🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar
Kahvaltıya sigara böreği kızartqcam ım küçüğüm seviyor yanına da mandalina suyu

Bugün kreşte etkinlik var çocukları burger King e ve oyun alanına götürecekler Ayyy benim kız ilk defa bensiz gidecek
Öğretmene dedim durur mu benim ki çok hareketli bişey olmaz güvenin bize dediçok heyecanlıyım bensiz napacak acaba dışarda

Bugün 10.30 bıracam erken çağırdılar

Günaydın kızlar sabah tost yaptım kahvaltıya küçük yemedi yine meyve yedirdim artık aç gitmesin serviste midesi bulanmasın diye büyük kızımın beslenme listesinde sarma vardı onu yaptım akşamdan sabah hazırladım.Kart yine coştu dün manava markete uğradım sadece meyve ve az az sebze aldım 120 tuttu

Evet insanlar artık normal gim
Geldim bebegimmmm
Gunaydin kızlar herkes iyi mi
Benim yoğun geçiyor . Kızlar da hasta
Tam 1,5 aydir evde dönüşümlü herkes hasta
Siirt’te geldiğimiz günden beri gün yüzü görmedik
Geçmiş olsun canm.Bizim evde de durumlar aynı Bu kış çok zorlu geçecek belliki şimdiden bu haldeyiz

Selam kızlar Küçüğümle kahvaltı yaptık şimdi muzunu yiyor kreşe gideceğiz
Tavuk köftesi hazırladım yanına bulgur pilavı ayran salata yapacam menüm hazır kafam rahat
Maşallah hemen alıştı minnoş kizin kreşe gitmeye darısı benim darısı benim tosbigimin başına inşallah

Ahhh o aylık yapipta birdaha gitmemek nasıl oluyor anlayan bilen beri gelsin,bizede anlatsın luutfeenngerçekten içten söylüyorum bunu.
3 poşet içinde deterjan et tavuk balık olmayan malzemeye dün akşam 500 e yakın ödedik.

günaydın herkese...
2.5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek ne zormuş ya
Yaaaa canım benim üzülme annesi sen onun için çalışıyorsun annen bakıyor gözün arkada kalmasın
Maşallah hemen alıştı minnoş kizin kreşe gitmeye darısı benim darısı benim tosbigimin başına inşallah
Evet canım çok şükür sabah kalkar kalkmaz gitmek istiyor hatta öğretmeni tüm gün başlayalım diyor ama ben evdeyken tüm gün istemiyorum

günaydın herkese...
Hoşgeldiniz aramıza
Çok zor oluyor.Buyuncede zor oluyor gerçi Benim de bebişim evde günde kaç defa arıyoruz birbirimizi yinede aklım kalıyor.Buyugunde de kalıyor oda okulda indimi bindimi yemegini yedimi v.s Kısacası anne olunca her şekilde zor yani.
Ama olsun sonuçta onlar iyi yaşasın diye çalışıyoruz bizde.

İnşallah hep hevesle okullarına gider ileriki yıllarda da.Ama senin kızın aktif ve çeneli anlattigin kadariyla,birde sosyal bir çocuk sürekli aile içi gidip gelmeniz v.s bunlar çok büyük etken bence ev zaten kesmiyordu onu galiba hazır çıkış yolu bulmuş kendine bu fırsatı kaçırirmi hic
Benim bebe karşı komşuya kapıyı açtırmıyor hala işimiz çok zor olacak sanırım

Çene mi abovvvv hiç susmaz uykuda bile konuşur
Bugün burger King ve oyun alanına gidecekler bakalım ben heyecanlıyım ilk defa bensiz bir yere gidiyor

Çok düzenlidir saçının bir yeri çıksa kaç defa toplayıp gece uykudan uyanır saçını toplatır bir yeri pis olmayacak başak burcu yani

Girdiği ortamda kendi tek. Olsun ister sürekli kendi konuşacak akşam büyük kızımla konuşalım diyoruz yokk hiç fırsat vermiyor artık sıraya koyuyorum şimdi sıra ablada diyorum da ancak zar zor ikna olıyor

İnşallah her zaman böyle istekli olur canım okul konusunda

günaydın herkese...
Ben ücretsiz izin alıştım oğlum 20aylık civarıydı işe başladığımda.Annem baktı 33aylık olana kadar.Sonra kreşe baslamıstı.Ben ilk gün bırakıp işe geldiğimde özledim tabiki ama cayımı falan böyle yalayarak tadını ala ala içesim gelmişti hiç unutmuyorumSeninkisi küçük daha aklın kalır haklısın benimki büyümüştü.Şimdide okula bırakıyorum iş yerinde 15dk nefes alıyorum sonra çayımı içip kahvaltımı ediyorum

Ozaman herkese tünaydınlar
İşteyim çalışıyorum aynı zamanda akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Ben akşam kaşarlı sucuklu tost yaptım kahvaltılık hazırladım cay demledim eşimle öyle yedik.Oğlusa çorba falan vardı onları yedi.Akşam barbunya pişirdim yanına bir pilav yaparım bide yoğurt yeter.Yarın Allah Kerim

Yaaaa kızzz çayı nasıl yalayarak içiyorsun kahkaha attım

Selammmm şekerler
Bende kahvaltıya sigara böreği yaptım yedik içtik oğlum ve eşime de koydum yanlarında götürdüler
Alt komşum kahveye cağırdı miniğimle oraya indik bebeği var 1 yaşında benimki ona abla oldu minoşşşş diye sevdi kızı
Öğlene dünden tavuk pilav vardı yendi
Akşama kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması, çorba yapasım var

Evet cnm ama psikolojim kabullenmedi daha

Hoşbuldummmmmmmm
Tşk ederm
Kesinlikle varımız yoğumuz onlar için ama daha alışamadm bide ben aramıorm
Ararsam hç alışamam

Ozaman herkese tünaydınlar
İşteyim çalışıyorum aynı zamanda akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Neyseki yemek derdim yok

Ooo sen baya maşallah evde kalmş büyürmüşsün :) benm kızım tüp bebek haliyle maddi yönden zor geçti, eşimin maaşı kredi
Mecburen başlamak zorunda kaldm cnm

Allah bağışlasın.Hepimizin şartları bir olmuyor canım.Onlara daha güzel bir gelecek için çabalıyoruz.Sende çok düşünme iyice zor gelir.Yıllar sonra arkana baktığında gülerek hatırlarsın inş bu zamanlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…