🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar
Boyun agrılarim başladı yine kac gündür çekiyorum ne zaman sona erecek acaba.azcık is yapsam dahada ağrıyor.
Bugün sabahtan 2ye kadar elektrik kesikti.
Dolma pişirdim bitti.
Gecenin bu saati ne pişirsem diye düşünüyorum
Saat 10 gibi kızla yattım boynum ağrısından. Biraz önce eşim geldi ona uyandım.
Bugün iyi dinlendimbol bol uzandım. Sabah balkonu yıkamıştım.çamaşır bulaşık rutin zaten.

Günaydın kızlar pentiden çocuklara tayt iç çamaşırı aldım indiirm varmış 200 e 40 tl 162 tuttu aldıklarım.Eczaneden ilaç almam lazım 2 reçete ilaç yazıldı onları öğlen alırım manava ve markete gitmem lazım eksikler var evde

Geldim bebegimmmm
Gunaydin kızlar herkes iyi mi
Benim yoğun geçiyor . Kızlar da hasta
Tam 1,5 aydir evde dönüşümlü herkes hasta
Siirt’te geldiğimiz günden beri gün yüzü görmedik
Yaaa canım her yerde salgın var ister istemez okuldan da bulaşıyor vitamin filan bol c vitamini alın bqğışıklığınızı yüksek tutun
Sumbucol veriyorum küçüğe ben bağışıklık için

Güle güle gitsinler kızlar

Caaaaanımmmmmm taze annemmmmmm
Gel tabikisi deeeeee
ama çözemedim topiği tam olarak
paramı biriktiriyoruz nasıl yapıyoruz

şimdi benim yeni bebem oldu... işede pazartesi başladım... daha maaşımı önümüzdeki ay almaya başlayacam
ama siz tek tek yazıorsunuz kafam karıştı

Maşallahhh canım benimmm

Başlıktan da anlaşıldığı gibi ne istiyorsan yazabilirsin birikim,,, evlilik,,, çocuk,,, iş herşeyi konuşuyoruz canım

Hoşgeldin kahven hazır canım afiyet olsun

Maşallahhh canım benimmm

Başlıktan da anlaşıldığı gibi ne istiyorsan yazabilirsin birikim,,, evlilik,,, çocuk,,, iş herşeyi konuşuyoruz canım

Hoşgeldin kahven hazır canım afiyet olsun
Teşekkür ederim cnmmmmmm
böyle yazınca dizginliyorum kendimi
bebekten dolayı çok masraf oluyor
amacım kıyıya köşeye atmak
bazende sinirler gerilmiyor değil iyi gelir burası inşallah

selammmmmmmmmmmmm herkese

hoşgeldiniz sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

akşam menüm hazır kafamda ayarladım karışık kızartma ohh mis dün yogurt çorbası bamya yemeği yaptım çok az arttı onuda eşim öğlen yer Bugün manav günü dolmalık biber alcam yarında onu yaparım yanına sıcacık çorba cumaya Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…