Ne konuda Fransız kaldınYaaa ben size cok fransız kalınca
Geçmiş olsjn kuzumGunaydin kızlar
Gece hiç uyuyamadım büyük kız karnım agriyor diyip birden kustu.
Temizleme falan derken uykum kaçtı film izliyorum ozlemisim sessizlikte film izlemelyi .
En son 6 yıl ince falan böyle izlemişimdir
Ne konuda Fransız kaldınHepimiz fakiriz halkın sesi burası
Öyle düşünme bak yemeğini annende yiyiyorsun yemek yapma derdin yok en güzeli ohani kimseyi tanımayınca yorum yapıp fikir beyan edemedim
bide çok monoton kaldım haha
yaaa bilmiyordum mesela seninde öyle olduğunuÖyle düşünme bak yemeğini annende yiyiyorsun yemek yapma derdin yok en güzeli oEşin nezaman gidiyor bebiş nasıl?Bizde eşimle çok ayrı yaşadık çok zor oluyor bide benimki doğudaydı 4-5ayda bir gelirdi 15günlük izne. 4 yılım böyle geçti 2 yılda batıda oradan oraya tayin oldu yine böyle geçti ayrıca masrafta 2 katıydı dışardan yerdi yol parası.Maddiyat ayrı Özlem ayrı oluyor.Çocukta 4yıl babasını arada gördü zor günler geçirdik bizde.Tez vakitte sizde kavuşursunuz inş
bende senin gibiydim canım eşim asker şarka gideceği belli oldu ara tayinde bende erken dogum yaptım babalık izni vb derken kızım 1 aylıkken gitti eşimyaaa bilmiyordum mesela seninde öyle olduğunu
ayy beni anlayan birinin olması cok güzel... hani tekken sorun olmuyordu.. çocuk varken gerçekten annem yanımda bile olsa eş faktörü başka.. mesela ben evimde kalıorm annemde değil.. eşim yokken sabahları süt sağmak işe yetişmek kabus.. bebekte ağlıo felan cinnet geçiriyorum
eşim varken sakin sakin sütümü sağıyorum..o bebekle ilgileniyor.. yediriyorum altını temizliyorum anneme bırakıyorum vs..
dışarıda işim oluyor eşim arabayla götürüp getiriyor.. yani çocuk olunca gerçekten zor
oyyy Allah yardımcınız olsunbende senin gibiydim canım eşim asker şarka gideceği belli oldu ara tayinde bende erken dogum yaptım babalık izni vb derken kızım 1 aylıkken gitti eşimokyonus eşi gibi 3-4 ay da bazen 5 ayda bir 15 günlüğüne geldi kızım babasını bilmiyordu annemle kaldık 2 yıl sonra eşim geldi.Baya zorlandım araba kullanamıyorum çocuk hasta olsa abimleri arıyordum
şimdi beraberiz canım Van dayız geçen yıl geldik.Eş götürülen yer olunca geldim ilçe bile olsa gelecektim çünkü çocuklarım çok etkileniyor kız çocugu babasını arıyor özlüyoroyyy Allah yardımcınız olsun
bizim bu süreç 3 yolun sonunda bitecek bir şekilde..
ama sizinki sanırım her şark görevinde böyle olacak değilmi
Benm kızım 4 aylık o bile babasını biliosa eminin senin kız nasıl özlüyordur..şimdi beraberiz canım Van dayız geçen yıl geldik.Eş götürülen yer olunca geldim ilçe bile olsa gelecektim çünkü çocuklarım çok etkileniyor kız çocugu babasını arıyor özlüyor
Kız ne Fransızı hepimiz yazıyoruz bişeylerYaaa ben size cok fransız kalınca
İYi eğlenceler canım bol bol hasret giderin kardeşinle benden selam söyleCanım yoğun geçiyor günler
Pazar günü gezmeye çıktık çay içtik göl kenarında
Dün antebe gittik çocukları hayvanat bahçesine götürdük gezdik güzel ama yorucu bir gündü
Bugünde kahvaltıya gittik dolu dolu geçiyor gün perşembe sabah gidecekler daha sık uğrarım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlunGeçmiş olsjn kuzumBenimkininde burnu tıkalı hafif ateşi var bugün annemlere gidecegız erzak falan alacağız baya masraflı bir hafta olacak.Oğlusu doktora götüreceğim eşim göz doktoruna gidecek onunda gözlük ve gözlük camı değişir taksit üzerine taksit artık hangi birisini ödeyecegımızı şaşırıyoruz Buzdolabı tekledi çok şükür hallettik yüreğimi tuttu
Kız benim de eşim şehirdışında çalışıyor alışıyor insan zamanlayaaa bilmiyordum mesela seninde öyle olduğunu
ayy beni anlayan birinin olması cok güzel... hani tekken sorun olmuyordu.. çocuk varken gerçekten annem yanımda bile olsa eş faktörü başka.. mesela ben evimde kalıorm annemde değil.. eşim yokken sabahları süt sağmak işe yetişmek kabus.. bebekte ağlıo felan cinnet geçiriyorum
eşim varken sakin sakin sütümü sağıyorum..o bebekle ilgileniyor.. yediriyorum altını temizliyorum anneme bırakıyorum vs..
dışarıda işim oluyor eşim arabayla götürüp getiriyor.. yani çocuk olunca gerçekten zor
Canım öyle düşünme inan şimdi arabanın fiyatını sorsan üzerine 20 30 eklemişlerdirŞans mı var bende araba alırken elimizdeki altınları bozdurduk kalanı tl de duruyor nasıl yükseldi altınocakta krediye ara ödeme yapalım diyorum canım sıkılıyor böyle oldukça en azından borcum azalır
Benim küçük cadı bazen diyor babasına (gerçi baba demez ismiyle çağırır) ne zaman geleceksin diyeBenm kızım 4 aylık o bile babasını biliosa eminin senin kız nasıl özlüyordur..
Kıyamam,
İnşallah hep iyi yerlere denk gelir, hep birlikte olursunuz
Ne olacak böyle insanlarn hali hiç bilmiormKriz büyüdü: Marketlerde şeker ve yağ satışlarına kota geldi
Marketlerdeki şeker krizinden sonra şimdi de şeker ve yağ satışları sınırlandırılmaya başlandı. Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç, elindeki arzı kısıtlı olan perakendecinin, tüm tüketicilere ulaşmak için kısıtlı satış yöntemini kullandığını söyledi. Aykaç, "Görünen o ki, şekerden...www.sozcu.com.tr
Aaa bilmiodm neden şehir dşnda kız..Kız ne Fransızı hepimiz yazıyoruz bişeyler
İYi eğlenceler canım bol bol hasret giderin kardeşinle benden selam söyle
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun
Kız benim de eşim şehirdışında çalışıyor alışıyor insan zamanla
Canım öyle düşünme inan şimdi arabanın fiyatını sorsan üzerine 20 30 eklemişlerdir
Benim küçük cadı bazen diyor babasına (gerçi baba demez ismiyle çağırır) ne zaman geleceksin diye
Babası da sana para kazanıyorum gelecem diyor
Geçmiş olsn cnm temz çktğına sevindimİyi akşamlar kızlar ablamlarla kahvaltı yaptık çıktık
Küçüğümü kreşe bıraktım eğlence merkezine gidecekleri bugün 45 TL ona verdim
Büyük kızımla hastaneye gittik tahlil filan yaptırdık bir kısmı çıktı temiz çok şükür
Sağlık raporunu da haftada alacağız
Dönüşte küçüğümü aldık kreşten anneme geldik annem mangal yaktı yedik kahvemizi, içtik burda kalacağız bugün şimdi küçüğümü uyutuyorum dinlenecem iniallahhh
2 sene olacak martta canım istanbulda çalışıyor 2 aya bir geliyor 1 hafta kalıp geri gidiyor yazın biz gittik derken zaman geçiyorNe olacak böyle insanlarn hali hiç bilmiorm
Artk hiç bişeye yaklaşamıoruz
Herşey el yakıor
Bu süreçte hırsızlkk olaylarıda aldı başını gitti
İnsanlar aç
Aaa bilmiodm neden şehir dşnda kız..
Hahahhaa ismiylemi
Geçmiş olsn cnm temz çktğına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?