- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Cok saol tatlımOyyy oyyyy valla çok zor zamanlar hele annemin hastalığıı abovvvv olmasın valla biz olaak onun yerine
Canım çok geçmiş olsun anneanneceğine yaşlılar işte ne olacak diyorlar hayırlısı İyileşir inşallah
Yok canım ben cuma tekrar test yaptım negatiftimCok saol tatlım
Sende belirti falan var mi
Saol cnm .Cedric1003 geçmiş Allah şifa versin.Çocuklar nasıl?Büyük kız başlıyor mu yarın okula?
Bende kurutma istiyorum kıs aylarında şart kurutma makinesiOyyy şu çamaşır da bitmiyor bir türlü neyseee yeni hedef kurutma makinası olsun o zaman
Küçüğümü yıkadım şimdi uyutuyorum
Kahve içeceğim
Keşke rapor alsan canım biraz dinlenirdin evdeSaol cnm .
Kızlar şükür iyi ama bende eklem avrilari devam ediyor bazılarının uzun süre pozitiftik durumu devam edebiliyormuş .
Yarın başlayacağız bakalım yeni döneme .
Eğer bir aksilik olmazsa küçüğümü de havalar ısınınca göndereceğim evde kalmasın .
Bende kurutma istiyorum kıs aylarında şart kurutma makinesi
Hiç dinlemedim cok ihtiyacım var ama ne bilim rapor almak vicdanımı rahatsız ediyor .Keşke rapor alsan canım biraz dinlenirdin evde
Ya bizim burda kurutmak sorun olmuyor ama ben toz için istiyorum vallahi çamaşırı katarken bile hapşuruyorum kurutma makinası en azından toz olmuyor
Yaaaaa iyi kalpli öğretmenimmmmHiç dinlemedim cok ihtiyacım var ama ne bilim rapor almak vicdanımı rahatsız ediyor .
Rapor izin olayları beni cok geriyor . Aslında hastalık bir haksızlık yok ama ne bilim işte yahu çocuklar geri kalmasın diyorum .Yaaaaa iyi kalpli öğretmenimmmm
Canım benim vicdan yapacak bir durumun yok ki sonuçta rahatsızlık söz konusu
Evet merak ediyorum 3 kız kardeşi bizim gibiRapor izin olayları beni cok geriyor . Aslında hastalık bir haksızlık yok ama ne bilim işte yahu çocuklar geri kalmasın diyorum .
Uç kız kardeş diye yeni bir dizi başlıyor kanal d de
Yargı izliyorum bende Ilgaz gerçek mi acaba
Selam canım hoşgeldin nasılsın büyüttün mü bebişi
İyiiym canım sen nasılsınNasılsın canım
İlgaz diye bir adam var kızlarımıza da Allah öyle es nasıl etsinEvet merak ediyorum 3 kız kardeşi bizim gibi
Nasıl Ilgaz gerçek mi kız anlamadım
Merhaba nasılsın bebis nasıl umarimBu ara çok harcama yapıyorum gruba gelmem lazım :)
Hahahha evet bir zamanların emir i şimdinin ılgazı ıİlgaz diye bir adam var kızlarımıza da Allah öyle es nasıl etsinyakisikli , çalışkan , dürüst , becerikli
Merhaba nasılsın bebis nasıl umarim
Hersey yolundadır
Yaaa maşallahhh kuzuma en tatlıBu ara çok harcama yapıyorum gruba gelmem lazım :)
Geçmiş olsun canım ne yalan söyleyim bende hiç gitmek istemiyorum hasta olunca bişey yemem içmemTam hastalık bitti derken şimdide esim hasta oldu.ay bide öyle bişeyki yataktan çıkmıyor. Ateşi var duşa gir diyorum girmiyor.battaniye nin altında öf.annem babam illa hastaneye gitsin diyo öf gitmiyor anacım ben napim..
Bidaha esim hasta olduğunda annem gile soylemicem. Onlar gitsin diyo bu burdan gitmem diyo.
Valla çocuklarım hastayken daha uysallar.ne desem yapıyorlar.Valla büyüklerin hastalığı daha kötü. Misal annem
Günlerce hasta yattı teste goturemedik. Şimdi eşin illa teste gitsin diyo
Bime gittik çocuklarla portakal limon patates nudell hamburger ekmeği cubuk kraker meyve suyu limonata kivi yagcoz nescafe aldık 110tl tuttu.
Kemik sulu soğanlı sarımsaklı mercimek çorbası yaptım.
Yeni öğretim dönemi evlatlarımızada bizede hayırlı uğurlu olsun inşGünaydın kızlar işe başladım sabah çocukları servise bindirdik.Büyük kızım çok heyecanlıydı kıyamam ben inmedim yoksa ağlardı sende gel diye yeni öğretmen yeni arkadaşları inşallah güzel geçer günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?