ne yapmayı düşünüyorsunuz sizde bir avukata sorun canım kiracınında hakları var devletin belirlediği orandan fazla zam yapamaz.Bugün ev temizdi oh rahattım.
Oğlanı okula yolladım geri yattım. Havada yağmurlu ydu.kızım eşim kalkmıştı benden önce. Kahvaltı hazırladım. Buzlukta hamurisi yokmu diyorlar.bende simit ve pastane poğaça si yaptım. Pişiyor lar.
Şoka gittim.susam maya sigara sıvı el sabunu bi küçük bi büyük boy.şalgam şampuan 93 küsür verdim.
Ev sahibim ihtar cekmis.sebebide eve tadilat yapacakmış .yalan .son model fayans dolaplar halbuki.
Beni çıkarıp başkasına verecek.haram zehir zikkim olsun.hem komşulara diyormus ki kiracılar in evine 1tl masraf yapamam hemde tadilat yapılacak diye ihtar çekiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Yiyemesin insallah
Evet canım eşim avukatla görüşmede suan.işimizi gücümüzü bıraktık bunlarla uğraşıyoruz ya.aç gözlü insanlardan nefret ediyorumne yapmayı düşünüyorsunuz sizde bir avukata sorun canım kiracınında hakları var devletin belirlediği orandan fazla zam yapamaz.
Bacim sanki seninkiler yemek mi yiyorİyi akşamlar kızlar kahvaltıdan sonra annem babam geldi kahve içmeye onlar kalktı eşimin teyzesi kaynanam aradı ondaymış illa gel dediler neyse gittik küçük kızımla onunda amaasınıfo çağında kızı var bayağı bir oynadılar giderken kızlara oyuncak aldım 70
Akşamüstü geldim eve büyük kız noodle almış yemiş
Biraz da patates kızarttım yoğurtla filan yediler ben çok toktum yemedim
Ayyy 2 gündür ana olup yemek yapamadım
Şimdi kahvemi içiyorum
Offfff yaaaa sinir oluyorumEvet canım eşim avukatla görüşmede suan.işimizi gücümüzü bıraktık bunlarla uğraşıyoruz ya.aç gözlü insanlardan nefret ediyorum
Yaaa evet ama yine de yiyorlar biraz sanki azıcıkBacim sanki seninkiler yemek mi yiyor
Bende sinirliyım ama çocuklara değil. Ev sahibine.eşim avukata gitti.800 tl gittiOfffff yaaaa sinir oluyorum
Zaten sizin ev sahibine yazmıştım sinir oluyorum diyeBende sinirliyım ama çocuklara değil. Ev sahibine.eşim avukata gitti.800 tl gitti
Benim kızda okuldan geldi.şimdi koltukta uyuyor.heralde beraber gece mesai yaparizZaten sizin ev sahibine yazmıştım sinir oluyorum diye
Minnoşum şimdi dizimde uyudu kaldı acaba gece mi mesaiye kalkarım yoksa sabah erkenden mi
Buna hazır değilimBenim kızda okuldan geldi.şimdi koltukta uyuyor.heralde beraber gece mesai yapariz
Benim Kociste gece ise gidecek.acaba korku filmimii izlesemBuna hazır değilim
Çığlık a da gidemedik zatenBenim Kociste gece ise gidecek.acaba korku filmimii izlesem
Çok şükür canım daha iyi artık hecelemiyor okuduğunu anlıyor matematiği çok seviyorBende asla göndermezdim gelen velilerin çoğu da alan dışıbir yolunu bulup adresi aldırıyorlar .
Yakışıklının okumalar nasıl hersey yolunda mi
Ev sahibim intihar etmiş anladımBugün ev temizdi oh rahattım.
Oğlanı okula yolladım geri yattım. Havada yağmurlu ydu.kızım eşim kalkmıştı benden önce. Kahvaltı hazırladım. Buzlukta hamurisi yokmu diyorlar.bende simit ve pastane poğaça si yaptım. Pişiyor lar.
Şoka gittim.susam maya sigara sıvı el sabunu bi küçük bi büyük boy.şalgam şampuan 93 küsür verdim.
Ev sahibim ihtar cekmis.sebebide eve tadilat yapacakmış .yalan .son model fayans dolaplar halbuki.
Beni çıkarıp başkasına verecek.haram zehir zikkim olsun.hem komşulara diyormus ki kiracılar in evine 1tl masraf yapamam hemde tadilat yapılacak diye ihtar çekiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Yiyemesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?