Martın 15 inden sonra burda bahar oluyor zaten
Martın 15 inden sonra burda bahar oluyor zaten
Ailen mi burda yoksa gezmek için mi geliyorsunuz
Bol bol kebap ciğer yiyin şalgam için
Be festivali var rakı festivali iptal edildi bildiğim kadarıyla yemeli biseylerse bende geliyim Adana’ya bayılıyorumGezmek için geliyorum. Festival de var zaten orda
Gunaydin kızlar
Mart da geldi seviyorum baharı
Be festivali var rakı festivali iptal edildi bildiğim kadarıyla yemeli biseylerse bende geliyim Adana’ya bayılıyorum
Ohhh çok iyiGezmek için geliyorum. Festival de var zaten orda
Hahahaaa+ portakal çiçeği festivali canımGunaydin kızlar
Mart da geldi seviyorum baharı
Be festivali var rakı festivali iptal edildi bildiğim kadarıyla yemeli biseylerse bende geliyim Adana’ya bayılıyorum
Ohhh çok iyi
Evet festival var
Nerde kalacaksınız yer ayarladınız mı
Hahahaaa+ portakal çiçeği festivali canım
Lezzet festivali Ekim ayında oldu gittik
Bak sen bana gelmiyorsun festival e geliyorsun hıhhhhh küstümmmm
Ohhhh çok iyi canımDün oteli ayarladım, bugün uçak biletlerini aldım. 3500 tl gitti.
Herhalde 5000 tl yi bulacak bu tatil bana, neyse sağlık olsun. Yemeyip, içmeyip, gezmeyip de kenara atacağım para beni mutlu etmeyeceği için, Arada böyle harcamak da lazım. Ruh ve beden sağlığım için
Afiyet olsun zeynomGünaydın babyler
Bugün pek işim yoktu miniğimin eli i tuttum geze geze okula gittik abimizi ablamızı ziyaret ettik
Buzluktan tavuk çıkardım tavuklu pilav yapıcam bizim bebeler bayram etsin tavukta tavuksarma dolma yarına kaldı
Elmalı kek yaptım pişiyor çayla yenir
Hava hafif yağışlı ama ılık bundan sonra yakıt faturaları azalır
Portakal çiçek falan bahane senle kahve içip gıybetin dibine vurmadıkça, bir mangal yakmadıkça neyleyim Adana yiOhhh çok iyi
Evet festival var
Nerde kalacaksınız yer ayarladınız mı
Hahahaaa+ portakal çiçeği festivali canım
Lezzet festivali Ekim ayında oldu gittik
Bak sen bana gelmiyorsun festival e geliyorsun hıhhhhh küstümmmm
Ne sen sor ne ben söyleyim şekerimAfiyet olsun zeynom
Kilolar ne alemde hele söyle bakim
Ayyy gel şekerim ben seni en güzel ocak başına götürürümPortakal çiçek falan bahane senle kahve içip gıybetin dibine vurmadıkça, bir mangal yakmadıkça neyleyim Adana yi
Bak bana da cazip geldi bu festival fikri eylulden beri hiç biryere gitmedim . Hemen tarihlere bakıyorum
Bende haftaya başlayacağım yaaa aldım yine yersek alıırız tsbiNe sen sor ne ben söyleyim şekerimaldım korumaya çalışıyorum
Eski halime döndüm ev gezmeleri misafirler pastalar, börekler aldırdı havalar biraz ısınsın yürüyüşlere başlarım
Ohhhh çok iyi canım
Sen nerde yaşıyorsun
Vallahi kebabını şırdanını mumbarını kokoreç ini mutlaka ye
Merak ettiğin bir yer olursa yaz
Ohhhh brownniiii benim yerime de ye afiyet olsunSelamlar kızlar
Ay ben bu hafta sarhos gibiyim.bu gun oglani gönderdim okula .10 da kalktim.sonra kahvalti ev duzleme falan.ispanak yemegi yaptim. kizi okula biraktim eve geldim.muzigimi actim mutfak doaparimin dıslarini sildim.kirli degildi zaten parmak izleri vardi.sipsak bitti zaten.sonra iki dilim borwni yedim e hakettim ama
Sonra namaz kildim .koltukta uyuya kalmisim.zorla kalktim ya .havada yağmurlu. Kalkimde bi kahve yapim kendime
Afiyet olsun canım bende sulu köfte çok severim ama kızlar zorla yer terbiyeli mi yapıyorsun salçalı mı ben terbiyrlisine bayılıyorumselam kızlar bu akşam sulu köfte yapcam köfteleri yapıp dolaba atmıştım dün akşamda patates havuç doğradım gidince pişiririm yanına erişte ya da bulgur pilavı yaparım salata yoğurt yeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?