🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Benimkinde almaz.Maaşı alayım bende cilt bakımı ve saçıma perma yaptıracağım
Gecen gün yaptırdık cilt bakımı ohhh mis gibi oldum Perma cok yıpratıyor sanki saçı yanı annem eskiden cok yapardı yeni yapım hakkında pek bilgim yok . Kocam diyor ki 14 Şubat cok saçma geliyor bana dedim para harcayacaksın ya o yüzdendir
Gönüller bir olsun ama sen yine de al
Alacağım zaten . Kredi bitsin bir kuruş eve vermeyeceğim hep kendime harcayacağım yeter bunca yıldır verdiğimiz .

Ayy bende bb glow yaptıracaktım bir tanıdığım iyi bir tanıdığım iyi değil dedi kaldık mı ortada
Büyük kız istiyor cilt bakımı
Haftaya gideriz bir de lazerle başlicaz üşenmezsem

Akşam buzluktan fasulye yanına erişte yogurt turşu yeriz dedim.Eşim spor salonuna gidiyor bende mi gitsem en azından sıkılaşırım zaten çok kilo aldım yine kilo veremiyorum hem şeker hem insülin direncim varmış doktor kilo vermen zor beslenme şeklini değiştirmen spor yapman lazım dedi

Bugün kızın dersi 3 dersti.sabah 10da onu okula götürdüm. Dönüşte sağlık ocağı ve ilaç aldım 85tl.dönüşte bime uğradım. Bikaç çeşit çubuk kraker turşu çikolta Gofret 30 tl. Kuaföre gittim kaşımı aldırdım 15tl.ordanda şoka gittim şalgam ve salam aldım 25tl oraya.eve geldim eşim uyumuş. Mutfağı topladım Balkonunu yîkadım. Sofraları yıkanmıştı serdim bi renkli daha attım yıkanıyor lar. Arka balkonu yîkadım yatakları düzledim. Mutfağı ve antreyi süpürdüm. Süpürgeyi antreye bıraktım salonu süpürmem lazım ama eşim uyuyor. Mutfağın yerlerini elimde sildim. Şimdide kızı okuldan almaya gidecem

Kahvaltıdan sonra anneme gittik Annem. Lahana sarması ve dolma pişirdi yedik kahvemizi içtik eve geldik markette 200 TL harcadım birkaç parça şeye

Kızlara dünden makarna vardı yanına da tavuk kızarttım yediler
Meyvelerini yediler

Büyüğüm derse küçüğüm de uykuya geçti

Küçüğüm çok süslü kuyumcuda pırıltılı bir küpe beğendi babasına söyledik alacağız gelecek ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…