Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hu hu kızlar hadi bebişelerimzin resimlerini koyalım bakalım bebişlere

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
116
39
İzmir
:asigim:

benim meleğim nehir 6,5 aylık oldu teyzeleri..........sizin prens ve prensesler ne kadar oldular

yerim ben onuuuuu zilliii nehirrr ısırmak için o kollarııı maşallah ...:)))

yerim ben onuuuuu zilliii nehirrr ısırmak için o kollarııı maşallah ...:)))

varya şuan kucağımda ben basacam diyor diyo klavyeye seninkide 6 ay sonra böyle şekerim ben ısıracam bizimki 1 yaşına gircek seninkini yiyez bizdeeeee:)canım benim egemize iyi bak...nehir çok çok öpüyor:dance::dance:

canım yaa çok şeker allah bağışlasın ve nazarlardan korusun

seher yıldızı;
allah size bağışlasın evladınız çok şeker allah nazarlardan korusun

maşaallah kızlar allahım nazarlardan saklasın kanatsız meleklerınızı a.s.

:lepi::lepi::lepi::lepi:buda benim oğluşum berkayım hayatımın anlamı yaşama sebebimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

QUOTE=yaseminsen;3402261]

VAY VAY VAY BUNE YAKIŞIKLI BÖYLE KOCAMAN DELİKANLI OLMUŞ BERKAY YA

MAŞALLAH

Hemde ne yakışıklı kelimeler yetmiyorki yazayım.Canım benim Allah onu annesi babası ve tüm sevdikleriyle mutlu uzun ve huzurlu yaşamasını dilerim...

:lepi::lepi::lepi::lepi:buda benim oğluşum berkayım hayatımın anlamı yaşama sebebimmmm

allahim bu ne çikinlik yaa hey yarabbim bide kötü kütü gözlük takmiş havaya bak şimdiden bu hava varsa yarin çok canlar yakar bu belli. Ey yarabbim pamuklarimizi bize bağişla zarar ziyen verme onlara . Gözlükün kirilsinda acvik daha aza yakişikli ol emi çikin şey

yaseminsen maşallah oğluşua büyümüşte gözlük takmışş:)) allah nazarlardan saklasın cnm....

teşekkür ederiz teyzeleriii buyuyo valla gozluge gelınce onu catlak anası taktı :roflol:

maaşALLAH kızlar bebişlerin hepsi bir birinden tatlı yeyim ben onları ...
eylülparçası bu ne şirin şey ne güzel yaratılmış maş. hep yırtmış yanaklayını buynunu eldiven tak annesi sen ona kıyamam ya :))

ay canım yaa ne güzel bakıyor allah nazarlardan saklasın tüm bebişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…