- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Merhaba. Kahvaltı sonrası dışarı çıkacağız. Umarım gene sel götürmez AnkarayıSelam kızlar nerdesiniz bakim
Kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik
Ablam poğaça yapıyor birqzdan çıkacağız trenle eve döneceğiz
Yiğenime de getiriyorum bikaç gün bizde kalacak sonrasında anneme geçecek
Yaaaaa çok mu yağmur varMerhaba. Kahvaltı sonrası dışarı çıkacağız. Umarım gene sel götürmez Ankarayı
Her gün yağıyor hemen hemen bazı ilçeleri de sel basıyor ankarada. Yaz gelmedi burayaYaaaaa çok mu yağmur var
Abovvvvv buralar yanıyor yaaaHer gün yağıyor hemen hemen bazı ilçeleri de sel basıyor ankarada. Yaz gelmedi buraya
Biz de yanmak istiyoruz amaaaaAbovvvvv buralar yanıyor yaaa
Klima almak istiyoruz izmirde yanıyor.Adana’da hangi klimayi kullanıyorsunuz acil tavsiye ver banaAbovvvvv buralar yanıyor yaaa
Ayyy kötü yaaaaaa her yerimizden ter akıyor klima zaten hiç kapanmıyor klima açıkken mutfağa girmek cehenneme girmek gibi olıyorBiz de yanmak istiyoruz amaaaa
Biz demirdöküm kullanıyoruzKlima almak istiyoruz izmirde yanıyor.Adana’da hangi klimayi kullanıyorsunuz acil tavsiye ver banaBuharlaşmamız çok yakın Arçelik bakıyoruz
Benim ev çok yüksek bir semtte serin oluyor yazları. Sadece vantilatörüm var yetiyorAyyy kötü yaaaaaa her yerimizden ter akıyor klima zaten hiç kapanmıyor klima açıkken mutfağa girmek cehenneme girmek gibi olıyor
Biz demirdöküm kullanıyoruz
Ablamda şuan beka var
Annemin ki de aeçelik hepsi de çok güzel
Baymak da iyi diyorlar al canım al kliması olmak çok zor ben evi taşırsa diğer odalara da alacağım
Vantilatör var ama mangal tutuşturmaya yarıyorBenim ev çok yüksek bir semtte serin oluyor yazları. Sadece vantilatörüm var yetiyor
Valla mı amanınnn hemen sorayım evinizde klima var mı diye?Vantilatör var ama mangal tutuşturmaya yarıyor
Mersine geldiğinde anlayacaksın
Bu kadar sıcak olup da kliması olmaması imkansızzValla mı amanınnn hemen sorayım evinizde klima var mı diye?
Oyyy oyyyy adanadan gelen biber salçalarına bayılıyorummmmAdanalıyız biz asfalta yumurta kırıp pişirmişliğimiz var
Çok güzel yaparız gerçi küçüğüm doğduktan sonra ben yapmıyorum kaynanama yaptırıyorumOyyy oyyyy adanadan gelen biber salçalarına bayılıyorummmm
Ben vejeteryanım et yemem. Bici bici yi tv de gördüm. Ama ordan damadımız var annesi çok fellah köftesi yaptı bizeÇok güzel yaparız gerçi küçüğüm doğduktan sonra ben yapmıyorum kaynanama yaptırıyorum
Sen şimdi şırdan paça bici bici filan da yememişsindir
Aaaaaa böyle güzel yemeklerden nasıl mahrum kalırsın etsizlik ve ben düşünemiyorum kendimiBen vejeteryanım et yemem. Bici bici yi tv de gördüm. Ama ordan damadımız var annesi çok fellah köftesi yaptı bize
Kısırı onlardan güzel yaparımAaaaaa böyle güzel yemeklerden nasıl mahrum kalırsın etsizlik ve ben düşünemiyorum kendimi
O zaman sana kısır filan yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?