MAASALLAH SUBHANALLAH bebislerinizzz cokkk tatli bahtlarida guzel olsun INSALLAH Mevlam bizlerede nasip etsin[/QUOT
amin canım cok güzel bi duygu Allahım herkese nasib etsin.:1hug:
canım google-image-host it (buraları yapmışsın zaten).ekrana küçük resim geliyorya aynı sayfada en alta doğru in orada direct link to image kutusunda yer alan adresi kopyala sonra kk sayfasına gel,mesaj yazdığın kutunun üstünde bazı simgeler var.onlardan araya resim ekle (sarı kutucuk) yi tıkla.Benim resimler neden küçük oluyor nasil büyük yapiyorsunuz kizlar
maşallah kızlar bebişlere çok şeker hepsi ...buda benim paşam EGE...
ilk banyomuzdan sonra...
deneme...
elifcim çok teşekkürler...senden iyisini nerden bulacağız...biz şu an trabzondayız (ailemin yanındayız).adana çok sıcak olduğu için buraya kaçtık.ama adanayı çok özledim valla.benim yerimede bici bici ye..soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi.aaa çok özlemişim adanayı.sabah sabah hüzünlendim.canım inşallah seninde sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olur....yyaa yagızcım bende adanda oturyorumm bakk istersenn tanısabılırr resımlerını gördumm asık oldumm sana :asigim:emınım senle cok ıyı bı cıftt olcazz öpuyorum senı cok sekersınn yaaaa ayyy yerım senı yerım ınsallah benımde olurr böle bebsımmŞeniz:CüvCüv:
ay benim tatlım bu tatlım yakışıklım yerim seni ben.......:icecream::icecream:
anaaa göbeğimiz düşmüş banyoda yapmışız saatler olsun egeciğim benim.... senin o bakışını yerim ben ya... kendine gelmiştir yavrucak sıcakta valla
elifcim çok teşekkürler...senden iyisini nerden bulacağız...biz şu an trabzondayız (ailemin yanındayız).adana çok sıcak olduğu için buraya kaçtık.ama adanayı çok özledim valla.benim yerimede bici bici ye..soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi.aaa çok özlemişim adanayı.sabah sabah hüzünlendim.canım inşallah seninde sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olur....
düştü ya göbişimiz sonunda 11. günümüzde düştü yıkadık rahatladı kuzum kendine geldi artık yıkarız sık sık Şenizgamyoncuiremsu
canım bayılıom ben Ege ye maşallah ya pek tatlı ...Allah bağışlasın...
canım 3 aylık hamilesin galiba.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.ayyy o ayakkabılı kot tulumlu olan resmine bayıldım allahım.bugün rüyamda gördüğüm ogluma benziyoo.allah bagıslasın cok tatlı.o kollarından ısırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?