Yaaa cok tşkk edermAllah bağışlasın.Hepimizin şartları bir olmuyor canım.Onlara daha güzel bir gelecek için çabalıyoruz.Sende çok düşünme iyice zor gelir.Yıllar sonra arkana baktığında gülerek hatırlarsın inş bu zamanlarını
Oy kuzum bıcir bıcir konuşur orlar da .çok özledim yavGünaydın kızlar
Kahvaltıya sigara böreği kızartqcam ım küçüğüm seviyor yanına da mandalina suyu
Bugün kreşte etkinlik var çocukları burger King e ve oyun alanına götürecekler Ayyy benim kız ilk defa bensiz gidecek
Öğretmene dedim durur mu benim ki çok hareketli bişey olmaz güvenin bize dediçok heyecanlıyım bensiz napacak acaba dışarda
Bugün 10.30 bıracam erken çağırdılar
Ben sana diyorum çok iş yapıyorsun dinlenmiyorsunLazım yazıyordu. Önceki msji tlf yazmadı niyeyse...
Bende sabah Oğlanı gönderdim yattım. Kızım uyandırdı kah.hazırladım. bol bol uzandım. Esim ben demeden salonu süpürdü. Ay koltukta uzanirken birinin ev süpürmesi çok eğlenceli.
Sıvı sabun limon tuzu ekmek alındı.
Taze fasulye yaptım. Öğlen eşime tost oğlumda tavuklu şehriye çorbası yedi.
Akşamda fasulye yesinler.
Eşim diyorki hiç börek yapiyosun. Dedim bende hamurisi yapmıyorSam
Dün peynirli poğaça çok lezzetli oldu ama içinin kaşari full tepsiye yayılmış Okadar da sıkı kapatmistim niye öyle oluyor anlamıyorum. Bende peynirleri aldım poğaça nin üstüne yapıştırdim
Konuşmaz mıOy kuzum bıcir bıcir konuşur orlar da .çok özledim yav
Aksini iddia edeni üzerizGenciz dimi güzeliz
Hahahahhaytttt beeeeee dostuma bakAksini iddia edeni üzeriz
Canım bolllll güzelliklerle dolu bir cuman olsunOzaman benden de günaydınlarrrrr herkese kucak dolusugönderiyorum
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
haftanın son iş günü...
bebilşimin odasına bebek odası takımı almadım.. onun yerine kullanışlı uzun ömürlü bir dolap şifonyer felan yaptırmak istiyorum... herkes ama çocukluğunu yaşasınnnnnnnnnnnnnn diyor... ama bence çocukluk oda takımıyla olmaz..
siz neler yaptınız çocukalrınıza
aynen hatta böyle şimdiki pajurlu dolap tarzından istemiorum sade ve şık birşey arıyorum ama bu sene hep cafcaf moda sanırımGünaydın canım
Canım zaten bebek odasına gerek yok bence dolap şifonyer ve yatak yeterli
Ben büyük kızıma 4.5 yaşında oda almıştık dolap şifonyer ve yatak... komidinler boş yere yer fazlalığı bence
Çocukluğunu yaşamakla ne alakası var ki zaten sen ona bir alan ayarlayacaksın ki
Bence abartıya gerek yok çünkü belki büyüyünce beğenmeyecek ben olsam sade beyaz güzel bir model yaptırırım hem hoş ve sade dururaynen hatta böyle şimdiki pajurlu dolap tarzından istemiorum sade ve şık birşey arıyorum ama bu sene hep cafcaf moda sanırım
Bence abartıya gerek yok çünkü belki büyüyünce beğenmeyecek ben olsam sade beyaz güzel bir model yaptırırım hem hoş ve sade durur
Yatak örtüsü ve perdeyi halıyı filan renkli yapabilirsin hem sıkılınca değiştirmesi kolay olur
O zaman halıyı ve yatak örtüsünü alırsın hatta oyun halısı gibi halılar var güzel oluyor onlara da bakabilirsinvalla perdesi evlendiğim zaman sade bişey almıştm odayı kapatsın diye.. değiştirmeyi düşünmüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?