Ne var süsü nü benim kizada bulaştırsa yaKahvaltıdan sonra anneme gittik Annem. Lahana sarması ve dolma pişirdi yedik kahvemizi içtik eve geldik markette 200 TL harcadım birkaç parça şeye
Kızlara dünden makarna vardı yanına da tavuk kızarttım yediler
Meyvelerini yediler
Büyüğüm derse küçüğüm de uykuya geçti
Küçüğüm çok süslü kuyumcuda pırıltılı bir küpe beğendi babasına söyledik alacağız gelecek ay
Mutlu yılları olsun kızının ❤❤❤❤❤Selam kızlar
Bugün büyük kızımın dogumgunuydu . Yemek , pasta falan gitti yine paralar
Pazar günü arkadaşlarıyla kutlayacağız
Kmsl Hnd hayirli olsun çeyreğin tatlım ekders yattı yarına bende alacağım insallah
Ohhhhhh gelsin kilolar afiyet olsunKızım durmadı kek yapalım diye.
Biraz önce portakalli kek yaptım kızımla beraber.yumurta yla şekeri çok karıştırın ca çok kabariyor kızlar haberiniz olsun.
Yarın pizza yapacam.
Maşallahhh prensesim mutlu huzurlu sağlıklı yılları olur inşallahhhhSelam kızlar
Kmsl Hnd hayirli olsun çeyreğin tatlım ekders yattı yarına bende alacağım insallah
Mutlu yılları olsun kızının ❤❤❤❤❤
Cok sağolun kebap güzelleriOhhhhhh gelsin kilolar afiyet olsun
Benim canım da lahmacun istiyor haftasonu yaptırayım
Maşallahhh prensesim mutlu huzurlu sağlıklı yılları olur inşallahhhh
Mutlu yılları olsun prensesinin şansı bahtı açık olsun inşallahSelam kızlar
Cok saol teyzesi amin canım bütün çocuklarınMutlu yılları olsun prensesinin şansı bahtı açık olsun inşallah
Çok şükür canım çok mutlu geliyor keşke geçen yıl verseydim.En azından dil konusunda geri kalmazdı çok geriden geliyor ingilizcede sınıftaki öğrenciler çok güzel konuşuyormuş bazı kalıp cümlelerini haftasonu nehirde ingilizce dersi alacak yetişmek için dedi dün akşam öğretmeni aradı.Bereket günlerinde evin kredisini kapatalım diye niyet etcem o biterse hep özele gönderirim.Cok saol teyzesi amin canım bütün çocukların
Yeni okul nasıl gidiyor hersey yolunda mi
Bende diyom bu kız nerelerdeSelam canlar nerdesiniz bakim
Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım kızla parka gittik bayağı bir gezdik hava çok güneşli
Dönüşte markete girdik bir iki ıvır zıvır 100 tl gitti kuzum çilek istedi aldık çok lezzetliymişş
Eve şimdi geldik baktım getir indirim vermiş 1 kg fileto tavuk 20 tl ye geldi hemen sipariş ettim kahvemi içene kadar geldi
Akşama tqvuklu pilav yapacam Ayyy canım da döner istiyor belki döner yaparım
Afiyet olsun canımAyyy hava çok güzeldi vallahi
Sana da afitiyet olsun canımİşlerle uğraşıyorum gözlerim ağrıdı bilgisyara bakmaktan çay molası verdim kendime
Ay evet ya.Ayyy hava çok güzeldi vallahi
Ayyy hava çok güzeldi vallahi
Ayyy evet çok doğruAy evet ya.
Önümüzdeki günler 17 dereceye falan cikacakmis. Allah aşkına adana mersinin kışı neki?diğer illere ayıp olmasın diye bi 15gün sogur o kadar.bi 20 güne bahar gelir buralara.
Ben ne kışlar gördüm yozgatta
Onu düşünmek bile istemiyorumAyyy evet çok doğru
Ama sıcqğımız felaket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?