Geçmiş olsun canım.Allah şifa versinGeldim bebegimmmm
Gunaydin kızlar herkes iyi mi
Benim yoğun geçiyor . Kızlar da hasta
Tam 1,5 aydir evde dönüşümlü herkes hasta
Siirt’te geldiğimiz günden beri gün yüzü görmedik
Benimde yemem yok mantımı yapsam diyorum karar veremedim.akşam menüm hazır kafamda ayarladım karışık kızartma ohh mis dün yogurt çorbası bamya yemeği yaptım çok az arttı onuda eşim öğlen yer Bugün manav günü dolmalık biber alcam yarında onu yaparım yanına sıcacık çorba cumaya Allah büyük
Çok yoruyorsun kendini az biraz dinlen geçmiş olsunSelamlar
Boyun agrılarim başladı yine kac gündür çekiyorum ne zaman sona erecek acaba.azcık is yapsam dahada ağrıyor.
Bugün sabahtan 2ye kadar elektrik kesikti.
Dolma pişirdim bitti.
Gecenin bu saati ne pişirsem diye düşünüyorum
Saat 10 gibi kızla yattım boynum ağrısından. Biraz önce eşim geldi ona uyandım.
Bugün iyi dinlendimbol bol uzandım. Sabah balkonu yıkamıştım.çamaşır bulaşık rutin zaten.
Bebişe kim bakıyor canımTeşekkür ederim cnmmmmmm
böyle yazınca dizginliyorum kendimi
bebekten dolayı çok masraf oluyor
amacım kıyıya köşeye atmak
bazende sinirler gerilmiyor değiliyi gelir burası inşallah
selammmmmmmmmmmmm herkese
Üfff bayılırım karışık kızartma ya bol sarımsaklı domates sosu da yap yanına da ayran n missss afiyet olsunakşam menüm hazır kafamda ayarladım karışık kızartma ohh mis dün yogurt çorbası bamya yemeği yaptım çok az arttı onuda eşim öğlen yer Bugün manav günü dolmalık biber alcam yarında onu yaparım yanına sıcacık çorba cumaya Allah büyük
neyseki annem bakıyor yoksa istifa etmek zorunda kalırdımBebişe kim bakıyor canım
Aynen buraya yazarak kendimizi biraz dizgiblemeye çalışıyoruz ama ekonomi çok kötüye gidiyor bir gün önceki aldığımız fiyatla diğer gün tutmuyor
Ohhh çok iyi olmuş canım annenin bakması daha çok küçük minnoşşşneyseki annem bakıyor yoksa istifa etmek zorunda kalırdım
çünkü bakıcı maaşı benm maaşım kadar olmuş
aynen öyle.. süt emmiyor sağıyorum, sağdığım için sütüm gid gide azalıyor mama takviyesi yapıyorum ve 1 ay önce aldığım mamayla şimdiki fiyat arasında 70 tl fark var... ve aynı ürün
aynen canım eşimde öyle istiyormuş bol domates sarımsak soslu olsun dedi bende çay severim yanında :)) sıcacık ekmek oh mis benim endokrine gitmem lazım kesin diyet ve spor yap diyecekÜfff bayılırım karışık kızartma ya bol sarımsaklı domates sosu da yap yanına da ayran n missss afiyet olsun
Afiyet olsun kız bizde bu boğaz varken biraz zoraynen canım eşimde öyle istiyormuş bol domates sarımsak soslu olsun dedi bende çay severim yanında :)) sıcacık ekmek oh mis benim endokrine gitmem lazım kesin diyet ve spor yap diyecek(
Bereketli olsun zeyno afiyet olsun geekten paranın değeri yok markete giriyorum 2 parça şey 100tl tutuyorSelam kızlar
Hava geçişlerinde hastalık kaçınılmaz oluyor malesef
Sabah eşim evdeydi çocukların okuluna gittik durumlarını sormaya çok şükür öğretmenleri memnun kızımın biraz çenesi düşmüş bu aralar
Çıkıp alışverişe gittik
Manav 70 tl
Market 250 TL tuttu Ivır zıvır şeyler hep
Öğlen 2 komşumu kahveye çağırdım güzel vakit geçti bana da iyi geldi
Sebzeli tavuk attım fırına
Pilav, salata, ayran yaparım yanına
Güzel ek ders aldı eşim bu ay ama paranın değeri yok
Biz merkeze 3 km uzaklıktayızBereketli olsun zeyno afiyet olsun geekten paranın değeri yok markete giriyorum 2 parça şey 100tl tutuyor
Aylık toplu yapıyorum Eltimde diyor ben aylık yaparım bir daha pazar harici markete girmem yaaa nasıl diyorum ben hergün giriyorum anlamadım valla
Evet o kunuda çok haklısın canım ne kadar markete girersek o kadar harcanıyor hiç ihtiyaç yokken mutlaka giriyorum ıvır zıvır para gidiyorBiz merkeze 3 km uzaklıktayız
O yüzden hergün gitmiyoruz markete girince harcanıyor mutlaka
Haftalık gidiyorum aşağı yukarı yada eşime aldırıyorum eksik var
Maaş ta daha toplu alışveriş yapıyoruz
Site içinde küçük bir marketimiz var herşey çok pahalı acil durumlarda gidiyoruz sadece canım
Toplu alışveriş iyi oluyor anlayacağın
Menümüz kısmen aynıKızlar selamlar
Okuldan geldim .
Menü köfte patates
Kızlar uyusun etrafı biraz toparlarım is hiç bitmiyor . İki haftadir kas bıyık icin kuaföre gitmek istiyorum
Ohhh afiyet olsunMenümüz kısmen aynı
Afiyet olsun canım
Sadakatsiz izlicem şimdi kız uyudu
Biraz sigara böreği kızartqcam yanına kek çekirdek cips filan n Ohhhh dizi keyfi başlasın
Geçmiş olsun ama bir fikrim yok bence daha iyi bir doktora götürmelisinMerhabalar size birşey sormak istiyorum benim 5 yakında ikizlerim var ikizlerimden birinde agız çevresi kızarıklığı oluyor bebekken ıslak mendille silmiştim ilk o zaman fark ettim daha sonra domates ve çilek mandalina portakal gibi asitli şeyler yedikten sonra agız çevresinde kızarıklık oluyor du son 2 senedir kışın genellikle bu fotoğraftaki gibi oluyor doktora götürdüm krem veriyor biraz toparlıyor ama tam geçmiyor en son doktorub biri tükürükten kaynaklı oldugunu söyledi yalamayı bırakırsa gecer diyor cocugum istemsiz bir şekilde yalıyor dudagını ne yapabilirim önereceğiniz birşey varmı
Sağol canımOhhh afiyet olsun
Ben sadakatsiz I sevemedim . Bir tek yargı yi izliyorum pazar akşamları . Söyle eskisi gibi her güne güzel bir dizi olsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?