🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yaaa cok tşkk ederm
Kesinlikle herşeyimiz onlar için ama biraz zorlanıorm

Slmlar
Dün kızın öğretmeni beden dersine eşofman la gelin demiş. Bizde eşim kızım ben lcw ya gittik. 2 takım eşofman aldık 230tl tuttu.kızı eşim okula götürüyor ka gündür. Oğlum pennirli poğaça istedi Evde de çok az vardı gittik beraber peynir tost ekmeği çikolta falan aldık. Ya hiç eksik bitmez mi. Artık eşime şu bitmiş demeye sinir oluyorum. Böyle markete gidiyoruz .oda aylık yüklü alışveriş yaptigimiz halde.
Bugün kendime tatil ilan ettim.boynum başım çok ağrıyo. Nette araştırdım bol dinlenmek

Lazım yazıyordu. Önceki msji tlf yazmadı niyeyse...
Bende sabah Oğlanı gönderdim yattım. Kızım uyandırdı kah.hazırladım. bol bol uzandım. Esim ben demeden salonu süpürdü. Ay koltukta uzanirken birinin ev süpürmesi çok eğlenceli.
Sıvı sabun limon tuzu ekmek alındı.
Taze fasulye yaptım. Öğlen eşime tost oğlumda tavuklu şehriye çorbası yedi.
Akşamda fasulye yesinler.
Eşim diyorki hiç börek yapiyosun. Dedim bende hamurisi yapmıyorSam
Dün peynirli poğaça çok lezzetli oldu ama içinin kaşari full tepsiye yayılmış Okadar da sıkı kapatmistim niye öyle oluyor anlamıyorum. Bende peynirleri aldım poğaça nin üstüne yapıştırdim

Oy kuzum bıcir bıcir konuşur orlar da .çok özledim yav

Ben sana diyorum çok iş yapıyorsun dinlenmiyorsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
haftanın son iş günü...

bebilşimin odasına bebek odası takımı almadım.. onun yerine kullanışlı uzun ömürlü bir dolap şifonyer felan yaptırmak istiyorum... herkes ama çocukluğunu yaşasınnnnnnnnnnnnnn diyor... ama bence çocukluk oda takımıyla olmaz..
siz neler yaptınız çocukalrınıza

Günaydın canım

Canım zaten bebek odasına gerek yok bence dolap şifonyer ve yatak yeterli
Ben büyük kızıma 4.5 yaşında oda almıştık dolap şifonyer ve yatak... komidinler boş yere yer fazlalığı bence

Çocukluğunu yaşamakla ne alakası var ki zaten sen ona bir alan ayarlayacaksın ki

aynen hatta böyle şimdiki pajurlu dolap tarzından istemiorum sade ve şık birşey arıyorum ama bu sene hep cafcaf moda sanırım

aynen hatta böyle şimdiki pajurlu dolap tarzından istemiorum sade ve şık birşey arıyorum ama bu sene hep cafcaf moda sanırım
Bence abartıya gerek yok çünkü belki büyüyünce beğenmeyecek ben olsam sade beyaz güzel bir model yaptırırım hem hoş ve sade durur
Yatak örtüsü ve perdeyi halıyı filan renkli yapabilirsin hem sıkılınca değiştirmesi kolay olur

valla perdesi evlendiğim zaman sade bişey almıştm odayı kapatsın diye.. değiştirmeyi düşünmüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…