Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hu hu kızlar hadi bebişelerimzin resimlerini koyalım bakalım bebişlere

MAASALLAH SUBHANALLAH bebislerinizzz cokkk tatli bahtlarida guzel olsun INSALLAH Mevlam bizlerede nasip etsin

çok güzeller allah nazarlardan saklsın....sizlere bağışlasın minik kuzularınızı...

Benim resimler neden küçük oluyor nasil büyük yapiyorsunuz kizlar
canım google-image-host it (buraları yapmışsın zaten).ekrana küçük resim geliyorya aynı sayfada en alta doğru in orada direct link to image kutusunda yer alan adresi kopyala sonra kk sayfasına gel,mesaj yazdığın kutunun üstünde bazı simgeler var.onlardan araya resim ekle (sarı kutucuk) yi tıkla.
gelen kutucuğun içindeki http yazısını sil,kendi adresini yapıştır. eğer peşpeşe yollamak istiyorsan adresleri mesaj kutuna alt alta yaz ve gönder.umarım anlatabilmişimdir..

Hepsi birbirinden güzel maşallah anneleride yavrularına ne güzel bakmışlar.allah uzun sağlıklı ve güzel ömürversin resimler içinde ellerinize sağlık...

maşallah kızlar bebişlere çok şeker hepsi ...buda benim paşam EGE...

ilk banyomuzdan sonra...

maşallah kızlar bebişlere çok şeker hepsi ...buda benim paşam EGE...

ilk banyomuzdan sonra...

ay benim tatlım bu tatlım yakışıklım yerim seni ben.......:icecream::icecream:

anaaa göbeğimiz düşmüş banyoda yapmışız saatler olsun egeciğim benim.... senin o bakışını yerim ben ya... kendine gelmiştir yavrucak sıcakta valla

bebıslerınızı allah bagıslasınnn rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsınnnnn

gamyoncuiremsuayy polyana 20 yasındayımm ama benı oglunaa alsanaaa asık oldummm ayy askım duymasınn wallaaa cok yakıscazz oglunlaa bende mankaen gıbıyımıdrr sölemesıı ayıppsırnaşık şey

yyaa yagızcım bende adanda oturyorumm bakk istersenn tanısabılırr resımlerını gördumm asık oldumm sana :asigim:emınım senle cok ıyı bı cıftt olcazz öpuyorum senı cok sekersınn yaaaa ayyy yerım senı yerım ınsallah benımde olurr böle bebsımmŞeniz:CüvCüv:

elifcim çok teşekkürler...senden iyisini nerden bulacağız...biz şu an trabzondayız (ailemin yanındayız).adana çok sıcak olduğu için buraya kaçtık.ama adanayı çok özledim valla.benim yerimede bici bici ye..soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi.aaa çok özlemişim adanayı.sabah sabah hüzünlendim.

Son düzenleme:
elifcim çok teşekkürler...senden iyisini nerden bulacağız...biz şu an trabzondayız (ailemin yanındayız).adana çok sıcak olduğu için buraya kaçtık.ama adanayı çok özledim valla.benim yerimede bici bici ye..soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi.aaa çok özlemişim adanayı.sabah sabah hüzünlendim.canım inşallah seninde sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olur....

düştü ya göbişimiz sonunda 11. günümüzde düştü yıkadık rahatladı kuzum kendine geldi artık yıkarız sık sık Şenizgamyoncuiremsu

ayy tesekurr ederım kaynanacımmsırnaşık şeywallaa felaket sıcak adana ben bayılcam böle sıcak görmedımm gercektenn yaa aaaa bıde oglunla ewlencem dıyemı hüzünlendınnsırnaşık şey insalahh olur böle yagız gıbıı ismıde cok güsell alahh analı bablı büyütmeyı nasip etsınn masallahhh:sm_cool:

ayyy o ayakkabılı kot tulumlu olan resmine bayıldım allahım.bugün rüyamda gördüğüm ogluma benziyoo.allah bagıslasın cok tatlı.o kollarından ısırıyorum

canım bayılıom ben Ege ye maşallah ya pek tatlı ...Allah bağışlasın...

canım benim çok sağol zeynebimde çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun bebişlerimizi inşallah senin kızın oğlumdan büyük olmasaydı alırdım kızınıı gerçi zengin olurlar demii erkek küçük olunca:))):dance:

ayyy o ayakkabılı kot tulumlu olan resmine bayıldım allahım.bugün rüyamda gördüğüm ogluma benziyoo.allah bagıslasın cok tatlı.o kollarından ısırıyorum
canım 3 aylık hamilesin galiba.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…