Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Yaaa ne güzel maşalllah hayırlısı olsun inşallah nasıl bir tedavi uygulandı size
Valla bana bi tedavi uygulandıgı soylenemez ikisinede bosa girmisim. Bende polip oldugunu soylediler histeroskopiyle alalim dediler. Ama histeroskopiden sonra polip olmadigini bi islem yapilmadigini soylediler

Valla bana bi tedavi uygulandıgı soylenemez ikisinede bosa girmisim. Bende polip oldugunu soylediler histeroskopiyle alalim dediler. Ama histeroskopiden sonra polip olmadigini bi islem yapilmadigini soylediler
Anladım , vardır herşeyde bir hayır sonunda güzel olmuş şükür

Kadin doğum doktoruna hsg cektirmek istiyorum desem ceker mi yoksa baska bir şeye ihtiyaç var mi

Çocuğum olmuyor uzun zamandır diyince baktırıyorlar genelde
bi tup bebek denemem oldu negatifle sonuclandi . Bulunduğum yerdeki arastirma hastanesine gidecem kadin dogumdan istetecem insallah kabul ederler bi de amh testi istetecem bakalim ne olacak

bi tup bebek denemem oldu negatifle sonuclandi . Bulunduğum yerdeki arastirma hastanesine gidecem kadin dogumdan istetecem insallah kabul ederler bi de amh testi istetecem bakalim ne olacak
Çekerler tabi ekstra ücret alıyorlar zaten , yani tüp bebekten önce yapılması gereken bişey bu ama nasip ama sen muhakkak iste

Kızlar ben 5 senelik evliyim tüp ler kapalı idi ama çok şükür bu yıl açıldı bizzat özellikle cevat bayrak gittim onun yapması için önden telefon da konuştum gittiğim de o çekti çok kibar ilgili bir doktor sol tüp hemen açıldı sağ tüp de açılmadı şırınga patladı ikinci ilacı verdi öyle açıldı yani uğraştı çok allah razı olsun hiç acı hissetmedim sadece sağ da hafif bir sızı oldu o kadar kesinlikle gidin yani henüz bir gebelik yok hayırlısı

Başka bir forumda sizinle konuşmuştuk hamilelik için hakkımızda hayırlısı ,bu doktorun ismini çok duyuyorum ama İzmir’de değil sanırım

Ben de çektirdim anestezi almadan . Regl ağrısı gibi çok hafif ağrım oldu ama ağrı kişiden kişiye değişir . Tüplerim açıktı doktor 3 ay içinde hamile kalabilirsin dedi ama kalmadım . Taa 9 ay sonra hamile kaldım etkisi olmuş mudur bilmiyorum çünkü baya geçmişti üzerinden .

Her şeyin bi zamanı var ne vesile oldu bilemeyiz bna da tüplerin açık dedi bakalım hayırlısı

Bende temmuz ayında gittim cevat beye. Kesinlikle korkmayın ağrı, sızı olur diye. Çok hafif hissediyorsunuz ki bence anesteziden çok çok daha iyi bir durum. Adet sancısı gibi hissediyorsunuz. Benim 2 tüpümde kapalı ve maalesef açılmadı. Doktor beyde tüp bebek yapmamı önerdi. Gidip gitmeme konusunda kararsız olanlar için yazayım dedim :)

Selam arkadaşlar bir şey soracağım konuyla çok alakası yok ama geçen doktora gittiğimde ultrasonda tüpler net gözükmüyor radyoloji bir görsün dedi ben de korktum başka bir şey mi var acaba diye radyolojiue kanser teşhisi için gidilmez mi Allah korusun tüplerle ne alakası var çok tırstım aydınlatır mıısnız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…