Amannn iyiyiz ablama geldik gelirken şoförle bir sürü kavga ettikSelam kızlar herkes iyi mi okuldan yeni geldim . Hava sıcak buharlaştım Keske yağlar böyle erise
Hahah anladım canım
Adanalı olmak bunu gerektirirAmannn iyiyiz ablama geldik gelirken şoförle bir sürü kavga ettik
Bizi dediği yerde indirmeyecekmiş başka yerde indiririm dedi cazgırlıpımı konuşturdum.
Eşimi aradım eeeee noldu mecbur taksi paramı karşıladılar
Hahah anladım canım
Hehhhehhhehe Adanalı yık Allah ın adamıyıkAdanalı olmak bunu gerektirir
Ablana selamlar güzel vakit geçirin
ne zamandır uğrayamıyordum.selam herkese.umarım iyisinizdirAhahaahha yanlış adres tatlım
Selam canım ablama geldim mersine biraz deniz filan yapacazne zamandır uğrayamıyordum.selam herkese.umarım iyisinizdir
iyiyim ben de.aa mersine biz de geleceğiz 20 temmuz gibi.çocukken gitmiştim pek hatırlamıyorum.gezeriz gelince artık.Selam canım ablama geldim mersine biraz deniz filan yapacaz
Sen nasılsın
Yaaaa@ nereye gideceksiniziyiyim ben de.aa mersine biz de geleceğiz 20 temmuz gibi.çocukken gitmiştim pek hatırlamıyorum.gezeriz gelince artık.
görümcemin kızı orda lise öğretmeni 2 yıl oldu geleli.onun evinde kalacağız.otellere henüz cesaret edemem.seneye inşallah.Yaaaa@ nereye gideceksiniz
Çok güzel ben bayılırım mersine
mersin deyince aklıma doya doya moda özde karacan geldi ha ha haYaaaa@ nereye gideceksiniz
Çok güzel ben bayılırım mersine
İnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniylegörümcemin kızı orda lise öğretmeni 2 yıl oldu geleli.onun evinde kalacağız.otellere henüz cesaret edemem.seneye inşallah.
Ya hahahmersin deyince aklıma doya doya moda özde karacan geldi ha ha ha
bilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyorduİnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniyle
İlçe olarak nereye gideceksiniz
Susanoğlu çok temiz narlıkuyu ve yapraklıkoy mutlaka git derim suyu çok güzel
onları izleyince moral buluyorum benden kilolular diye.mankenleri takip edip depresyona mı gireyim?Ya hahah
Hahahahha oda iyiymişbilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyorduçamlıyayla da oturuyordu merkeze taşındı biliyorum
Yaaa ne olacak şu yiyip yiyip kilo almalarımızonları izleyince moral buluyorum benden kilolular diye.mankenleri takip edip depresyona mı gireyim?
suriyeliler doluymuş duyduğuma göre.hoş ankarada da dolularrrrHahahahha oda iyiymiş
Çamlıyayla da güzel ya mersinin her yeri güzel
Ben kız kalesini çok beğeniyordum ama artık o kadar çok kalabalık ki bunalıyorum her telden insan var bunalıyorum orda
67 kiloyum kısacık boya.resmen yürüyen bir top gibi oldumYaaa ne olacak şu yiyip yiyip kilo almalarımız
Evetttsuriyeliler doluymuş duyduğuma göre.hoş ankarada da dolularrrr
Ahahahh aha kız azıcık dikkat et o zaman zayıfla duyduğuma göre bikinini de satmıştın zaten ne giyecen denizde67 kiloyum kısacık boya.resmen yürüyen bir top gibi oldum
yok yok satmadımmm.onlarca teklif aldım 400 e kadar çıktılar da vermedim.fakirim ama deniz de ck bikinimle dolanacağımm bananeeeee.sahtesi de vardı onu sattım kışınEvettt
Ahahahh aha kız azıcık dikkat et o zaman zayıfla duyduğuma göre bikinini de satmıştın zaten ne giyecen denizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?