 2 tane yumurta oluşmuş çarşamba yine gel son duruma bakalım dedi. :KK43: sizde durumlar nasıl
merhaba arkadaşım, ne zamandır deniyorsunuz ? niye üzüldün birde 2 tane yumurta olması iyi değil mi? bilmiyorum canım ondan sordum. ben hiç yumurta takibi yaptırmadım da. ben de adetin 3. günündeyim. inofolic içmeye başlıcam bugün. hayırlısı artık bu aya :)

merhaba arkadaşım, ne zamandır deniyorsunuz ? niye üzüldün birde 2 tane yumurta olması iyi değil mi? bilmiyorum canım ondan sordum. ben hiç yumurta takibi yaptırmadım da. ben de adetin 3. günündeyim. inofolic içmeye başlıcam bugün. hayırlısı artık bu aya :)
Biz üç yıldır istiyoruz olmuyo 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım. Geçen ay rahim filmi çekildim bu ay klonen kullandım işte bakalım nolcak. İki yumurta oluşmadı iyi gibi. Ne kadar çok yumurtan olursa şansın o kadar artıyo işte.

Biz üç yıldır istiyoruz olmuyo 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım. Geçen ay rahim filmi çekildim bu ay klonen kullandım işte bakalım nolcak. İki yumurta oluşmadı iyi gibi. Ne kadar çok yumurtan olursa şansın o kadar artıyo işte.
daha çok gençsin, acele etme, olur daha... hem 2 tane yumurta varmış

Genç olmaya bakmıyo canım yaa çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun. Sizin yaş kaç. Kaç yıldır istiyonuz

Rahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olur
Rahim filminden sonra mı hamile kaldın canim

Back
X