🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yoruldum

Döner yaptım yedik

Bulaşık makinası çalıştırdım
Çamaşır çalıştırdım
Kızlar yıkandı şimdi küçüğümü uyutuyorum

Oğlusa ve bize vitamin aldım 260tl eczane tuttu.4 tane iç camasırı aldım oğlana 80tl de ona verdim.20tl kırtasıye 100tl market.Bugün dünyayı harcadım gene

BiZde kısır ve ıspanak vardı.Soda içiyorum kahve içtik.
Küçük uyusun dsa büyükler cips kola keyfi yapacağız
Oğlusa ve bize vitamin aldım 260tl eczane tuttu.4 tane iç camasırı aldım oğlana 80tl de ona verdim.20tl kırtasıye 100tl market.Bugün dünyayı harcadım gene
Ya yeter ki dışarı çıkma sürekli para harcanıyor

Getir eşimin kartına tanımlı ne alışveriş yapıyorsam yazıyorum ona bugün dedi niye haber veriyon eksik neyse al işte diye

Yarın patlatmam lazım

Selam herkese
Ayyy arkadaşlar ben burayı okudukça resmen heyecanlanıyorum
Resmen evde iş yapmayı dışarı çıkmayı özledim 6 yaşında ve henüz 3 aylık iki oğlum var bin şükür ama aylardır evdeyim çok fena bunaldım ya, keyifli keyifli temizlik yapmayı yemekler yapmayı özledim, küçüğüm çabucak büyüsün istiyorum bütün gün emzir uyut alt değiştir koştura koştura tek çeşit yemek yapmaya çalış
Bugün sadece mutfak camını sildim nasıl keyif aldım anlatamam

Maşallah kuzuların daha çok küçük annesi hele bir yürüsün bakalım o zaman gör sen temizliği

Bende temizlik yapmayı severdim küçük kızım doğana kadar şimdi 3.5 yaşında hiç sevmiyorum

Sürekli anne diye sesleniyor birşeyler istiyor doğal olarak hevesim kalmıyor
Ben normalde temizlik yaparken son ses müzik açarım bir yandan oynar bir yandan temizlerdim nasıl bittiğini anlamazdım akşamına da yemeği dışardan söylerdim mi tadından yenmezdi

Bu ay kızı kreşe göndermedim hemen robot aldım

Şimdi sırada kurutma makinası almakta napalım temizlik yapamıyorsak teknolojiden yararlanıcaz ama dimi

Günaydın kızlar

Yeni uyandık

Gözümü açar açmaz cadı kızım - - anne seninle uyumak çok güzel dedi--

Yataktan Çıkasım gelmiyor küçük başımda bekliyor akşam cips vermedim sabah veririm dedim
Tepemde bekliyor akşam söz verdin ama diye

Sabah sabah getir den sipariş oluşturdum
4 litre süt,,, ped (üfff nekadar pahalı yaaa),,, çikolata,,, ekmek,,, yumurta,,, soğan,,, cips 250 tl (30 tl indirim vardı yine)

Selam dostlar
Güzel yoğun günler geçiyor
Eşim çocukları aldı dışarı çıkardı birkaç eksik vardı alacaklar hava da çok güzel biraz hava alsınlar bende ortalığı toplayıp süpürdüm kıyma çıkardım akşama menü lahmacun çorba salata

Eşyaların çoğu geldi bu hafta salona halı bakacağım
İnternetten kızıma kendime eşime çamaşır çorap sipariş ettim 240 tl

Dün misafirlerim vardı arkadaşlar güzel geçti
Salı günü günümüz var
Çarşamba da kızımın sınıf arkadaşlarını alacağım belki cumada misafirim olacak Allaha emanet geziyoruz bakalım

Manava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler
Canım bura daha iyi ama yinede yüksek fiyatlar Van a gezmeye gelmiştim kiralar giyim gıda gerçekten çok pahalı

Ohhh Ohhhh iyi sohbetler canım
Getir Bi mutluluk getir Bi mutlulukindirimler iyiymiş canım Burda Bi zıkkım yok
Heheheh benim kız dışarda bile getir görse bağırıyor getir bir mutluluk diye

SLmlar
Sabah eşim işten geldi.kahvaltı hazırladım. Ortalığı topladim.sonra eşim yattı. Süpürgeyi acmamida istemiyor pöf. Salonun Halısı ni kaldırdım. Farasla suourgeyle alayım dedim toz oldu hep ya .dedim 5dk sabret süpürgeyi açtım salon mutfak antre ön büyük balkonu ve banyoyu süpürdüm. Sildim.Mutfağı topladım. Bul.mak boşalttım. Kızın dersini yaptırdım. Oğlum kurstaydı
Çocuklarla Kitapçıya gittik oğluma kitap alacaktik aradigimizi bulamadik internet ten siparis vericem.
Dönüşte şoka ugradik
Dövme
Çikolata şalgam aldık 24tl.2de ekmek aldık 5tl.
Sabah et haşladım .etli dövme pilavı yapacam.dün mayaladım yoğurt çok güzel olmuş ondan çıkarırım bi de tursu yeter .namaz kıldım. Şimdi uykumgeldi ama ocakta pilav var.hava bahar havası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…