Ohhhh iyi satmadınyok yok satmadımmm.onlarca teklif aldım 400 e kadar çıktılar da vermedim.fakirim ama deniz de ck bikinimle dolanacağımm bananeeeee.sahtesi de vardı onu sattım kışınama terlik alacak param yok altına gezer terlik de olur mu ki?
bir kadın peşine düştü yalvardı hatta bana diyorum mavisi morhipo da var al ordan yokkkk o siyah kırmızı istiyormuş illa.2 aydır almaya çalışıyor ben de vermiyorummmOhhhh iyi satmadın
Olur olur kızzzzzz parmak arası süper olur
Hahhhahahah sat gitsin kızzzz 500 fiyat çekbir kadın peşine düştü yalvardı hatta bana diyorum mavisi morhipo da var al ordan yokkkk o siyah kırmızı istiyormuş illa.2 aydır almaya çalışıyor ben de vermiyorummm
ama eski sezonda 385 e almıştım 500 den elimde 450 anca kalacak değmezzz.zarar ederimm ha 1000 veren olursa hemen yollarımHahhhahahah sat gitsin kızzzz 500 fiyat çekyerse
Rüyanda görürsünama eski sezonda 385 e almıştım 500 den elimde 450 anca kalacak değmezzz.zarar ederimm ha 1000 veren olursa hemen yollarım
bence deRüyanda görürsün
vakit öldürüyorum.sen nasılsın?Selam millet . Nabersiniz?
Bende vakiti canlı tutmaya çalışıyorum. Resmen dracula gibi oldum. Geceleri cin gibiyim uyumak icin güneşin doğmasını bekliyorumvakit öldürüyorum.sen nasılsın?
ben de depresyondayım sanırım.sanırım değil evet evet öyleyimBende vakiti canlı tutmaya çalışıyorum. Resmen dracula gibi oldum. Geceleri cin gibiyim uyumak icin güneşin doğmasını bekliyorum
İki hafta sonra trdeyim bana gel , gecelere akalım beraberben de depresyondayım sanırım.sanırım değil evet evet öyleyim
cıksss rus mutantı varmış gelmemmmmmİki hafta sonra trdeyim bana gel , gecelere akalım beraber
O ne ayol? Daha yeni duyuyorumcıksss rus mutantı varmış gelmemmmmm
rusyada virüs bulaşımı çok artmış mutant virüsmüş .otele de gitmeyeceğim bu sene.mersinde evde tatil yapacağımO ne ayol? Daha yeni duyuyorum
Bende zaten kalabalık alanlara girmem. Kuzenin arabasını da alacağım en azından temas olmaz .rusyada virüs bulaşımı çok artmış mutant virüsmüş .otele de gitmeyeceğim bu sene.mersinde evde tatil yapacağım
o zaman olur tabiki.yasaklarda kalktı bu akşam.gecelere de akarsınBende zaten kalabalık alanlara girmem. Kuzenin arabasını da alacağım en azından temas olmaz .
Ahahaha çocuklarda yok , süper olucako zaman olur tabiki.yasaklarda kalktı bu akşam.gecelere de akarsın
ex ben de gelirim demedi iyi ki ha ha haAhahaha çocuklarda yok , süper olucak
O gelirse çocuklara kim bakacak. Bende gelirim demedi ama gitmemem için elinden gelen şirretliği yaptıex ben de gelirim demedi iyi ki ha ha ha
otursun oturduğu yerde.tüm yıl çalıştın tatil senin hakkınO gelirse çocuklara kim bakacak. Bende gelirim demedi ama gitmemem için elinden gelen şirretliği yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?