bizde alamadık sandalye salondakileri götürdüm odalarına ikeadan alalım dedim beğenmedi büyük kızım iyice zam gelmeden alsak aslındaBen gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyorrobotta iyi birsey
Bende Bulgaristan’dan aldım ama kaçak değil benim iPhone 13 pro aldım ben eşimde gelirken alacak.2740 tl işletmeye verdim vergi.Ocakta 6099tl oluyor vergiokyonus canın mülakat 10 ocakta aöf sınavını soruyorsan salladım valla hiç çalışmadım içimden gelmedi
kaçak telefon almak için sonra üzerime kayıt yaptırcam verigisini ödeyip ocaktan sonra çok zam gelecek vanda herkes öyle yapıyormuş arkadaş söyledi bizede mantıklı geldi yoksa uçtu telefon fiyatları eşime alalım dedim onunkinide kaldırırız kızım kullanır büyüdügünde
Ayy evet ya robotta süperBen gidiyorum lazere oğlana bilgisayar istiyorum bende oda aldık bizde sandalye alınacak ona.Eksikler hiç bitmiyor.Kurutma vende var çok memnunum hatta şimdi çalışıyorrobotta iyi birsey
Hahahahha canın sağolsun iban gönder
kız hande sizin çevrenizi bana yönlendir bende öyle hediyeler istiorumAyy evet ya robotta süper
Hahahahha canın sağolsun iban gönder
Eşime hediye geldi moncler mont 14.500 dedim onu satak kızı İngilizce okuluna yazdırak
Allah senikız hande sizin çevrenizi bana yönlendir bende öyle hediyeler istiorum
Sağol kuzum öksürük var kızlarda buhar veriyorum ballı süt filan atlatacağız inşallahSelam kızlar
Cedric1003 dön canoo
Kmsl Hnd geçmiş olsun canım nasılsınız
okyonus güle güle kullan canım istediğin kürt olsun kurban olsun sana
Herkese selam canlar
Hayırlı olsun zeynom güle güle kullanDün arkadaşları kahvaltıya aldım, balkon camı takıldı çok iyi oldu evin ısısı hemen değişti
Kendime rahat bi bot aldım topukluydu botlarım düz aldım bu sefer
hayırlı olsun cnmDün arkadaşları kahvaltıya aldım, balkon camı takıldı çok iyi oldu evin ısısı hemen değişti
Kendime rahat bi bot aldım topukluydu botlarım düz aldım bu sefer
Canın sağolsun nerden bilebilirsin canım güle güle giysin japon gülüGünaydın kızlar
Ben kim tasarruf tapmak kim kızın bale kıyafeti pahalı oluyor diye kumaşını aldım bir arkadaşa diktirdim hiç güzel olmadı yaaa
Şimdi trendyoldan verdim şipariş kar edek derken zarar ettik
Sağol canım benimhayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?