🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cedric1003 geçmiş Allah şifa versin.Çocuklar nasıl?Büyük kız başlıyor mu yarın okula?
Saol cnm .
Kızlar şükür iyi ama bende eklem avrilari devam ediyor bazılarının uzun süre pozitiftik durumu devam edebiliyormuş .
Yarın başlayacağız bakalım yeni döneme .
Eğer bir aksilik olmazsa küçüğümü de havalar ısınınca göndereceğim evde kalmasın .
Oyyy şu çamaşır da bitmiyor bir türlü neyseee yeni hedef kurutma makinası olsun o zaman

Küçüğümü yıkadım şimdi uyutuyorum

Kahve içeceğim
Bende kurutma istiyorum kıs aylarında şart kurutma makinesi

Keşke rapor alsan canım biraz dinlenirdin evde

Ya bizim burda kurutmak sorun olmuyor ama ben toz için istiyorum vallahi çamaşırı katarken bile hapşuruyorum kurutma makinası en azından toz olmuyor

Keşke rapor alsan canım biraz dinlenirdin evde

Ya bizim burda kurutmak sorun olmuyor ama ben toz için istiyorum vallahi çamaşırı katarken bile hapşuruyorum kurutma makinası en azından toz olmuyor
Hiç dinlemedim cok ihtiyacım var ama ne bilim rapor almak vicdanımı rahatsız ediyor .

Yaaaaa iyi kalpli öğretmenimmmm

Canım benim vicdan yapacak bir durumun yok ki sonuçta rahatsızlık söz konusu
Rapor izin olayları beni cok geriyor . Aslında hastalık bir haksızlık yok ama ne bilim işte yahu çocuklar geri kalmasın diyorum .
Uç kız kardeş diye yeni bir dizi başlıyor kanal d de
Yargı izliyorum bende Ilgaz gerçek mi acaba

Evet merak ediyorum 3 kız kardeşi bizim gibi

Nasıl Ilgaz gerçek mi kız anlamadım

Geçmiş olsun canım ne yalan söyleyim bende hiç gitmek istemiyorum hasta olunca bişey yemem içmem

Günaydın kızlar işe başladım sabah çocukları servise bindirdik.Büyük kızım çok heyecanlıydı kıyamam ben inmedim yoksa ağlardı sende gel diye yeni öğretmen yeni arkadaşları inşallah güzel geçer günü

Yeni öğretim dönemi evlatlarımızada bizede hayırlı uğurlu olsun inş

Günaydın kızlar

Evi topladım robot süpürdü toz aldım çamaşır serdim bulaşık makinasını boşalttım

Kahvemi içtim

Şimdi Küçüğümle parka gidiyoruz hava güneşli

İyi akşamlar canlar nerdesiniz bakalım

Bugün Offf günümdü sabah toz çamaşır harici birşey yapmadım
Yemek de kızlara pizza kendime kebap söyledim

Marketten yumurta ve kıza şeker aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…