🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar herkes iyi mi okuldan yeni geldim . Hava sıcak buharlaştım Keske yağlar böyle erise
Amannn iyiyiz ablama geldik gelirken şoförle bir sürü kavga ettik

Bizi dediği yerde indirmeyecekmiş başka yerde indiririm dedi cazgırlıpımı konuşturdum.
Eşimi aradım eeeee noldu mecbur taksi paramı karşıladılar

öyle bakınırken burası açık kalmış s9nra da aceleyle yazıp geçmişim Kmsl Hnd
Hahah anladım canım

Adanalı olmak bunu gerektirir
Ablana selamlar güzel vakit geçirin

görümcemin kızı orda lise öğretmeni 2 yıl oldu geleli.onun evinde kalacağız.otellere henüz cesaret edemem.seneye inşallah.
İnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniyle
İlçe olarak nereye gideceksiniz
Susanoğlu çok temiz narlıkuyu ve yapraklıkoy mutlaka git derim suyu çok güzel

İnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniyle
İlçe olarak nereye gideceksiniz
Susanoğlu çok temiz narlıkuyu ve yapraklıkoy mutlaka git derim suyu çok güzel
bilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyordu çamlıyayla da oturuyordu merkeze taşındı biliyorum

bilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyordu çamlıyayla da oturuyordu merkeze taşındı biliyorum
Hahahahha oda iyiymiş
Çamlıyayla da güzel ya mersinin her yeri güzel
Ben kız kalesini çok beğeniyordum ama artık o kadar çok kalabalık ki bunalıyorum her telden insan var bunalıyorum orda

Hahahahha oda iyiymiş
Çamlıyayla da güzel ya mersinin her yeri güzel
Ben kız kalesini çok beğeniyordum ama artık o kadar çok kalabalık ki bunalıyorum her telden insan var bunalıyorum orda
suriyeliler doluymuş duyduğuma göre.hoş ankarada da dolularrrr

Evettt

Ahahahh aha kız azıcık dikkat et o zaman zayıfla duyduğuma göre bikinini de satmıştın zaten ne giyecen denizde
yok yok satmadımmm.onlarca teklif aldım 400 e kadar çıktılar da vermedim.fakirim ama deniz de ck bikinimle dolanacağımm bananeeeee.sahtesi de vardı onu sattım kışın ama terlik alacak param yok altına gezer terlik de olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…