Aslında ben yeni evliyken çocuklar yokken akşama kadar aç gezerdim. Tek yiyemiyorum derdim.ama ne zaman oğluma hamile kaldım o gün bu gündür iştahliyimBende aslında yemekten zevk alan birisi olmak istiyorum ama yeme problemi bence doğuştan gelen birşey.bebekkende boyleymisim yani hep boyleymisim
Mesela bugün sabahtan akşama kadar ne yedinBende aslında yemekten zevk alan birisi olmak istiyorum ama yeme problemi bence doğuştan gelen birşey.bebekkende boyleymisim yani hep boyleymisim
Güle güle kullanın Zeyno hayırlı olsunDün alışveriş yaptık
Anneme gömlek 70 TL
İki yiğenime gömlek aldım 60 TL
Kızıma ve yiğenime elbise 120 TL
Kendime ve kızıma çamaşır 60 tl
Bim 200 tl
Manav 76
Kasap 65 TL
Süt 12 TL
Yönetime aidat+yakıt 305 TL
Daha hediyelik almam lazım çıktıkça bakarım herşey çok pahalı
Bende büyük kızıma hamileyken çok kusarım eşim kusma a rağmen zorla yedirirdi ya kusuyorum zaten diyordum olsun kalıyordu diyorduhiç iştah problemim olmadı nasıl bir bünyem varsa hamileyken bile kustum sonra yine yedim eşim artık dalga geçiyordu nasılda çıkarcan yeme boşuna diye :) Vitamin takviyesi al mutlaka bana bile yazdı doktor 1 ay olacak içiyorum sonra tahlil vercem devam mı tamam mı bakalım dedi
Çevremdeki herkes hamile kalınca doğsan sonra kilomun birazının kalacagina inanıyordu kalmadı.Yasin genç ondan verdin çabuk dediler.ikincide de artık yaşın ilerledi ve ikinci hamilelik bu ilki gibi veremezsin dediler onda da gittiAslında ben yeni evliyken çocuklar yokken akşama kadar aç gezerdim. Tek yiyemiyorum derdim.ama ne zaman oğluma hamile kaldım o gün bu gündür iştahliyim
Şuan servisteyim ise gidince yazicam sana tüm yediklerimiMesela bugün sabahtan akşama kadar ne yedin
Şuan servisteyim ise gidince yazicam sana tüm yediklerimi
Canım bence çok güzel bi diyet listesi olmusKmsl Hnd bakalım benim beselenmemde bir sorun mu var dün sabahtan basliyim bak saat 6 dan gece 10 'a kadar olan zaman dilimi bu.
Sabah uyanınca ilk isim su içmek susamış oluyorum
İş yerinde kahvaltı için
bir tane simit 2 fincan çay,
Öğlen aşıya gittiğim için normal yemek yiyemedim eşim gobit ekmeğe et döner yaptirmis ise gelince onun yarısıni yedim ve bir bardak kola içtim
Akşamda biraz taze fasulye biraz pilav yedim
Yemekten sonra çay 1 taze kayısı bir avuç kiraz yedim ve kapanış
Gün içinde aralarda çay iciyorum genelde akşam üzeri çayın yaninda çubuk kiraker veya bir iki tane bisküvi yiyorum dün yemedim ama genelde böyle.
Ya bak ne güzel bişe olduğunu yorumlardan anlıyorsun☺Çevremdeki herkes hamile kalınca doğsan sonra kilomun birazının kalacagina inanıyordu kalmadı.Yasin genç ondan verdin çabuk dediler.ikincide de artık yaşın ilerledi ve ikinci hamilelik bu ilki gibi veremezsin dediler onda da gitti
Şimdi herkes gıcık oluyor bebeği nerende taşındın sen falan diyorlar
Müdürüm bile cankus hanım kiloları vermek için ne yaptın diyor
Hahahahhaha kız ben diyetteyken bile senin yediklerinden fazla yiyorumKmsl Hnd bakalım benim beselenmemde bir sorun mu var dün sabahtan basliyim bak saat 6 dan gece 10 'a kadar olan zaman dilimi bu.
Sabah uyanınca ilk isim su içmek susamış oluyorum
İş yerinde kahvaltı için
bir tane simit 2 fincan çay,
Öğlen aşıya gittiğim için normal yemek yiyemedim eşim gobit ekmeğe et döner yaptirmis ise gelince onun yarısıni yedim ve bir bardak kola içtim
Akşamda biraz taze fasulye biraz pilav yedim
Yemekten sonra çay 1 taze kayısı bir avuç kiraz yedim ve kapanış
Gün içinde aralarda çay iciyorum genelde akşam üzeri çayın yaninda çubuk kiraker veya bir iki tane bisküvi yiyorum dün yemedim ama genelde böyle.
İşte benim kapasite de bukadar canmHahahahhaha kız ben diyetteyken bile senin yediklerinden fazla yiyorum
Geçmiş olsun canımSabahtan beri fenayım asi yan etki yapmış is yeri hekimimiz geldi tansiyonum falan çıkmış vücudum kırgın mesainin bitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?