🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın dün akşam karnıyarık pilav çorba cacık yaptım yedik bugün ne yaparım bilmiyorum kızımın beslenmesine köfte patates yaptım sabah onu koydum akşama karışık kızartmamı yapsam onu yarın yapıp bugüne başka mı bulsam bilmiyorum

Keşke bize biri hergün ne yemek yapacağımızı söylese

Cankusunannesi iyimisiniz?Cocuklar nasıl?
Gunaydin canm iyiyim çok şükür piskolojik olarak sadece biraz sıkıntı dayım hiç birşeye yetişemiyorum gibi bir his var.
Çocuklarda iyi çok şükür Sadece buyuk oğlumun piskolojisi iyi değil vakalari ve kapanan sınıflari duyunca direkt kendisini hasta hissediyor Dün sınıflarında ki hasta olan arkadaşı 14 günlük karantinası o bitirip gelmişti okula 2 saat sonra aradı ben hastayım kendimi iyi hissetmiyorum dedi gittik aldık.
Bakicinin kızı geçen haftalarda test vermişti onu duydu yine hasta moduna girdi ozamanlar bunun gibi birkaç örnek daha var.Ne yapacağımızı sapittik artık.Ustunede gitmek istemiyoruz.
Zaten covit basladigindan beri hep endişeliydi dışarıya falan bizim zorumuzla çıkıyordu hala daha öyle gerçi.Butun yazı evde geçirdi hiç sokağa arkadaşlarıyla vakit geçirmeye falan cikartamadik.Boyle ne yapacağız hiç bilmiyoruz.
Sen nasılsın canm?oğluşun ela ve lale ile arası nasıl

Bizim durumlar genel olarak yukarıda yazdığım gibi.Evde de koşturmaca hiç bitmiyor oldukça fazla yoruluyorum eve gittiğimde telefonu elime almaya hiç zaman yok.Zaten cocuklarada kötü örnek olmamak adına pek de almamaya gayret ediyoruz.Ufaklik tam merak çağına girdi herşeyi bilmek öğrenmek anlamak istiyor
Abisi ders yaparken oda kitap alıyor oturuyor kendi kendine konuşuyor bıdır bıdır
Harcamalar fena soğuyan havalardan sebep çocukların kıyafet ihtiyaçları çıktı yine.Uzun zamandır birikim adına hiç birsey yapamıyoruz ayı ancak atlatiyoruz malesef
15 gündür de dogalgazimiz açık gelecek olan faturalardan oldukça korkuyorum

Hepimiz. Böyleyiz canım virüs herkesin psikolojisini bozdu hiç bir şeyden zevk almıyoruz alsak da anlık zevkler geçecek inşallahhhh

Hepimiz. Böyleyiz canım virüs herkesin psikolojisini bozdu hiç bir şeyden zevk almıyoruz alsak da anlık zevkler geçecek inşallahhhh
Ahh çok fena hemde.Calistigim şirkette yazılım direktörlüğü birimindeyim ve covit tesbiti ile ilgili bir çalışma yapıyoruz şuanda PCR testinden daha güvenilir bir yol olduğu ile kanıt çalışmaları halen devam ediyor ve hergun vaka tesbiti için şirkette çalışan bir sürü personel getiriliyor ve günde en az 3-4 vaka sadece gelen 15-20 kişiden tesbit ediliyor(kendilerinin bile hasta olduğundan haberleri yok) durumlar çok daha vahim aslında.

Bence de durum çok çok daha kötü ama insanlarımız alıştı artık ya da bıktı bilemiyorum dilerim tez zamanda biter artık
Bende özlüyorum sizlerle sohbet etmeyi ama fırsat hiç bulamiyorum.İlk bulduğum fırsatta online alışveriş sitelerine kaçıyorum Buda topige çok aykırı bir davranış
Hahahahha canım boşver alışveriş yaptıkça mutlu oluyoruz birikime de yapmalıyız ama kararında bence sonuçta bir daha dünyaya gelmicez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…