- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aynen öyle canım ya nerde eski günlerçok iyi olur yoksa birikim hak getire gelen gidiyor
Vermez kiO kullanmıyorsa sen al dene sallarsa geri verirsin
Geçmiş olsun kuzum küçükler çok cadıkoşturmakla geçiyor günler ufak kızım atarlı biraZ istedigi olmayınca tek başına dışarı çıkıyor ablasıyla kavga etti bir baktım hop dışarı çıkıyor üstüne mont almadan içine atlet giymemiş ee ben gidip mont giydirdim köpekle oynarken çıkarıp koymuş havada serindi yagmurda ıslanmış dün gece hastalandı ateşi çok yükseldi eşim nöbetçiydi gece sürekli ateş kontrolü yapmaktan uyumadım dpgru düzgşn sersem gibiyim yatarım bşrazdan
hayırlı olsun canım sağlıkla kullanın iyi yapmışsın bizim kızlarada sandalye alınaxak salondakileri koyduk odalarına ikeadan baktım durmadan zam geliyor bir türlü beğenmiyorlar kızın oluncada böyle dertlerin oluyor bende böyleydim birşeyde diyemiyorum
Hakkınızda hayırlısı canım nereleri yazacaksınızyarın yemeğe tavuk mantar sote yanına bulgur pilavı yaparım.Bugün süt geldi kaynattım mayaladım güzel tutmuş balkon buz gibi oraya koydum kavanozları sabah dolaba koyarım.Bizim tayin yerleri açıldı aralık ayı içinde tercih yaparız benim mülakatta aralık ayında olacakmış çok gerginim elimde olmadan
Hehehehehe vermez kızAl gelinen sen kullan canım
zaman nasıl geçmiş yaSelam mmmm günaydınn nin kızlar
İstanbula gittik geldik cuma da kv geldik bugün döneceğiz
Herkes iyidir umarım
Okyonus hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan bu hafta bizde birkaç yerden fiyat alıp cam balkon yapacağız balkon küçük 7000 bin civarı tutar
Annem 2000 tl kv 1000 tl harçlık verdi
Bu hafta günüm var 3500 civarı gelecek camı peşin yaparız bunlarla
Birikim hayal oldu ocaktan sonra 1 çeyrek te olsa alabilsek patron bizi gaza getirKmsl Hnd
@Cedric1003 sende hiç girmemişsin canım herşey yolundadır umarım
Biz 4 aylık olduk teyzeler bu cuma randevum var umarım herşey yolundadır
Ayyy canım kaç zamandır aklımdasın yazamadım bir turlu.nasilsin bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuş bileSelam mmmm günaydınn nin kızlar
İstanbula gittik geldik cuma da kv geldik bugün döneceğiz
Herkes iyidir umarım
Okyonus hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan bu hafta bizde birkaç yerden fiyat alıp cam balkon yapacağız balkon küçük 7000 bin civarı tutar
Annem 2000 tl kv 1000 tl harçlık verdi
Bu hafta günüm var 3500 civarı gelecek camı peşin yaparız bunlarla
Birikim hayal oldu ocaktan sonra 1 çeyrek te olsa alabilsek patron bizi gaza getirKmsl Hnd
@Cedric1003 sende hiç girmemişsin canım herşey yolundadır umarım
Biz 4 aylık olduk teyzeler bu cuma randevum var umarım herşey yolundadır
Bende yoğurma makinası ve makarna kesme makinası istiyorum geleceğe yatırım olsun bugün ne alsak bir sonraki aya fiyatı arttığı için kendimi kâr etmiş sayıyorum.Oyuncak alıyoruz mesela aynı oyuncak bir sonraki hafta fiyatı uçmuş şekilde oluyor.ufakliga Bagzi yaşına göre büyük eğitici setleri falan alıyorum denk geldikçe, vakti gelince çıkartıyorum çok iyi oluyor.Gecen kış kar yağarken 169 TL ye çok güzel uzun ömürlü bir scooter almıştım saatlik indirimden şimdi aynısı 1100 TL olmuş nette.Canım yoğurma makinesi alsan
Eltim yurtdışından hediye getirecek
Getirmezsede ben alırım kolaylık
Menün çok güzel afiyet olsun
69.9 dum sabah cuma 67 ydimKız kaç kilo oldun yeter daha başla diyete
canım bugün mü kontrolün vardı bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuşsunuz sağlıkla kucağına alırsın o güzel günleride görürüzAynen öyle canım ya nerde eski günler
teşekkür ederim canım daha iyilerizi senin olsunPenguen cnm hayırlı olsun güle güle kullan
bizim bez devam ediyor dahaHerkese güzel haberler alacağı,mutlu,huzurlu ve sağlıklı geçireceği bir hafta diliyorum
Harcamalar çok muhteşem şekilde devam ederken Kasım indirimleri kartları doldurduFaturlar fena dogalgaz dusukte yanmasına ragmen 930 TL geldi 460 TL de elektirik geldi.Marketi zaten hiç saymıyorum artık hemen hemen hergun en az 200-300 gidiyor haftalık en az 700-800 gıda market harcamamız var.Deterjan ve bakliyat,yağ,kağıt ürünler gibi şeyleri katmiyorum daha hesaba onları ayridan ve büyük paket halinde alıyoruz
Tek tesellimiz bez masrafimiz bitti çok şükür 1 aydırNeredeyse aylık 700 TL civarı beze gidiyordu.
Tatlım 2. Cadı mı gelecek yoksambizim bez devam ediyor daha
ama ben şimdiyi değil
2. cocukta napcam die kara kara düşünüyorm
bu kızımda stok yapmıştım uygunken onların sefasını sürüyordum
He kız kaçak kocişin mi geldi yinegünaydın kızlar
haftasonu bakamadım
herkes iyimi
Bizde de öyle yaaaa küçük bizi hizaya getiriyorAyyy canım kaç zamandır aklımdasın yazamadım bir turlu.nasilsin bebiş nasıl maşallah 4 aylık olmuş bileherşey yolundadır inşallah Sabrına ve gücüne hayranım ben 2. Zor büyütüyorum ama muhteşem bir duygu.Buyuk oğlum şimdi ergen gibi takılıyor ufaklık bize resmen oyuncak oldu evde masgot abisini bile hizaya çekiyor iyikii diyorum çok şükür
Tek zor tarafı çocuk defterini kapatıp 10 yıl aradan sonra olması ve eşim 40 ben 38 yaşındayım ,yaş faktorude eklenince bizi yordu, sıfırdan başladık her konuda herşeye herseye
Cinsiyeti bellimi minnosun
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki büyüyorlar Allah'a şükür
Yakında sadece faturalara çalışılacak bu gidişleHerkese güzel haberler alacağı,mutlu,huzurlu ve sağlıklı geçireceği bir hafta diliyorum
Harcamalar çok muhteşem şekilde devam ederken Kasım indirimleri kartları doldurduFaturlar fena dogalgaz dusukte yanmasına ragmen 930 TL geldi 460 TL de elektirik geldi.Marketi zaten hiç saymıyorum artık hemen hemen hergun en az 200-300 gidiyor haftalık en az 700-800 gıda market harcamamız var.Deterjan ve bakliyat,yağ,kağıt ürünler gibi şeyleri katmiyorum daha hesaba onları ayridan ve büyük paket halinde alıyoruz
Tek tesellimiz bez masrafimiz bitti çok şükür 1 aydırNeredeyse aylık 700 TL civarı beze gidiyordu.
Kız ne yedin haftasonu böyle69.9 dum sabah cuma 67 ydim
Ben hiç kendim alamıyorum ya bir ordan bir burdan derken bakıyom kaş kalmamışkaş aldırdım 30 tl verdim uzun zamandır gitmemiştim. Arada bir yine giderim kendim alıyorum şeklini bozmuşum
Geçen eşimin arkadaşının oraya gittik kıza yaptı bedavadan bana da sordu abla yapim mi diye yok dedimkeratinime 500 tl istediler cumartesi yaptıracam
daha önce uygun bi yerde yaptırmıştım beğenmedim.. saçlarım gür.. herkes beceremiyor...
Cidden bebek büyütmek Cook fazla masraf demek her ihtiyaçları pahalı hele bez mama giderleri ek gidalari kıyafetleri hep pahalı.Ama dünyanın da en güzel şeyleri bu minnoslarbizim bez devam ediyor daha
ama ben şimdiyi değil
2. cocukta napcam die kara kara düşünüyorm
bu kızımda stok yapmıştım uygunken onların sefasını sürüyordum
Bende bugün tüm halıları kaldırdım çırptım heryer robot süpürdü sildi bende bir daha sildimKizlar valla hayat pahali bu ay aylik market alisverisi ne 2bin harcadim.ocaktan sonra bu rakamida bulamam heralde
Evi temizledim bastan sona
Bolca okula gidip geldim
Tavuklu patates pilav yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?