Kendi evime gitmek istiyorum ama kiraci var içinde. Ve günü kasımda bitiyor.evide kople içini yaptıracaz. E iki ay da tadilat desen 1 seneye ihtiyaç var.Ev sahibim intihar etmiş anladımbir hoş oldum çık kurtul canım boşver böyleleri ile baş edemezsiniz
Menümüz aynı bende köfte pilav salata.Bugün manava gidilecek meyve azaldı yeşillik çok az bugün köfte makarna yapcam.Arkadaşın kızına doğum günü hediyesi alınacak.Dün migrostan sucuk bitki çayı domestos aldık kantinden yumurta süt başka aklıma gelmiyor hepsine 300 e yakın ödedik.Kırtasiyeden defter aldım 12.50 ona ödedim.Annem aradı çocuklara kışlık kıyafet almış onları gönderceklermiş
Ohhhh ne güzelKızlar yeni geldim okuldan akşam hamama gideceğimbiraz keyif yapayım
Menü
Taze fasülye
Pilav
Yoğurt
Turşu
Bende ilk senin gibiydim ama buradakiler cok seviyor her hafta gidiyorlar . Bende alıştım gidiyorum sık sık . Cok güzel birsey yaaaa o buharlar insanı nasıl yumuşatıyorOhhhh ne güzel
Eşimde bana diyor al kızları git hamama diye Ayyy utanırım kızz ben bir de sıcağa çok gelemem saunaya filan
Geçen tatile gittiğimizde buhar odasına girdim de nefesim kesildi eşimin zoruyla kaldım bir de kömürü ıslattıkça daha da buhar çıkıyordu
Bizim önce yaşadığımız şehirde de öyleydi. Hamam a gitmek çok önemliydi. Ama benimde nefesim kesilirdi.bide dönünce çok başağrısı yapıyordu.Bende ilk senin gibiydim ama buradakiler cok seviyor her hafta gidiyorlar . Bende alıştım gidiyorum sık sık . Cok güzel birsey yaaaa o buharlar insanı nasıl yumuşatıyor
Offf gerçekten yaaaa neler oluyor böyle millet aç kalsınOkul dönüşü kızımla fırına ekmek almaya gittik.dönüşte domates alım manav dan dedim.eşim zeytin salatası istiyordu.bi baktım domates 20 tl.Ayyy mersin gibi bi yerde domates 20 tl.almadım valla. Elim gitmedi
Ayrıca 23 nisan gösterisi de parayla olacakmış. Dans hocası yaptiracakmis.vay be desene parası olmayan çocuklar uzaktan izlicek.vallahi pes
Offfff benimde alışveriş yapmam lazım manabdanManava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler
Yaaa siz nasıl adanalisiniz siz zaten sauna gibi yerde yaşıyorsunuzBizim önce yaşadığımız şehirde de öyleydi. Hamam a gitmek çok önemliydi. Ama benimde nefesim kesilirdi.bide dönünce çok başağrısı yapıyordu.
Bana cok adaletsizce geliyor bu sistem . Tüm sınıf katılmalı durumu olmayanları okul aile birliği karşılamalı yada sınıfta hep beraber toplanıp durumu olmayanlar yerine verilmeli . Cok içim acıyor böyle durumlarda. Çocuklar fakirliği en güzel yıllarında öğreniyorlar .Okul dönüşü kızımla fırına ekmek almaya gittik.dönüşte domates alım manav dan dedim.eşim zeytin salatası istiyordu.bi baktım domates 20 tl.Ayyy mersin gibi bi yerde domates 20 tl.almadım valla. Elim gitmedi
Ayrıca 23 nisan gösterisi de parayla olacakmış. Dans hocası yaptiracakmis.vay be desene parası olmayan çocuklar uzaktan izlicek.vallahi pes
Burada ıspanak 11 marul 9 havuç 6 karnabahar 11 maydanoz 3 pırasa 9 bende şok oldum azıcık şey 140 tl tuttu.Manava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler
Ben zaten sebze almıyorum ama yeşillik meyve patates soğan alıyorumBurada ıspanak 11 marul 9 havuç 6 karnabahar 11 maydanoz 3 pırasa 9 bende şok oldum azıcık şey 140 tl tuttu.
Kız zaten çok sıcakta bunalıyoz bir de hamam da bu almaya gerek yokYaaa siz nasıl adanalisiniz siz zaten sauna gibi yerde yaşıyorsunuz
Güneydoğuda seviliyor hamam .
Bende Mısır patlatıp çay içeceğimOhhhh kızı uyuttum şimdi kahve çikolata keyfi
Ohhhhhh afiyet olsun canımBende Mısır patlatıp çay içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?