Kendiside gitsin ama en azından yarı yarıya yapalım tatili. Benimde yalnız basıma kafa dinlemeye hakkım var . Ama o sanıyor ki gidip birileriyle tanışıp beraber olucagım vsotursun oturduğu yerde.tüm yıl çalıştın tatil senin hakkın
senin ki gene medeni.bizim ülkedekiler boşansada kadın ya benimsin ya toprağınnn diyorlarKendiside gitsin ama en azından yarı yarıya yapalım tatili. Benimde yalnız basıma kafa dinlemeye hakkım var . Ama o sanıyor ki gidip birileriyle tanışıp beraber olucagım vs
Ohhh acıkta benim için suda debelenGünaydın kızlar
Kahvaltımızı yapıp denize gideceğiz
Hayırlı olsun zeyno güle güle kullanınSelam kızlar
Dün bol bol harcadım
Yiğenime pijama tk 120 tl
Anneme etek 70 tl
İki erkek yiğenime tişört 100 tl
Kendime südyen 45 TL
Dürüm 32 TL
Kızımın arkadaşının doğum günü var yarın göl kenarında kutlayacağız elbise aldık 70 TL
Birazdan yine çıkacağız eşime spor ayakkabısı ve eşoftman altı bakacağız
Bir sütyen 45 olmuşşşl geçim kalmadı bacılarrrrrrHayırlı olsun zeyno güle güle kullanın
Hahahaha ben geçen sene penti indiriminden aldım 3 taneBir sütyen 45 olmuşşşl geçim kalmadı bacılarrrrrr
İndirim candırHahahaha ben geçen sene penti indiriminden aldım 3 tane
Tanesi 50 tl idi
Sütyensiz gezeceksin ceycey modaymış zatenBir sütyen 45 olmuşşşl geçim kalmadı bacılarrrrrr
Olmazzz.peynir ekmek yer dişimden tırnağımdan artırır alırımSütyensiz gezeceksin ceycey modaymış zaten
son 1 hafta bugün mesaiye geldim haftaya perşembeden itibaren geliriz mesai saatleri 8 5 o zor olur biraz benim için yinede bayadır esnek çalıştım çok şükür çocukları göndermedik annemler köye geçti bağ bahçe işleri yapacaklar benim kızlarda yaramaz başlarına bişey falan gelir Allah korusun dere havuz falan suyu görünce direk giriyorlar.Konuştum çocuklarla 1 ay daha sabredin beraber gidelim gezeriz bolca dedim tamam dediler bakalım.
Oh oh iyi tatiller canımSelam kızlar ablamla ve çocuklarla zaman çok çabuk geçiyorsabahtan tekrar denize gittik akşama kadar
Dönüşte tantuni yedik
Dondurma yedik eve geldik banyomuzu yaptık
Şimdi küçüğümü uyuttum
Çok yorulduk bir kahve alır yorgunluğumuzu
Yarında awm ye gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?