Ah bizimde yozgat in dili olsada konussaHahahaha hah sen gitmeden önce seviyordum canım
Ahhh o mersinin dili olsa da konuşsa eşimle gezip tozduğumuz yerlerin
Günaydın canım ben dolma yapacağım yanına da cacıkGünaydın kızlar
Ortalığı toparlayıp süpürdüm ev dünden temiz
Öğlene şehriyeli yayla çorbası var akşama karar veremedim
Keşke bize biri hergün ne yemek yapacağımızı söyleseGünaydın dün akşam karnıyarık pilav çorba cacık yaptım yedik bugün ne yaparım bilmiyorum kızımın beslenmesine köfte patates yaptım sabah onu koydum akşama karışık kızartmamı yapsam onu yarın yapıp bugüne başka mı bulsam bilmiyorum
Keşke biri hergün yemek yapsaKeşke bize biri hergün ne yemek yapacağımızı söylese
Gunaydin canmCankusunannesi iyimisiniz?Cocuklar nasıl?
Buradayım aslında giriyorum tam bakicam okuyacagim bişey oluyor cikiyorum
Özledikkk uzun uzun yazmalarınıBuradayım aslında giriyorum tam bakicam okuyacagim bişey oluyor cikiyorum
Hepimiz. Böyleyiz canım virüs herkesin psikolojisini bozdu hiç bir şeyden zevk almıyoruz alsak da anlık zevkler geçecek inşallahhhhGunaydin canmiyiyim çok şükür piskolojik olarak sadece biraz sıkıntı dayım hiç birşeye yetişemiyorum gibi bir his var.
Çocuklarda iyi çok şükürSadece buyuk oğlumun piskolojisi iyi değil vakalari ve kapanan sınıflari duyunca direkt kendisini hasta hissediyor Dün sınıflarında ki hasta olan arkadaşı 14 günlük karantinası o bitirip gelmişti okula 2 saat sonra aradı ben hastayım kendimi iyi hissetmiyorum dedi gittik aldık.
Bakicinin kızı geçen haftalarda test vermişti onu duydu yine hasta moduna girdi ozamanlar bunun gibi birkaç örnek daha var.Ne yapacağımızı sapittik artık.Ustunede gitmek istemiyoruz.
Zaten covit basladigindan beri hep endişeliydi dışarıya falan bizim zorumuzla çıkıyordu hala daha öyle gerçi.Butun yazı evde geçirdi hiç sokağa arkadaşlarıyla vakit geçirmeye falan cikartamadik.Boyle ne yapacağız hiç bilmiyoruz.
Sen nasılsın canm?oğluşun ela ve lale ile arası nasıl
Ahh çok fena hemde.Calistigim şirkette yazılım direktörlüğü birimindeyim ve covit tesbiti ile ilgili bir çalışma yapıyoruz şuanda PCR testinden daha güvenilir bir yol olduğu ile kanıt çalışmaları halen devam ediyor ve hergun vaka tesbiti için şirkette çalışan bir sürü personel getiriliyor ve günde en az 3-4 vaka sadece gelen 15-20 kişiden tesbit ediliyor(kendilerinin bile hasta olduğundan haberleri yok) durumlar çok daha vahim aslında.Hepimiz. Böyleyiz canım virüs herkesin psikolojisini bozdu hiç bir şeyden zevk almıyoruz alsak da anlık zevkler geçecek inşallahhhh
Bende özlüyorum sizlerle sohbet etmeyi ama fırsat hiç bulamiyorum.İlk bulduğum fırsatta online alışveriş sitelerine kaçıyorumÖzledikkk uzun uzun yazmalarını
Afiyetle yiyin inşallah eline sağlık canmAni bir kararla pazara gittik 6 kilo kornişon aldık turşu yaptık ancak oturdum kahve içip yatarım.
Keskeeeee diye bağırma istiyorumKeşke bize biri hergün ne yemek yapacağımızı söylese
çok isterim adını koysa yeterKeşke bize biri hergün ne yemek yapacağımızı söylese
Bence de durum çok çok daha kötü ama insanlarımız alıştı artık ya da bıktı bilemiyorum dilerim tez zamanda biter artıkAhh çok fena hemde.Calistigim şirkette yazılım direktörlüğü birimindeyim ve covit tesbiti ile ilgili bir çalışma yapıyoruz şuanda PCR testinden daha güvenilir bir yol olduğu ile kanıt çalışmaları halen devam ediyor ve hergun vaka tesbiti için şirkette çalışan bir sürü personel getiriliyor ve günde en az 3-4 vaka sadece gelen 15-20 kişiden tesbit ediliyor(kendilerinin bile hasta olduğundan haberleri yok) durumlar çok daha vahim aslında.
Hahahahha canım boşver alışveriş yaptıkça mutlu oluyoruz birikime de yapmalıyız ama kararında bence sonuçta bir daha dünyaya gelmicez canımBende özlüyorum sizlerle sohbet etmeyi ama fırsat hiç bulamiyorum.İlk bulduğum fırsatta online alışveriş sitelerine kaçıyorumBuda topige çok aykırı bir davranış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?