- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
-
O kadar üzgünüm kiHepinize iyi akşamlar güzel kadınlar..Ben gerçekten böyle güzel güçlü kadınlarımızla çok gurur duyuyorum. Yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorumHiç mecalim yok iki gündür yataktan çıkmak istemiyorum ama sizi cevapsız bırakmak istemedim.
Ben inanmıştım hiç inanmadığım kadar. Bu sefer başaracaktım. Kendimi göklerde kuş gibi hissediyordum.Maddiyatsizlik hiç koymadı bana çünkü içimdeki yıllardır hissetmedigim o umut huzur her şeye bedeldi..
Annemin ısrarıyla işten çıkmak zorunda kaldım.
Eşim de sen nasıl psikolojisi iyi olmayan annene çocukları emanet edersin başlarına bir şey gelse sorumlusu sensin diyip duruyordu.Yani aldılar yine hayatımın kontrolünü ellerine.. Ev sahibi de çıkın diyince. Başka çarem kalmadı pes ettim. Sanki cenazemi getirdi bu eve.. İçimden her şeyimi söküp aldılar. Onca savaşım umudum iki aylıkmış. Diyorum neden ya neden hiç mi görmedi annem emeklerimi? Benim için kolay mıydı yuvamı bırakmak iki çocukla tekrardan başlamak ama ben yapacaktım her şeyi yoluna koyacaktim. Paraysa para başka evse başka ev..Bı kaç ay destek olmadı.Ben evden cikarken sarıldı annem ağladı elimi bile oynatmadim.. Telefonlara çıkmıyorum..Ama her şerde bı hayır vardır derler ya bende şunu görmüş oldum annemin kapısında bana bı hayat yok..Bu adamin da ekmeğine yağ sürdü malzeme verdi. Dedim anne sokağında sürünsem ben evine girmicem.Yine de canı sağolsun annemdir belki ben bı daha tek bir derdimi anlatmicam ama ben ona hala evlat olmaya devam edicem..
Ne olduğunu bilmediğim bı umudum var hala nerden geliyor bu umut bilmiyorum ama bı gün bı mucize olacak sanki..Bir günde olsa işte hayat bu nefes almak bu dicem..Dua edenler de destek olanlar da en kısa zamanda bı güzellik yaşasınlar
Allah razı olsunO kadar üzgünüm ki
Asla annene güvenme bundan sonra. Sende evladım diye yırtınma.. Hatta anneni de düşünme bir süre ne yaparsa yapsın. Sen kendini psikolojini ve çocuklarının psikolojilerini toparlamaya bak.
Rabbim o yavrucaklarının yüzüne baksın inşallah. Senin yardımcın olsun inşallah
Bakın ben ömür boyu zaten annemle yaşarım sırtımı ona dayarım düşüncesiyle gitmedim.Ben çalışmayı çok seven biriyim 15 yaşında okul tatillerinde başladım çalışmaya ve üni bitirdim.Çalıştığım yer kreşi karşılıyordu büyüğü de yarım gün okuldaydi. Sadece toparlayana kadar biraz annemin desteğine ihtiyacımız vardı o da olmadıAsgari ücret 2800 evet, ben de böyle düşünerek yazdım. Mahalle arası kreşler var 1000 liraya, ayda da annesine bir kere dip temizlik için kadın tutacak 1200. 1600 ile de anne evinde geçinecekler, annenin de maaşı var zaten. Kira filan verdiğini düşünmüyorum konu sahibinin. Boşanma sonrası iştirak nafakası da bağlanacak. Bir şekilde döndürecek kendini. Zaten anaokuluna da başlayabilir küçük olan bir müddet sonra. Evden ayrılırken insan az çok matematik hesabı yapar. Çocuklardan biri ilkokul öğrencisi, diğeri de 3 yaşındaymış. Sıkıntı elbet çekilecek.
Hayır bakamam sadece geciçi olarak bakabilirim çocuğun okulu yemesi içmesi giyimi hele birde kötü insanlardan korumak falan yapamam şimdi genç olduğum halde zorlanıyorum belirli yaştan sonra o sorumluğu alamam ben bencil bir insanım bu beni kötü anne yapmaz.
Çoçuklarım büyütüp hayatı düzene soktuktan sonra rahat etmek benimde hakkım. Ayak bağı olmadan rahatça gezip tozmak isteğim saatte uyanmak gençliğimde çoçuk bakıyorum kendi tercihim ama yaşlığımda bari hayatın tadını alayım ölene kadar çoçukmu bakacam
Geçmişe sünger çekmek zor ama çekmiş gibi yapabilirimSimdi geçmişe bir sünger cekiyoruz.madem suan evdesin işleri dahada zorlastirma cocuklarin icin,evde huzursuz bir ortam olmasin.esinle oturun guzel güzel konuşun. Gerekirse terapi alin, düzeldiyse ne ala düzelmediyse cocuklarin büyüdüğünde tepikliceksin
Ben de o kadar üzgünüm ki.." üzgünüm" yazmak bile hafif kalıyor inanın. Bir söz var ya; ''ben uçmak isteyip de uçamayan bir kuş gibiydim.."Tam olarak budiyecek bir şey yok, çok üzgünüm.
işten çıkmanız ve koca kılıklı yüzünden bu hale gelmenize çok üzüldüm.
umudunuz tabi ki olacak. bu sefer olmadı ama bir dahakine kurtulacaksınız. paraya ve çocukların biraz büyümesine ihtiyacınız var. bu sefer anneniz yada başkasına da ihtiyacınız olmayacak .
umarım her şey gönlünüzce olur
Bende asla torun bakmam diyorum ama bu durum farklı. Kızımı göz göre göre mutsuzluğa nasıl sürüklerim ?Hayır bakamam sadece geciçi olarak bakabilirim çocuğun okulu yemesi içmesi giyimi hele birde kötü insanlardan korumak falan yapamam şimdi genç olduğum halde zorlanıyorum belirli yaştan sonra o sorumluğu alamam ben bencil bir insanım bu beni kötü anne yapmaz.
Çoçuklarım büyütüp hayatı düzene soktuktan sonra rahat etmek benimde hakkım. Ayak bağı olmadan rahatça gezip tozmak isteğim saatte uyanmak gençliğimde çoçuk bakıyorum kendi tercihim ama yaşlığımda bari hayatın tadını alayım ölene kadar çoçukmu bakacam
evet ama olan oldu artık. üzülüp ağlayarak bir yere varamayız.Ben de o kadar üzgünüm ki.." üzgünüm" yazmak bile hafif kalıyor inanın. Bir söz var ya; ''ben uçmak isteyip de uçamayan bir kuş gibiydim.."Tam olarak bu
Amiin çok teşekkür ederimBen hayret ederek okudum bazı yorumları. Gerçekten "seni büyüttüm, okuttum, iş güç sahibi yaptım, artık kendi yoluna" denebilir mi evlada? Hem de şiddet gördüğünü bile bile. Ben kızıma henüz 6 yaşında, başına ne gelirse gelsin her zaman yanında olacağımı söylerim sürekli. Bile isteye gitse hataya yine atmam, atamam ki. İnsan can parçasını kurda kuşa yem eder mi? Hem de düzenim bozulacak korkusundan! Yere batsın böyle ana babalık.
Sevgili konu sahibi, madem dönmek zorunda kaldınız bari bunu belli etmeyin. Pek çok üyenin dediği gibi son şansı olduğunu bildirip işe girin bir an önce. Birikiminizi yapın, kurtulacağınız güne kadar sabırla beklemeye çalışın. Çocuklarınız biraz büyür, siz de biraz tecrübe kazanırsınız işinizde. Dilerim çok mutlu, huzurlu, güvenli, kimseye mecburiyetinizin olmadığı bir hayat sürersiniz evlatlarınızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?