- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
-
kadın acaba ne kadar maaş alıyor kiAnnenizin dırdırı elin adamının yaptıklarından daha mı ağır onu da anlamıyorum. Sizi kapının önüne mi koyacaktı. Eve kadın tutardınız, küçüğü de kreşe verirdiniz. Azıcık da alttan alma. Şimdi işten de çıkacaksınız? Böyle gidip gidip dönmek iyice laçkalaştırıyor.
Eve kadın tutsun derken ayda bir, annesine destek olma amaçlı temizlik için. Kreşi de uygun fiyatlı bulacak. Asgari bile alsa bu ikisini karşılar diye düşündüm. Annesinin yanında annesi de destek oluyor ki maaşım yetmiyor diyor. Boşanınca nafaka da gelecek zaten. Bir şekilde halledilebilirdi.kadın acaba ne kadar maaş alıyor ki
eve kadın tutsun birini kreşe yollasın- yani yapsın keşke yapsın da var mı acaba öyle bir imkan?
kreşe de biri bırakacak alacak farkındaysanız
annesi zaten maaş yetmiyor diyormuş falan filan
işinizi bırakmayın. maaşınızı bilmiyorum ama anne evinden çıkıp kendi hayatınızı kurmak imkansızmıydı yada sığınma evi. ne yaşadınız bilmiyorum ama hep birilerine sığınarak hayat geçmez. gücü kendinizde arayınŞuan tekrardan o acılar çektiğim eve dönmek zorunda olmak beni boğuyor nasıl anlatsam aklıma geldikçe boğuluyorum nasıl tekrardan yaşayacağım?
ben konu sahibini tanımıyorum işini maaşını bilmemEve kadın tutsun derken ayda bir, annesine destek olma amaçlı temizlik için. Kreşi de uygun fiyatlı bulacak. Asgari bile alsa bu ikisini karşılar diye düşündüm. Annesinin yanında annesi de destek oluyor ki maaşım yetmiyor diyor. Boşanınca nafaka da gelecek zaten. Bir şekilde halledilebilirdi.
Çok doğru tespit asla eşinize belli etmeyinBence kocanıza annenizin istemediğini anlatmayın dik durun. Sana son bir şans vereceğim deyinn. Annenizi de sıkı sıkı tembih edin. Üzgünüm ama anneniz anne olamamış.
Benim bahsetmeme gerek kalmadı ki annem o malzemeyi çoktan verdi....Eşine annenin yaptıklarından sakin bahsetme lütfen
Büyük çocuğum sürekli babayı sayikliyor. Keşke babamdan ayrilmasaydin neden ayrıldın hep babamı düşünüyorum vskadın acaba ne kadar maaş alıyor ki
eve kadın tutsun birini kreşe yollasın- yani yapsın keşke yapsın da var mı acaba öyle bir imkan?
kreşe de biri bırakacak alacak farkındaysanız
annesi zaten maaş yetmiyor diyormuş falan filan
gel damat , ben kızı evden kovdum, kapının önünde gel götür mü dediBenim bahsetmeme gerek kalmadı ki annem o malzemeyi çoktan verdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?