- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Ben artık takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılacağı yok canım bir dert değil kiNeyse hadi kışlıklar hazır planlar yapıldı kışa hazırız.Şimdi sıra doğalgaz faturalarına para biriktirmeye geldiKlima içim elektrik faturaları bitecek zamlı zamlı gaz faturalar başlayacak
Ben hergün şaşırıyorum fiyatlara yüreğim daralıyor.Taze fasülye 20tl incir 25tl olurmu yaBen artık takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılacağı yok canım bir dert değil kiAllah herkesin yardımcısı olsun
Kız annem gildemisinİyi akşamlar kızlar küçüğümü uyuttum
Ailecek kahvemizi içiyoruz
Hep oradakiPaso mangal yakıyor
Kız annem gildemisin
Hep oradakiPaso mangal yakıyor
Evet annemdeyimdoğru dimi.annemide aliştırmis sürekli mangal
Yaa katiliyorum durum cok kotu daha 4-5 yil once her aksam tabak tabak cesit cesit meyve yerdik simdi resmen tadimlik yeniyor onu da cocuk yesin diye aliyoruz artik kendimizden de gectikBen hergün şaşırıyorum fiyatlara yüreğim daralıyor.Taze fasülye 20tl incir 25tl olurmu ya1er kilo meyve alsam 3-4 çeşit 100tl.Kendimize degil ha haftalık çocuğa ancak alınacak.
Gunaydin kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kizlar
Yaa katiliyorum durum cok kotu daha 4-5 yil once her aksam tabak tabak cesit cesit meyve yerdik simdi resmen tadimlik yeniyor onu da cocuk yesin diye aliyoruz artik kendimizden de gectik
Biz çok severiz hem yesilini hem kurusunuNeyse annenin yanına gidince halledersin bizde hiç bamya piçmez
Eşim çok sever annem pişirince ona göre getiririm yer
Benim maaşa daha çok varSelam kızlar nasılsınız?Maaşa son 4 gün
Afiyet olsun canımBiz çok severiz hem yesilini hem kurusunu
Sus kız senin maaş dolırs $Benim maaşa daha çok var
Afiyet olsun canım
Ben kedi evlat edineceğim ona kum yem oyuncak taşıma çantası aşıları anammm bak Neler var nelerSelam kızlar gitme yaklaştı ya paralar gidiyor .
Karaca da cok güzel indirimler var ihtiyacı olanlar baksın derim
Ohhh temizlik yapılmış yemek yapılmış ellerine sağlıkSabah buzlukta ki çörek lerden ısıttım çocuklara .bende altın başak diyet yedim
Ortalığı topladım. Çamaşır toplayıp katladım .bi daha serdim.akşam eşim kırliı kıyafet getirdi onuda yîkadım astım. Bul.mal.çalıstirdim boşalttım.
Evi süpürdüm
Tozları aldım. Ön balkonu yîkadım
2 banyo wc elden geçti. Çocuk larla eczaneye gittik ordan şoka uģradik. Yumurta ve nuget aldık. Yumurta zamlanmis .
Barbunya pilav ve kakaolu kek yaptım. Hem ocak hem fırın çalışınca mutfak yandı. Banyo yapmıştım zaten tsörtu değiştim. Yarın barbunya yi eşim yer.çocuklara bişeler yapmaliyim
Ayyy tatlı heyecanlar aileye yeni üye geliyorBen kedi evlat edineceğim ona kum yem oyuncak taşıma çantası aşıları anammm bak Neler var neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?