Huggies bebek bezi

bende huggise beyenmedım 2 çocuk annesı olarak bu konuda evy baby ve canbebeyi tek geçerim diğerleri para tuzağı..

ben huggies molfix ve prima kullandım herbirisi birbirinden farklı prima daha yumuşak molfix inanılmaz büyük huggies se çok kalın ve sert .molfixe büyük dedim çünkü bu bezlerin hepsini 3-6 olarak aldım en güzeli prima .huggies daha kızım 4 kilo olmadan bacaklarında iz çıkarmaya başladı. sıkı bağlamadığım halde...

evet prima gecekten berbat ben huggies kullaniyorum ama ablam canbee lmisti gecen cok kaliteli geldi bana memnunda bence hem ucuz hem kaliteli arkadasimin dedigi gibi pra tuzagi prima ilk aylar icin iyi sonrasi icin dar bir kalibi vr ve sizdiriyor hep huggieste cok kalin ben artik canbebe alcam

ben primadan molfixden canbebeden hiç memnun kalmadım hep hugııes kullandım artık kesti kızım kullanmıyorum ama yeni doğacak bebğime de yeni doğanlar için huggıes almaya başladım...

Valla kızlar doğduğundan beri huggies kullanıyorum. ılk başta prima da , molfix de, evy baby de kullandım. Molfix dışında diğereri de bence iyiydi. Ama huggiesin belinin bantl oluşu karar vermemde etkili oldu. Hem de daha çok kapanya yapıyor. Islak mendil de huggiesi de kullanıyorum. Bi sıkıntı yok yani...

Oğluma Doğduğundan beri prima kullandım, arada huggies denedim.Çok kalın,bel lastiğinin de çok fazla bir rahatlığı olmadığını gördüm. Şu an prima kullanıyorum memnunum.

valla ben molfix kullanıyordum doğduğundan beri çok memnundum
bi ara bulamadık molfix bi kaç paket haggis aldık
her paketinde bir kaç bezin bandı elimde kaldı çıldırdımm
16 milyon veriyorum ama karşılığında illaki defosu oluyor
birde mesela bazen geceleri çok çiş yapıyo kızm sabah epey şişmiş oluyo
ne göreyim haggisin desenleri kzızımın çamaşırına çıkmış
çıkmakta bilmiyor
anlamadım gittii
verdiğin paraya gerçekten değmiyor
şimdi evy baby aldım hem fiyatı uygun hemde iyi gibi şimdilik
ama birdaha asla haggis almam tövbe

Allah Allah biz de huggies kullanıyoruz ama dediklerinden hiçbiriyle karşılaşmadım. Bence iyi bez demek bebeğin teninde bi olumsuzluk yapmayıp, sızdırmadığı ve bebeğin sağlığını olumsuz etkilemediği sürece bütçeye en uygun gelen bezdir...

kesinlikle öyle
ama bir ekleme daha yapamak gerkiyor
bantları elimizde kalmamalı sempatiksalakcinni
valla her pakette en az iki tanesinin bandı elimde kaldı:umursamaz:

kesinlikle öyle
ama bir ekleme daha yapamak gerkiyor
bantları elimizde kalmamalı sempatiksalakcinni
valla her pakette en az iki tanesinin bandı elimde kaldı:umursamaz:

Burda huggiesten memnun olmayanların arasında bile bantı elinde kalan tek kişisin kaldı ki benim gibi huggiesten memnun olanların elinde de bantlar kopmadığına göre bence o anda epey fazla çektin bantları ki koptular. Ben de huggiesin kalınlığından memnun değilim ama bu onu kötü bez yapmıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum söylediklerinin hiçbirini yaşamadım.

bebeğime prima kullanıyorum hiç öyle kaçırma falan olmadı şükür.ben memnunum.

hayır fazla çekmedim
bantlar zaten kopmuş oluyo
nasıl anlatsam yapişması gereken yerleri tam yapışmamış oluyor
bandı açar açmaz yada açtıktan hemen sonra hemen elimde kalıyor
haggiesle bi alıp veremediğim yok
laf olsun diyede şikayet yazmayacak kadar olgun olduğumu düşünüyorum
ben bunu belirttim çünki benimle birlikte
aynı problemle karşılaşmış birinin olup olmadığını görmek istedim
bir tek ben varmışım
demekkki haggiesin benimle bi alıp veremediği varCADIARZU

canım aynısını ben yaşadım bantlar dediğin gibi kopuk kopuk.ben de eşime bahsetmiştim o de gidip prima almış ama o de çok dar ve kakası beline kadar çıktı kızımın.demin daha dikkatli bağladım daha yukarıdan yani bakalım ne olacak...

bir ben değilmişim işte
bir paketinde çıkmış olsa çok takılmazdım ama aldığım her pakette çıktı
fiyatıda uygun olsa ucuz etin tiriti olmaz diyecem gayette pahalı herneyse :umursamaz:
evy baby aldığımdan bahsetmistim
çok memnın kaldım valla
hemde kokulu kızım normalde çişli bezide gaz çıkardımı
yanında kalamıyoduk
ama bu beze çiş yaptıkça totosu menekşe kimin kokuyorboshayallersmile
bezin kendinde hoş bir koku var
36 adetini ıslak mendil hediyeli 12 milyona almıştım valla lafım meclisten dışarı
kakaya 21 verceğime 12 veririm artanıyla kızıma ciciler alırım
primanın kesinlikle adı çıkmış
birde siz bir tiyo vereyim
ben bezi bağlarken sırtında ve göbeğindeki en uc kısımlarını içeri katlıyorum
öyle yapınca arada sıkışıp kalıyor kakası dışarı çıkamıyor
birde öyle deneyin belki faydası olur

Arkadaşlar, benim de denemediğim bez kalmadı. En son Bim!de satılan Jenny & Willyde karar kıldım.Hem kaliteli hem de hesaplı.Tavsiye ederim şiddetle..

walla ben evy baby aldim ama acayip sizdirio birde erkek ve kiz bebekte degisio benceerkek beekte sizdirma olayi daha cok huggies kalin ama iyi koruo doktorlar bebekleri yan yatirion dio sonra bi bakiom islak ben bulamadim dogruduzgun bez primada kaka ypinca vucuduna dagiliyor evybaby sizdiro cok huggiescok kalin bilemedim ne alsam

ben dogdugundan beri huggies kullanıyorum kızıma çok memnunum
prima hem pişik yaptı hemde kakası hep taşıyodu.

canım ben bimde satılan bezden kulanıyorum gerçekten çok iyi bide onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…